Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(saullute @ 2006 09 26, 17:02)
O koks modeliukas? Cia va yra instrukciju brother masinytems ir dar viena didele rastu knyga smile.gif
ftp://ftp.brother.ca/ENGLISH/KNITTINGMACHINE/

Mano KH965 4u.gif aciu labai uz nuoroda,manau,prisireiks gyvenime smile.gif
Einu nagrinetis, bet man rodos,kad ten tik instrukcijos maniskei yra,kurias turiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 09 22, 10:28)
As sita esu izmezgusi,taciau su brother masina g.gif
Esme tame,kad kiekvienoj eilutej visos akys slenkasi per vena ki i sona,o kas  5 akis yra nemezgama. Ir visa tai slenkama i viena puse 5 eilutes, po to atgal.
Velnias, zinau, kaip su KH710 ta padaryti,o vat su savo dabartine-nea verysad.gif

Sveikutės, jau senokai beužėjau į forumą, bet pamačiau, kad gražiai jums viskas gaunasi thumbup.gif . Moshke, tai tą raštelį detaliau man paaiškink, jei netingi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(saullute @ 2006 09 26, 19:02)
O koks modeliukas? Cia va yra instrukciju brother masinytems ir dar viena didele rastu knyga smile.gif
ftp://ftp.brother.ca/ENGLISH/KNITTINGMACHINE/

Kažkodėl man neverčia to puslapio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2006 09 27, 08:36)
Sveikutės, jau senokai beužėjau į forumą, bet pamačiau, kad gražiai jums viskas gaunasi  thumbup.gif . Moshke, tai tą raštelį detaliau man paaiškink, jei netingi  blush2.gif
Papildyta:

Kažkodėl man neverčia to puslapio  g.gif

Tu paziurek knygoj,man rodos kiaurarasciu skyriuj yra mirksiukas.gif
Bet esme tame,jei gerai pamenu, kad pasirenki 1 ir 5 adatas, pervarai su azurine karieta is kaires i desine, su paprasta pirmyn/atgal. Tada su tuo ratuku pasuki per vieneta i desine (na kur keiciasi skaiciukai,nezinau,kaip vadinasi,salia mygtuku kur), tada vel pervarai su azurine i desine ir su paprasta pirmyn atgal. taip kartoji iki skaiciuko 5, ant jo su azurine varai jau is dezines i kaire, tada paprasta vel pirmyn atgal ir ratuka suki atgal,mazejimo tvarka vel iki 1, o ant vieneto vel keiti azurines krypti (vaziuoji is kaires i desine)
Tikiuosi,ka nors supratai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 09 27, 10:41)
Tu paziurek knygoj,man rodos kiaurarasciu skyriuj yra mirksiukas.gif
Bet esme tame,jei gerai pamenu, kad pasirenki 1 ir 5 adatas, pervarai su azurine karieta is kaires i desine, su paprasta pirmyn/atgal. Tada su tuo ratuku pasuki per vieneta i desine (na kur keiciasi skaiciukai,nezinau,kaip vadinasi,salia mygtuku kur), tada vel pervarai su azurine i desine ir su paprasta pirmyn atgal. taip kartoji iki skaiciuko 5, ant jo su azurine varai jau is dezines i kaire, tada paprasta vel pirmyn atgal ir ratuka suki atgal,mazejimo tvarka vel iki 1, o ant vieneto vel keiti azurines krypti (vaziuoji is kaires i desine)
Tikiuosi,ka nors supratai lotuliukas.gif

Nu bandysiu kažką nunarpliot vakare, gal kas nors ir gausis, nes lygtai esmė aiški. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2006 09 27, 08:43)
Nu bandysiu kažką nunarpliot vakare, gal kas nors ir gausis, nes lygtai esmė aiški.  4u.gif

Del adatu apsirinkimo-as turejau omeny,kad paspaudi 1 ir 5 mygtuka ir ju keitalioti nebereikia 4u.gif reikia tik ta ratuka sukti per vienetuka kiekviena kart pries varant su azurine 4u.gif
Atsakyti
gal galit pasakyti kokiu principu imezgamas dar vienas siulas? noriu tokio shalio kur casa lanoj kaune - visas gerom akim, o vietomis eina ktias siulas, ir sake kad jis kazkokiu budu tiesiog imezgamas. kiek pati bandziau ivairius variantus, tai nesigauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2006 09 27, 12:46)
gal galit pasakyti kokiu principu imezgamas dar vienas siulas? noriu tokio shalio kur casa lanoj kaune - visas gerom akim, o vietomis eina ktias siulas, ir sake kad jis kazkokiu budu tiesiog imezgamas. kiek pati bandziau ivairius variantus, tai nesigauna smile.gif

tam imezgimui bent jau brother mašinose yra specialūs mygtukai ir šepetėliai, vadinasi tipo bangavimo šepetėliai, tai su jais ir isimezga 4u.gif arba dar yra variantas su kitais mygtukai, kai mezgi viena spalva, o antraja išmezginėji raštą, nepamnu tiksliai,kurie,reik apsitikslinti,bet pas tave,man rodos,ju nebus 4u.gif
Atsakyti
pas mane apskritai jokiu mygtuku nera biggrin.gif bet tas shalis parduotuveje, kury turiu galvoje, irgi sake su neva megztas ir tas siulas su ja imegztas. ar yra kokioj nevoj 5 tokie spec mygtukai? teks nusizhudyti, jeigu taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2006 09 27, 13:12)
pas mane apskritai jokiu mygtuku nera biggrin.gif bet tas shalis parduotuveje, kury turiu galvoje, irgi sake su neva megztas ir tas siulas su ja imegztas. ar yra kokioj nevoj 5 tokie spec mygtukai? teks nusizhudyti, jeigu taip biggrin.gif

Ok,bandyk taip: kai numegzi gabaliuka, atidaryk adatu auseles, per jas pertiesk siula kita ir laikydama ta siula apacioj paemus uz abieju galu,su karieta pervaziuok-gal gausis g.gif
Atsakyti
jeigu pertiesi tik antrajy siula, tai karieta nuvazhiuoja i kita puse ir pirmas siulas lieka deshinej, o antras - kairej. bet jeigu su antruoju atgal parvarai, gaunasi visai ne taip. ty turetu mezginy viena gija vingiuotis, duoti tik efekta,o ne eilute sumegzta, lyg butu apskritai spalvotomis eilemis mezgama.
bandziau viena karta su abiem siulais pervesti - tada adatos visko neuzkabina. gal antraji imti koki plona ir paprasta, bet kazin ar tada koks grozis gautusi. toj parduotuvej kiek saliu matydavau visad budavo patys ivairiausi efektiniai imegzti - ir besiskiriancio storio, ir su gumbiukais visokiais, ir su plaukiukais, nu visai bet kokie.

gal reikes bandyt tiesiog nunerti lygu tiesu salika, o po to prinerti ish shono ar kaip, nezinau sad.gif labai noretusi tokio.
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2006 09 28, 18:36)
jeigu pertiesi tik antrajy siula, tai karieta nuvazhiuoja i kita puse ir pirmas siulas lieka deshinej, o antras - kairej. bet jeigu su antruoju atgal parvarai, gaunasi visai ne taip. ty turetu mezginy viena gija vingiuotis, duoti tik efekta,o ne eilute sumegzta, lyg butu apskritai spalvotomis eilemis mezgama.
bandziau viena karta su abiem siulais pervesti - tada adatos visko neuzkabina. gal antraji imti koki plona ir paprasta, bet kazin ar tada koks grozis gautusi. toj parduotuvej kiek saliu matydavau visad budavo patys ivairiausi efektiniai imegzti - ir besiskiriancio storio, ir su gumbiukais visokiais, ir su plaukiukais, nu visai bet kokie.

gal reikes bandyt tiesiog nunerti lygu tiesu salika, o po to prinerti ish shono ar kaip, nezinau sad.gif labai noretusi tokio.

Jei gerai įsivaizduoju ax.gif , ką nori numegzti, pabandyk taip , visas adatas kur tau nereikia į priekį nedarbinę padetį pasistumti, o tą gabaliuką kur nori kad būtų kitas siūlas palikti darbinej padėti, persijungti tuos šonuose esančius jungiklius, kad tų nemeztų. Tada su kitu siūlu pramegzti tas kelias adatas kieknori eilių (vieną dvi ar kelias) ir tas adatas nustumti į priekinę nedarbinę padėtį, o paskui persijungti tuos jungiklius, kad prijungtų likusias adatas, kurias reikia šiektiek pastumti atgal, bet kad mezginys nenukristų. Ir toliau mezgi taip kaip nori.
Gal taip pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2006 09 28, 16:36)

Ne ne,pagrindinio siulo nereikia palikineti. antraji pertiesi, o su pirmuoju mezgi kaip visada 4u.gif tada ir gausis,kad bus abu siulai kartu 4u.gif
As nuskanuosiu tau savaitgali chemute,jei kompas neuzsiduracins vel mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 29 rugsėjo 2006 - 08:01