Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Mielos mezgejos,
atiduodu jusu teismui paskutini savo darba. blush2.gif Draugei numezgiau shali. Sako gera mezgeja rankomis numegztu toki per tris vakarus. O as dvi savaites visus vakarus ir savaitgalius... Oi kaip vargau su siuo shaliu. Rastelis gal ir nesudetingas, bet tiek darbo reikalauja... O mano masina dar tokia, kur kiaurarasciu nemezga... schmoll.gif

user posted image
user posted image

Beje, gal pasigirtumet, ka siuo metu mezgat, gal jau nauju darbeliu turit pasigirt? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauradr @ 2007 01 29, 22:32)
Mielos mezgejos,
atiduodu jusu teismui paskutini savo darba.  blush2.gif Draugei numezgiau shali. Sako gera mezgeja rankomis numegztu toki per tris vakarus. O as dvi savaites visus vakarus ir savaitgalius... Oi kaip vargau su siuo shaliu. Rastelis gal ir nesudetingas, bet tiek darbo reikalauja... O mano masina dar tokia, kur kiaurarasciu nemezga... schmoll.gif

user posted image
user posted image
Beje, gal pasigirtumet, ka siuo metu mezgat, gal jau nauju darbeliu turit pasigirt? rolleyes.gif  4u.gif

Lauradr, man truksta zodziu apsakyti tavo kantruma ir darbstuma bigsmile.gif as apakus thumbup.gif be komentaru wub.gif
Be to as taves norejau paklausti kaip tu apskaiciuoji kiek akiu uzsideti. As siandien dukros klasiokei mezgiau megztuko nugara, bet kai numezgiau, tai ir isardziau, nes gavosi labai jau aptemptas, gal as ka ne taip darau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2007 01 29, 23:03)
Lauradr, man truksta zodziu apsakyti tavo kantruma ir darbstuma  bigsmile.gif as apakus  thumbup.gif be komentaru wub.gif
Be to as taves norejau paklausti kaip tu apskaiciuoji kiek akiu uzsideti. As siandien dukros klasiokei mezgiau megztuko nugara, bet kai numezgiau, tai ir isardziau, nes gavosi labai jau aptemptas, gal as ka ne taip darau? ax.gif

Aciu uz ivertinima aciuks.gif
O apskaiciuoju, tai paprastai. Pirmiausiai nusimezgu norimu rastu pavyzdeli, kokiu 20 cmx20 cm. Tarkim kokiu 30 - 40 akiu uzmetu ir mezgu. Tuo paciu ir tankuma pasirenku. Suskaiciuoju kiek 1cm yra akiu ir eiliu.
Tuo tarpu nuimu matus. Ir gautus matus centimetrais dauginu is akiu ir eiliu skaiciaus. Aisku, buna, kad gaunasi visai ne toks dydis, kokio tikejaisi. doh.gif Tuomet kas belieka - perskaiciuoji ir mezgi is naujo. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauradr @ 2007 01 29, 23:19)
Aciu uz ivertinima  aciuks.gif
O apskaiciuoju, tai paprastai. Pirmiausiai nusimezgu norimu rastu pavyzdeli, kokiu 20 cmx20 cm. Tarkim kokiu 30 - 40 akiu uzmetu ir mezgu. Tuo paciu ir  tankuma pasirenku. Suskaiciuoju kiek 1cm yra akiu ir eiliu. 
Tuo tarpu nuimu matus. Ir gautus matus centimetrais dauginu is akiu ir eiliu skaiciaus. Aisku, buna, kad gaunasi visai ne toks dydis, kokio tikejaisi.  doh.gif Tuomet kas belieka - perskaiciuoji ir mezgi is naujo. mastau.gif

Tai ir as taip skaiciuoju, bet matomai kazka ne taip suskaiciavau blush2.gif bet kazkur gerai paieskojus rasciau tokia ekseline programike akiu skaiciavimui, bet niekada ja nesinaudojau, tai nezinau ar ja galima pasitiketi g.gif Bet galvoju reiktu pabandyti ax.gif
Atsakyti
''lauradr'' labai grazu kantrybe tavo gelezine net pavydas ima. Buvo laikas kai as taip pat daug mezgiau masina na turiu sena neva 2 bet dabar viska mezgu virbalais taip ir televizoriu galima paziuret blush2.gif
Paskutini karta masina mezgiau gal pries metus.Beziurinedama jusu darbus gal ir as susigundysiu issitrauksiu vargsele pravedinsiu.jau koki menesi seku jusu darbus kazkur sirdele sukirba
Atsakyti
QUOTE(Lauradr @ 2007 01 29, 21:32)
Mielos mezgejos,
atiduodu jusu teismui paskutini savo darba.  blush2.gif Draugei numezgiau shali. Sako gera mezgeja rankomis numegztu toki per tris vakarus. O as dvi savaites visus vakarus ir savaitgalius... Oi kaip vargau su siuo shaliu. Rastelis gal ir nesudetingas, bet tiek darbo reikalauja... O mano masina dar tokia, kur kiaurarasciu nemezga... schmoll.gif

user posted image
user posted image
Beje, gal pasigirtumet, ka siuo metu mezgat, gal jau nauju darbeliu turit pasigirt? rolleyes.gif  4u.gif

Labai grazus salis thumbup.gif tiek skyluciu primegzt tikrai reikia kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Lauradr, labai grazu wub.gif as tai ka as... numezgiau labai paprasta bet uztatai PIRMA darba, sali, su masima ax.gif pabaigsiu tai gal ir pasirodysiu jei visai nieko pasirodys kai ishlyginsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 01 24, 14:10)
Sveikutės, mezgėjos hi.gif

Ar kuri nors iš jūsų mezga pagal užsakymus? Turiu angorinių plonų siūlų, noriu megztuko, tik rankomis mezgant visi nelygumai matosi  doh.gif
Ar kuri nors apsiimtų? Dydis būtų mažas, 34 (XS) biggrin.gif Kokia maždaug kaina būtų?

PS: veiksmas Vilniuje  blush2.gif

help.gif ar niekas neapsiimtų? verysad.gif Neišeina man rankomis lygiai numegzt... Man nereikia raštų, man lygiu paprastu raštu, be skylučių rolleyes.gif

QUOTE(Lauradr @ 2007 01 29, 22:32)
Mielos mezgejos,

wub.gif Kaip gražu wub.gif
na, nežinau, kokia mezgėja per 3 vakarus numegztų rankomis, nebent būtų dvigubai siauresnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 01 30, 10:44)
help.gif ar niekas neapsiimtų?  verysad.gif Neišeina man rankomis lygiai numegzt... Man nereikia raštų, man lygiu paprastu raštu, be skylučių  rolleyes.gif  
wub.gif Kaip gražu  wub.gif
na, nežinau, kokia mezgėja per 3 vakarus numegztų rankomis, nebent būtų dvigubai siauresnis  g.gif

Aš apsiimčiau, bet nebent balandžio mėnesį biggrin.gif
Galiu nebent duoti vienos profesionalios mezgėjos kontaktus Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merisier: 30 sausio 2007 - 11:53
Sveikos, merginos,

sakykit, gal kuri priimat uzsakymus mezgimui? as turiu toki nedideli nora, jis man nedega, bet gal kuri susidometumet.. o gal nukreiptumet kur pasiulyt sita darbeli? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2007 01 30, 12:52)
Aš apsiimčiau, bet nebent balandžio mėnesį biggrin.gif
Galiu nebent duoti vienos profesionalios mezgėjos kontaktus Vilniuje 4u.gif

Mestelk į AŽ, jei nesunku, AČIŪ DIDELIAUSIAS! 4u.gif bigsmile.gif
Norėčiau žiemai, kol nepasibaigė, bet jeigu ne, tai lauksiu balandžio drinks_cheers.gif

QUOTE(Mantuska @ 2007 01 30, 15:51)
Sveikos, merginos,

sakykit, gal kuri priimat uzsakymus mezgimui? as turiu toki nedideli nora, jis man nedega, bet gal kuri susidometumet.. o gal nukreiptumet kur pasiulyt sita darbeli? ax.gif  4u.gif

Aš irgi su noru čia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 01 30, 14:58)
Mestelk į AŽ, jei nesunku, AČIŪ DIDELIAUSIAS!  4u.gif  bigsmile.gif
Norėčiau žiemai, kol nepasibaigė, bet jeigu ne, tai lauksiu balandžio  drinks_cheers.gif
Aš irgi su noru čia  lotuliukas.gif

Ryt atsinešiu,namuose užrašų knygutė mirksiukas.gif jei neparašysiu-primink apie save biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti