Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Sveikutes,
gal kas ka zinote ar girdejote kokiu atsiliepimu apie mezgimo masina TOYOTA 858KS? Kaip ji mezga, gerom ir blogom ar mezga?
Atsakyti
QUOTE(Linnux @ 2006 10 05, 10:35)
Sveikutes,
gal kas ka zinote ar girdejote kokiu atsiliepimu apie mezgimo masina TOYOTA 858KS? Kaip ji mezga, gerom ir blogom ar mezga?

Pliusas-speju,jos nebrangios turetu but g.gif
Minusai-sena,vienpuse(tik gerom akim mezga), su rastais beda manau bus ir uzsiknisi,kai reikes detaliu g.gif
Seip pati mezgus neesu su ja,bet is asmenines patirties siulyciau rinktis populiaresniu firmu masinyte g.gif
Atsakyti
Sveikos,
prie skelbimų nemačiau nė vienos, siūlančios numegzti mašina. Bet gal atsirastų, kurios apsiimtų? smile.gif Domintų palaidinė ir/ar megztukas.
Atsakyti
QUOTE(Summer @ 2006 10 11, 09:50)
Sveikos,
prie skelbimų nemačiau nė vienos, siūlančios numegzti mašina. Bet gal atsirastų, kurios apsiimtų?  smile.gif Domintų palaidinė ir/ar megztukas.

pora postu auksciau rasiau, kad kirbuke mezga pagal uzsakymus 4u.gif parasyk jai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes!

Labai jeskau mezgejos - mokytojos. Arba gal kas nors galetu patarti kur Vilniuje yra kursai? Turiu masina Singer 700, bet nezinau kaip prie jos prieiti g.gif
Laaaabai prasau jusu pagalbos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliukva: 02 lapkričio 2006 - 12:23
Sveikos, darbštuolės,

noriu ir aš prisijungti į Jūsų būrį. Mezgu rankomis, bet šovė mintis įsigyti mašiną. Gal galite ką pasiūlyti, gal kuri atsinaujinote ir parduodate savo senąją. O gal žinote kur jų ieškoti?
Pradžiai, kol mokysiuos, manau man užtektų nebrangios - iki 300 Lt.

Labai laukiu Jūsų pasiūlymų.

Atsakyti
Panelytes,

gal galite papasakoti kaip nuleisdineti akis. O taip pat kaip daryti kakla???? Giminaiciai paskolino Neva5 lotuliukas.gif Baisiai uzsidegusi pabandyti megzti masina noriu, ale kad kazkaip nesusigaudau niekaip pagal instrukcija kaip megzti kakla blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2006 11 19, 21:02)
Panelytes,

gal galite papasakoti kaip nuleisdineti akis. O taip pat kaip daryti kakla???? Giminaiciai paskolino Neva5  lotuliukas.gif Baisiai uzsidegusi pabandyti megzti masina noriu, ale kad kazkaip nesusigaudau niekaip pagal instrukcija kaip megzti kakla  blush2.gif  g.gif

Megzdama kakla uzdaryt akis visai kaip mezgant virbalais, arba vietoj to, kad uzdaryt, isstumk adatas i prieki i priekine nedarbine padeti, o mezgini baik apmegzdama pagalbiniu siulu. Antruoju budu liks atviros akys ir jas surinkusi ant virbalu galesi apmegzti apykakle.
Nezinau, ar aiskiai cia isdesciau smile.gif Jei neaisku, rasyk, dar bandysiu paaiskint. Pas mane irgi neva5 biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauradr: 19 lapkričio 2006 - 20:36
QUOTE(Lauradr @ 2006 11 19, 21:33)
Megzdama kakla uzdaryt akis visai kaip mezgant virbalais, arba vietoj to, kad uzdaryt, isstumk adatas i prieki i priekine nedarbine padeti, o mezgini baik apmegzdama pagalbiniu siulu. Antruoju budu liks atviros akys ir jas surinkusi ant virbalu galesi apmegzti apykakle.
Nezinau, ar aiskiai cia isdesciau smile.gif Jei neaisku, rasyk, dar bandysiu paaiskint. Pas mane irgi neva5 biggrin.gif

g.gif Nelabai man aisku... O siaip gal kada galetumei naturoje parodyti??? g.gif
Atsakyti
Parasiau AZ smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif
Ziuriu,apmiro visai temele musu g.gif
as paskutiniu metu daugiau mokausi,nei ka nors zmonisko mezgu blush2.gif na,numezgiau pora megztinui, bet siut tingiu doh.gif
dabar salika nunarpliojau, o kuom jus uzsiimat?
Atsakyti
Aš prabėgom vis prie būsimo megztinio prisėdu doh.gif
Jei pavyks, parodysiu blush2.gif
Atsakyti