Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Merisier @ 2007 01 30, 17:00)
Ryt atsinešiu,namuose užrašų knygutė mirksiukas.gif jei neparašysiu-primink apie save biggrin.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va,
Mezgeja Dalia
2333688 ir mob.+37068832410
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2007 01 31, 11:31)
Na va,
Mezgeja Dalia
2333688 ir mob.+37068832410

Ačiūkas 4u.gif
bandysiu skambintis rolleyes.gif Vakar išardžiau, ką primezgus rankom buvau doh.gif
Storais siūlais mezgant ne taip matosi nelygumai dry.gif
Atsakyti
Gail kas zinot mezgeja Kaune? kuri mashina mezga
buchiau labai dekinga jei kas atsisutu kokius kontaktus smile.gif
Atsakyti
Aš tai dar sužinojau, kad mezga parduotuvėje siūlų, kur prie Lietuvos kino teatro ant kampo (Vilniuje), bet ten pabrangiaiski kažkaip g.gif Kol rinkausi siūlus moteriškė teiravosi - jai pasakė jeigu be mandrų raštų mašina megzt nuo 90Lt g.gif
Bet gal čia dar nuo dydžio priklauso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 02 01, 16:02)
Aš tai dar sužinojau, kad mezga parduotuvėje siūlų, kur prie Lietuvos kino teatro ant kampo (Vilniuje), bet ten pabrangiaiski kažkaip  g.gif Kol rinkausi siūlus moteriškė teiravosi - jai pasakė jeigu be mandrų raštų mašina megzt nuo 90Lt  g.gif
Bet gal čia dar nuo dydžio priklauso? g.gif

Man tarkim paprastu paprasciausia megztini apskaiciuot, numegzt, susiut, apnert - uzima kokias 4-5 dienas. O jei dar ardyt ir permegzt reikia - ir visa savaite. Ar manot, kad per savaite laiko uzdirbt 90 lt tai daug? O kiek jus noretumet uzdirbt per savaite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauradr: 01 vasario 2007 - 21:45
QUOTE(Lauradr @ 2007 02 01, 22:42)
Man tarkim paprastu paprasciausia megztini apskaiciuot, numegzt, susiut, apnert - uzima kokias 4-5 dienas. O jei dar ardyt ir permegzt reikia - ir visa savaite. Ar manot, kad per savaite laiko uzdirbt 90 lt tai daug? O kiek jus noretumet uzdirbt per savaite?

O jeigu tik numegzt? As kazkaip galvojau, kad su masina greiciau ie lengviau viskas nusimezga nei rankom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 02 01, 23:05)
O jeigu tik numegzt? As kazkaip galvojau, kad su masina greiciau ie lengviau viskas nusimezga nei rankom  blush2.gif

Nezinau, kaip kitos masinos, bet mano masina neapskaiciuoja akiu ir eiliu skaiciaus, pati nesiaurina ir neplatina. O jei dar rastelis... O numezgus reikia sudaigstyti, po to pamatuoti ant klientes. Jei kas ne taip, galvoti, ka pakeisti, perskaiciuoti, isardyti ir permegzti. Tada vel daigstyti, matuoti, susiuti, apnerti.
Nesiginciju, kai kurios operacijos vyksta greiciau, kai kurios - leciau. Cia kaip su tuo baltu shaliu, kur pora postu auksciau idejau nuotrauka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauradr: 01 vasario 2007 - 22:20
QUOTE(Lauradr @ 2007 02 01, 23:17)
Nezinau, kaip kitos masinos, bet mano masina neapskaiciuoja akiu ir eiliu skaiciaus, pati nesiaurina ir neplatina. O jei dar rastelis...
Nesiginciju, kai kurios operacijos vyksta greiciau, kai kurios - leciau. Cia kaip su tuo baltu shaliu, kur pora postu auksciau idejau nuotrauka.
As todel ir nemezgu pagal uzsakymus, nes daugiau sutaupau sau nusimegzdama koki ruba, nei uzdirbu megzdama pagal uzsakymus  schmoll.gif

Na bet tas šalis tai tikras meno kūrinys wub.gif thumbup.gif Aš į tokį net nepretenduočiau blush2.gif
Mano mociūtė turėjo kažkokią rusišką mašiną seniau, "Neva" atrodo, tai atsimenu greitai viską mums numegzdavo, bet po to gal ten adatos parėjo, ar nusireguliavo... mama bandė megzt, tai ten painiojo siūlus, kilpas reikėjo taisyt pastoviai, tai gaudavosi nesąmonė.
Neįsižeiskit, jeigu pasakiau, kad man atrodo per brangu - tiesiog prisipažįstu, kad neįsivaizduoju, kaip tas mezgimas mašina veikia doh.gif Mielai megztuką ar liemenę pirkčiausi parduotuvėje, bet kad su mano mažu 32-34 dydžiu turiu diiiidelę problemą doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 02 01, 23:28)

Neįsižeiskit, jeigu pasakiau, kad man atrodo per brangu - tiesiog prisipažįstu, kad neįsivaizduoju, kaip tas mezgimas mašina veikia  doh.gif Mielai megztuką ar liemenę pirkčiausi parduotuvėje, bet kad su mano mažu 32-34 dydžiu turiu diiiidelę problemą  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kai buvau Gariunuose,priejau prie moteriskiu,kurios prekiauja savo numegztais megztiniais,aisku,jie ne meno kuriniai,tiesiog megztukai,tai paklausiau vienos,kiek uztrunka pilnai padaryti viena.Tai ji man sake,kad uztrunka 2h smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 02 01, 23:28)
Na bet tas šalis tai tikras meno kūrinys  wub.gif  thumbup.gif Aš į tokį net nepretenduočiau  blush2.gif
Mano mociūtė turėjo kažkokią rusišką mašiną seniau, "Neva" atrodo, tai atsimenu greitai viską mums numegzdavo, bet po to gal ten adatos parėjo, ar nusireguliavo... mama bandė megzt, tai ten painiojo siūlus, kilpas reikėjo taisyt pastoviai, tai gaudavosi nesąmonė.
Neįsižeiskit, jeigu pasakiau, kad man atrodo per brangu - tiesiog prisipažįstu, kad neįsivaizduoju, kaip tas mezgimas mašina veikia  doh.gif Mielai megztuką ar liemenę pirkčiausi parduotuvėje, bet kad su mano mažu 32-34 dydžiu turiu diiiidelę problemą  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai pas mane irgi Neva. Kadangi irgi turiu problemu su drabuziais (dideliam ugiui neimanoma praktiskai nieko rasti) - tai issitraukiau 20 metu nenaudota mezgimo masina is rusio, susitepiau ir pirmyn triniti.gif

Dar pagalvojau, zinot kada greitai gaunasi megzti? Kai pastoviai tai paciai figurai mezgi. Jei be rastelio sau megzciau - gal ir per pora vakaru megztuka nusimegzciau. Uztruktu tik susiuvimas ir apdaila.
Papildyta:
QUOTE(coco @ 2007 02 02, 09:24)
Kai buvau Gariunuose,priejau prie moteriskiu,kurios prekiauja savo numegztais megztiniais,aisku,jie ne meno kuriniai,tiesiog megztukai,tai paklausiau vienos,kiek uztrunka pilnai padaryti viena.Tai ji man sake,kad uztrunka 2h smile.gif

Tiesa sakant neisivaizduoju, kaip galima butu per 2 val megztini numegzti. Nebent, jeigu tai serijine gamyba standartiniam modeliui. Jos matyt pradzioj numezga po 10 vienodu detaliu. Tada seda susiuvineti. Ir tuomet gal vidutiniskai joms gaunasi 2 val megztiniui. Idomu tik, kokio kruopstumo tas susiuvimas ir kokia apdaila mastau.gif Dar girdejau, kad kartais megztinius susiuva su siuvimo masina doh.gif Na tuomet pagreitetu irgi gamyba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauradr: 02 vasario 2007 - 08:35
gal zinote, kiek kainuotu paprasciausia mezgimo masina ir kur ieskoti? aciu labai 4u.gif
Atsakyti