QUOTE(Frosted @ 2007 02 01, 23:28)
Na bet tas šalis tai tikras meno kūrinys
Aš į tokį net nepretenduočiau
Mano mociūtė turėjo kažkokią rusišką mašiną seniau, "Neva" atrodo, tai atsimenu greitai viską mums numegzdavo, bet po to gal ten adatos parėjo, ar nusireguliavo... mama bandė megzt, tai ten painiojo siūlus, kilpas reikėjo taisyt pastoviai, tai gaudavosi nesąmonė.
Neįsižeiskit, jeigu pasakiau, kad man atrodo per brangu - tiesiog prisipažįstu, kad neįsivaizduoju, kaip tas mezgimas mašina veikia
Mielai megztuką ar liemenę pirkčiausi parduotuvėje, bet kad su mano mažu 32-34 dydžiu turiu diiiidelę problemą
Tai pas mane irgi Neva. Kadangi irgi turiu problemu su drabuziais (dideliam ugiui neimanoma praktiskai nieko rasti) - tai issitraukiau 20 metu nenaudota mezgimo masina is rusio, susitepiau ir pirmyn
Dar pagalvojau, zinot kada greitai gaunasi megzti? Kai pastoviai tai paciai figurai mezgi. Jei be rastelio sau megzciau - gal ir per pora vakaru megztuka nusimegzciau. Uztruktu tik susiuvimas ir apdaila.
Papildyta:
QUOTE(coco @ 2007 02 02, 09:24)
Kai buvau Gariunuose,priejau prie moteriskiu,kurios prekiauja savo numegztais megztiniais,aisku,jie ne meno kuriniai,tiesiog megztukai,tai paklausiau vienos,kiek uztrunka pilnai padaryti viena.Tai ji man sake,kad uztrunka 2h
Tiesa sakant neisivaizduoju, kaip galima butu per 2 val megztini numegzti. Nebent, jeigu tai serijine gamyba standartiniam modeliui. Jos matyt pradzioj numezga po 10 vienodu detaliu. Tada seda susiuvineti. Ir tuomet gal vidutiniskai joms gaunasi 2 val megztiniui. Idomu tik, kokio kruopstumo tas susiuvimas ir kokia apdaila
Dar girdejau, kad kartais megztinius susiuva su siuvimo masina
Na tuomet pagreitetu irgi gamyba