Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Lauradr, na ir greitumas.... blink.gif
Atsakyti
Lauradr tai susiūk ir pademonstruok, o kai bus viskas baigta gal ir patiks (nes man taip irgi būna). 4u.gif
moshke, tikrai dovanos labai originalios., manau jomis tikrai džiaugsis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauradr @ 2006 12 18, 14:53)
O ta shali mezgiau su Neva5. Numezgiau per 2 valandas jei ne greiciau  assa.gif
Po to dar pora valandu pasedejau kol galus apneriau  tongue.gif

O gal gali parasyti, kaip tas salio rastas daromas, kiek matau, tai turetu buti visai nesunku..pas mane irgi Neva5, tai galvoju gal mamai Kaledoms toki pagamint g.gif labai jau rastas patiko...
Atsakyti
QUOTE(*Knopka* @ 2006 12 18, 20:15)
O gal gali parasyti, kaip tas  salio rastas daromas, kiek matau, tai turetu buti visai nesunku..pas mane irgi Neva5, tai galvoju gal mamai Kaledoms toki pagamint  g.gif  labai jau rastas patiko...

Mezgiau 9 tankumu. Rastas "po dvi kas keturias akis": *dvi geros akys, keturios adatos paliktos nedarbinej galinej padety* ir t.t. Tik krastuose mezgiau 4 geras akis. Tai kai uzsiriete pagalvojau, kad galima buvo net 6 akis megzt. smile.gif
Labai grazus ir lengvutis isejo shalis. Mama irgi buvo be galo susizavejus juo. Tai tikiuosi, kad ir kitos mamos ivertins. Sekmes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauradr @ 2006 12 19, 11:10)
Mezgiau 9 tankumu. Rastas "po dvi kas keturias akis": *dvi geros akys, keturios adatos paliktos nedarbinej galinej padety* ir t.t. Tik krastuose mezgiau 4 geras akis. Tai kai uzsiriete pagalvojau, kad galima buvo net 6 akis megzt. smile.gif
Labai grazus ir lengvutis isejo shalis. Mama irgi buvo be galo susizavejus juo. Tai tikiuosi, kad ir kitos mamos ivertins. Sekmes  bigsmile.gif

Laaabai gražus šalis. thumbup.gif
O iš kokių siūlų mezgei?
Atsakyti
QUOTE(Jagu @ 2006 12 19, 11:41)
Laaabai gražus šalis. thumbup.gif
O iš kokių siūlų mezgei?

Lyg ir rasiau: is SILKID, pirkau Verpaluose VCUPe smile.gif
Atsakyti
Fantastika LAuradr, o su paprasta NIVA galima rastus daryt, arba koki kiaurarasti.... man tai tik lygiai gaunasi... turiu tokia senovine anytos masina... nieko nesuprantu kaip tuos rastus daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauradr @ 2006 12 19, 10:10)
Labai grazus ir lengvutis isejo shalis. Mama irgi buvo be galo susizavejus juo. Tai tikiuosi, kad ir kitos mamos ivertins. Sekmes  bigsmile.gif

Aga, taip ir galvojau, tik kazkaip is foto pasirode, kad gal dvi per dvi arba viena per dvi mezgei...na dabar viskas aisku. Aciu labai wink.gif
Atsakyti
Vau kokie gražūs visi šalikiukai wub.gif wub.gif wub.gif
Šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2006 12 19, 13:29)
Fantastika LAuradr, o su paprasta NIVA galima rastus daryt, arba koki kiaurarasti.... man tai tik lygiai gaunasi... turiu tokia senovine anytos masina... nieko nesuprantu kaip tuos rastus daryt  g.gif

bigsmile.gif Galima ir rastus su ja. Va gi keleta postu auksciau idejau numegzta pavyzdeli smile.gif
Atsakyti
Paneles, papasakokit, kaip lyginant mezginius megztus masina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2006 12 20, 08:58)
Paneles, papasakokit, kaip lyginant mezginius megztus masina  ax.gif

Na as salikus tai ishskalbiu, smeigtukais prismaigstau ant paklodes prie kilimo,palieku parai. Tada,priklausomai nuo siulu,arba uzengiu paklode ir lyginu,arba tiesiai,tik ant nedidelio karscio. Paskutinius kelis salikus tai net neskalbiau, tiesiog su garais lyginau, bet taip i sonus braukdama po truputi,kad krasciukai ishsitiesintu.
Atsakyti