Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškių poliklinika, Vilnius

QUOTE(Renateles_Mamyte @ 2006 06 25, 18:17)
pasirodo as dar vis buvau nescia,tai idomu ka jinai man ten vale g.gif ,ligoninei pasake kad pora dienu ir as jau tame pasaulyje buciau schmoll.gif , kaip pom operacijos atsibudau,tai gydytoja pasake,kad,dar ir kiausintaki praradau. schmoll.gif

O jin pati, Keršulytė, informuota apie tai? Aš tai ją gerai papurtyčiau, manau net galima būtų apkaltint teisme dėl sukelto pavojaus sveikatai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvenimas yra gražus: 29 birželio 2006 - 12:57
Nors anksciau rasiau kad ji super duper kompetetinga, deja turiu pripazinti kad klydau. Ji is akies prirase man vaistu nelaukdama tyrimu rezultatu. Taciau kai as atejau kita karta ir man i rankas pakliuvo kortele, pamaciau kad mano tyrimai kuo puikiausi ir nereikejo jokiu vaistu man valgyti. O kai paklausiau - daktare, o kaip tyrimai ? Na.. tralialia... nusuko tema ir nieko nesake. O pinigelius tai tikrai megsta.... Siaip daug geru atsiliepimu apie ja girdejau, taciau man tokie jos veiksmai sukele itarima, tuo laviau kad nestuke.gif vaistu ir taip kuo maziau reikia, o diagnoze is akies tikrai manau ne nescioms diagnozuot...
Atsakyti
As taip pat lankausi pas sia gydytoja. Tai mano pirmasis nestumas. Esu ja labai patenkinta. Labai maloniai kas karta priima thumbup.gif Visuomet atsako i mano klausimus ir duoda patarimu. Super gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
As anksciau pas ja lankiausi, bet kol gyde kokius uzdegimus, tai lyg ir nieko atrode, bet kai pastojau susimasciau, nes nevisada issamius atsakymus gaudavau i savo klausymus...vienai draugei vos nesibaige liudnai nestumas, nes nesulauke kompetitingos pagalbos o kitai liudniau baigesi, prarado kudikeli ir jau pora metu pastoti negali..o tada reikejo tik dufastono pagerti..va tep...na kiek zmoniu tiek nuomoniu...vienom ji puiki gyd kitom schmoll.gif
Atsakyti
O Kersulyte dar dirba Karoliniskiu poliklininkoje? Ar reikalingas seimos gydytojo siuntimas?
Atsakyti
As pas ja gydausi jau kelis metus, man jinai visai normali. Noreciau paklausti stai ko: jeigu as pastojusi noreciau prieziura vykdyti privaciau, kokiu budu galeciau gauti korteles duomenis (turimus, gertus vaistus ir pan.)? Ar gali ji atsisakyti juos duoti?
Atsakyti
Kai ji (Keršulytė) mane perdavė Rakštienei, pastaroji galvojo kad aš apskritai pirmą kartą pas ginekologą lankaus, žodžiu nesugebėjo perduot kortelės kai kabinetai viens prie vieno blush2.gif Kitoj poliklinikoj persirašius irgi jokios info apie mane neturėjo- poliklinikos dar kokiam XVIII a. įstrigusios, negi taip sunku duomenis perduot / jais dalintis?
Atsakyti
QUOTE(lauruskal @ 2006 06 02, 16:03)
As irgi lankausi pas siat gydytoja ir ji man labai patinka. net stebetina, kad poliklinikoj, ne privacioj istaigoj dirba tokia puiki gydytoja.
Tik mane truputi stebina vienas dalykas, kad jinai nedaro echoskopo, sake darys pirma karta tik 16-17 savaiciu. Ar ir jums taip pat?

Priklauso apie 18 savaite ir iki 32 savaites. mirksiukas.gif pas Kersulyte buvau po gimdymo tris kartus. Atrodo visai gera gyd., taciau sutinku, kad skuba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukas78: 24 liepos 2006 - 16:57
Kai laukiausi Keršulytė pavadavo mano daktarę. Žiauriai užsiėmusi, bet tikrai profisionali daktarė. Daug esu girdėjusi teigiamų atsiliepimų apie ją smile.gif
Atsakyti
Lankausi pas ja 6 metai (beje ji dirba ir privaciai, jei ka), nezinau, nieko blogo apie ja negaliu pasakyti, super, visa nestuma stebejo, paskui kruopsciai bande parinkti kontraceptikus, bet man nei vieni netiko tai ir tiek to, beje ir pries gimdyma, man prasant pakonsultavo pas ka gimdyti, labai likau patenkinta ir dekinga jai.
Atsakyti
Sveikos mergaites. Esu nestuke.gif ir vis bandziau prisiregistruoti pas gydytoja... bet va pagaliau. seniau mane gyde Rakshtiene - pritariu - nieko gero, visokiu nesamoniu man ishrashydavo gerti ir niekda nepagydydavo - ash manau kad nebuvo ir ko. bet ne tame esme.
esme - ji atostogauja ir mane uzrashe pas gyd Mazilyte - berods taip sake - ka esat apie ja girdejusios? kas per viena?
Atsakyti
4u.gif Pirmas įspūdis geras, patiko man ši gyd., ypač profesiniu požiūriu.
Atsakyti