Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Mano mezginys irgi mezgasi. Zadu gal savaites eigoje baigt. Butinai pasigirsiu tongue.gif
Atsakyti
Na ka, nusprendziau pasigirti. blush2.gif
Cia per kelias mezgimo temas praejo toks vienas labai grazus rastelis. Susiradau as jo aprasyma, na ir galvoju negi man nepavyks ismegzti su savo masina? O mano masina nefangine, vienpuse Neva5 ax.gif
Ir pabandziau.
Stai kas gavosi:
user posted image

bigsmile.gif
Atsakyti
Ot man irgi galvoj sukosi tas raštas ir vis ketinau pamėginti. Dabar jau kai kelias pramintas, tai drąsiau bus...Sveikinu Lauradr, labai labai... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbuke @ 2006 12 01, 19:07)
Ot man irgi galvoj sukosi tas raštas ir vis ketinau pamėginti. Dabar jau kai kelias pramintas, tai drąsiau bus...Sveikinu Lauradr, labai labai... thumbup.gif

O kokia pas jumi masina? Dvipuse? Programuojama?
Jei taip, tai isvis jokiu problemu. irnesakyk.gif
Man pradzioj viena motyva numegzti uzeme apie 1 val. karsta.gif Kai jau isicinkinau - tai per pusvalandi turbut viena motyva t.y. 12 eiliu numegzdavau.
Ot tai greitis lotuliukas.gif
Ir baisiausia buvo pagalvoti, kas nutiks jei nukris kokia akis... Nu tada tai butu cunamio lygio stichine nelaime - tektu turbut viska ardyt, nes sugaudyt akies tikrai nepavyktu bijau.gif
Visa laime, kad cunamiai mus aplenke yess.gif
Pasidalinkit ispudziais, kaip seksis 4u.gif
Atsakyti
Jei įmestum raštelio aprašymą, tai išvis, pusę darbo man jau būtų atlikta... blush2.gif

Mano dvipusė, bet naudoju tik vieną pusę, nes nėr vietos namie stacionariai pastatyti. Ankštuma...
Atsakyti
QUOTE(kirbuke @ 2006 12 01, 20:56)
Jei įmestum raštelio aprašymą, tai išvis, pusę darbo man jau būtų atlikta... blush2.gif

Mano dvipusė, bet naudoju tik vieną pusę, nes nėr vietos namie stacionariai pastatyti. Ankštuma...

Ta rasta maciau mezgimo rastu temoje
cia
ir velesniuose puslapiuose, gal net kelis kart buvo idetas.
O as tai is mezgimo knygos ji emiau

Atsakyti
Stai ka mamai padovanojau gimtadieniui
user posted image
mezgiau is mocheriniu Silkid siulu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauradr @ 2006 12 17, 12:10)
user posted image
mezgiau is mocheriniu Silkid siulu  ax.gif

kaip grazu mirksiukas.gif ir as jau tuoj sesiu prie masinos pradziamokslio... Karnavalinis kostiumas atlaike jau du balius, kaip ir del jo galvos neskauda, tai galima bus ir prie masinos prisesti lotuliukas.gif
Atsakyti
labai gražūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Stai kas gavosi:
user posted image

Nu šaunuolė, kad ryžaisi išbandyti thumbup.gif , o gal jau ką nors ir numezgei? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lauradr @ 2006 12 17, 12:10)
user posted image
mezgiau is mocheriniu Silkid siulu  ax.gif

Bet gavosi thumbup.gif wub.gif , o su kokia mašinime mezgei ir ar daug sugaišai laiko? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusiukas: 18 gruodžio 2006 - 09:09
Mano naujausi gaminukai Kaledinems dovanoms ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2006 12 18, 10:10)
  Nu šaunuolė, kad ryžaisi išbandyti  thumbup.gif , o gal jau ką nors ir numezgei? g.gif

Bet gavosi  thumbup.gif  wub.gif , o su kokia mašinime mezgei ir ar daug sugaišai laiko?  g.gif

Del to raudonojo pavyzdelio, tai numegzt numezgiau megztuka toki. Bet jis man kazkuo nepatinka, tai nesisiuva. Bet reiks susiimt ir susiut, tada idesiu ir jo nuotraukyte.

O ta shali mezgiau su Neva5. Numezgiau per 2 valandas jei ne greiciau assa.gif
Po to dar pora valandu pasedejau kol galus apneriau tongue.gif
Papildyta:
Moshke, labai grazu good.gif
Ir dovaneles bus pacios paciausios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauradr: 18 gruodžio 2006 - 14:50