Lauradr, na ir greitumas....
Lauradr tai susiūk ir pademonstruok, o kai bus viskas baigta gal ir patiks (nes man taip irgi būna).
moshke, tikrai dovanos labai originalios., manau jomis tikrai džiaugsis.
moshke, tikrai dovanos labai originalios., manau jomis tikrai džiaugsis.
QUOTE(Lauradr @ 2006 12 18, 14:53)
O ta shali mezgiau su Neva5. Numezgiau per 2 valandas jei ne greiciau
Po to dar pora valandu pasedejau kol galus apneriau
Po to dar pora valandu pasedejau kol galus apneriau
O gal gali parasyti, kaip tas salio rastas daromas, kiek matau, tai turetu buti visai nesunku..pas mane irgi Neva5, tai galvoju gal mamai Kaledoms toki pagamint labai jau rastas patiko...
QUOTE(*Knopka* @ 2006 12 18, 20:15)
O gal gali parasyti, kaip tas salio rastas daromas, kiek matau, tai turetu buti visai nesunku..pas mane irgi Neva5, tai galvoju gal mamai Kaledoms toki pagamint labai jau rastas patiko...
Mezgiau 9 tankumu. Rastas "po dvi kas keturias akis": *dvi geros akys, keturios adatos paliktos nedarbinej galinej padety* ir t.t. Tik krastuose mezgiau 4 geras akis. Tai kai uzsiriete pagalvojau, kad galima buvo net 6 akis megzt.
Labai grazus ir lengvutis isejo shalis. Mama irgi buvo be galo susizavejus juo. Tai tikiuosi, kad ir kitos mamos ivertins. Sekmes
QUOTE(Lauradr @ 2006 12 19, 11:10)
Mezgiau 9 tankumu. Rastas "po dvi kas keturias akis": *dvi geros akys, keturios adatos paliktos nedarbinej galinej padety* ir t.t. Tik krastuose mezgiau 4 geras akis. Tai kai uzsiriete pagalvojau, kad galima buvo net 6 akis megzt.
Labai grazus ir lengvutis isejo shalis. Mama irgi buvo be galo susizavejus juo. Tai tikiuosi, kad ir kitos mamos ivertins. Sekmes
Laaabai gražus šalis.
O iš kokių siūlų mezgei?
QUOTE(Jagu @ 2006 12 19, 11:41)
Lyg ir rasiau: is SILKID, pirkau Verpaluose VCUPe
Fantastika LAuradr, o su paprasta NIVA galima rastus daryt, arba koki kiaurarasti.... man tai tik lygiai gaunasi... turiu tokia senovine anytos masina... nieko nesuprantu kaip tuos rastus daryt
QUOTE(Lauradr @ 2006 12 19, 10:10)
Aga, taip ir galvojau, tik kazkaip is foto pasirode, kad gal dvi per dvi arba viena per dvi mezgei...na dabar viskas aisku. Aciu labai
Vau kokie gražūs visi šalikiukai
Šaunuolės
Šaunuolės
QUOTE(Aurelia @ 2006 12 19, 13:29)
Fantastika LAuradr, o su paprasta NIVA galima rastus daryt, arba koki kiaurarasti.... man tai tik lygiai gaunasi... turiu tokia senovine anytos masina... nieko nesuprantu kaip tuos rastus daryt
Galima ir rastus su ja. Va gi keleta postu auksciau idejau numegzta pavyzdeli
Paneles, papasakokit, kaip lyginant mezginius megztus masina
QUOTE(tokom @ 2006 12 20, 08:58)
Paneles, papasakokit, kaip lyginant mezginius megztus masina
Na as salikus tai ishskalbiu, smeigtukais prismaigstau ant paklodes prie kilimo,palieku parai. Tada,priklausomai nuo siulu,arba uzengiu paklode ir lyginu,arba tiesiai,tik ant nedidelio karscio. Paskutinius kelis salikus tai net neskalbiau, tiesiog su garais lyginau, bet taip i sonus braukdama po truputi,kad krasciukai ishsitiesintu.