Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškių poliklinika, Vilnius

QUOTE(daniele @ 2006 03 06, 15:47)
Larionova girdėjau nieko, bet aš vaikštau pas Skakauskienė, man patinka

Tai kad Skakauskiene jau seniai nebedirba schmoll.gif

Viktute rekomenduoju Saulinskiene, mirksiukas.gif labai thumbup.gif thumbup.gif gydytoja 4u.gif
Atsakyti
musu seima irgi gydosi karoliniskiu seimos klinikoj, neturiu siaip jokiu pretenziju, ir tikrai nenoriu gryzt i 5a gun_bandana.gif .
musu gyd. ausra trumpickiene, maloni, viska zino, ir svarbiausia niekad nepuola kist vaikui antibiotiku, tik kai jau labai rimtai isiserga.
ginekologe kozemiakiniene, ka zinau, buvau pora kartu, skustis nera kuo.
o vat ta vista kur krauja ima tai.. bash.gif , subade abi rankas, kol galu gale siaip ne taip paeme kraujo is plastakos..
Atsakyti
Jo, kraują tai įdomiai ten unsure.gif ima, ir mane badė subadė. Ta pati seselė man ir vaistus leido. Tai nemokėjo ji net vaistų ampolės stikliuko nulaužti g.gif

Prieš keletą mėnesių nuėjau pas Belokobylskają su plaučių uždegimu, tai jinai pažiūrėjus į mano paraudusią nosį nustatė kad man sinusitas ir liepė ant veido keptą druską dėti. Tuo metu kvepuojant plaučiai net burbuliavo. Paklausė plaučius ir nusiuntė sinusų nuotrauką darytis, ir maloningai pareiškė kad jei labai jau noriu, galiu ir plaučius persišviesti, nors jokio plaučių uždegimo man nėra. Aišku pasitvirtino plaučių uždegimas. Nuotykiai šeimos klinikoj tęsėsi dar savaitę, bet jau pas kitą gydytoją, kol galų gale atsidūriau ligoninėj su komplikacijom.

Dabar persiregistravau pas Deveikienę, gal yra kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(mamka_zirzilia @ 2006 05 27, 22:16)
Mano istorija tokia pat drinks_cheers.gif Lankiausi pas Rakstiene, bet kai pastojau, nuejau pas Kersulyte. Jei nebutu buve tokios galimybes, buciau keitus poliklinika. Maniskiai dabar kitoje, o as ten, vien del jos thumbup.gif

Ir as pas ja nuo Rakstienes pabegau. doh.gif Tikrai SUPER gydytoja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(lauruskal @ 2006 06 02, 16:03)
As irgi lankausi pas siat gydytoja ir ji man labai patinka. net stebetina, kad poliklinikoj, ne privacioj istaigoj dirba tokia puiki gydytoja.
Tik mane truputi stebina vienas dalykas, kad jinai nedaro echoskopo, sake darys pirma karta tik 16-17 savaiciu. Ar ir jums taip pat?

Taip ir priklauso daryti echoskopija mirksiukas.gif Pirma karta 16-17 savaiciu, o antra kazkur i pabaiga nestumo g.gif Aisku jei nepastebima kazko negero doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danguole55: 14 birželio 2006 - 11:28
O as pas Kasilovskiene, Vilniau gimdymo namuose gimdziau. Mokejau, bet buvau susitarusi jau nuo 5 nestumo savaites. Nesigailiu, kad mokejau, nes niekuo rupintis nereikejo, visi zinojo kieno gimdyve ir elgesi ypac gerai. Tad as uz ja, nes kazkada lankiausi seskines poliklinikoje, tai nusprendziau, kad su pirmuoju nestumu sau nervu negadinsiu ir jausiuosi patogiai, o patagiau ir buti negalejo biggrin.gif
Atsakyti
As irgi pas ja lankausi. tikrai super gydytoja biggrin.gif thumbup.gif
Lankiausi pas ja ir nestumo metu, irgi patiko, tik nepatiko tai, ka ji nedaro echoskopijos, man dare Rakstiene. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivak: 15 birželio 2006 - 21:33
na as labai nusivylusi 5 poliklinika, gal man nepasiseke pas gera daktare pakliuti, bet kazkoks siaubas o ne poliklinika g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak @ 2006 06 15, 22:32)
As irgi pas ja lankausi. tikrai super gydytoja biggrin.gif  thumbup.gif
Lankiausi pas ja ir nestumo metu, irgi patiko, tik nepatiko tai, ka ji nedaro echoskopijos, man dare Rakstiene. schmoll.gif

Man irgi dare Rakstiene ax.gif Siaip likau patenkinta, nes net pati pasisiule nuotrauka padaryt thumbup.gif
Atsakyti
Man kažkada motina Keršulytę rekomendavo. Nuėjau pasitikrint prieš nėštumą, viskas buvo gerai, bet kai atėjau jau nestuke.gif , buvau aprėkta ir nurašyta Rakštienei, apsilankius pas ją, išvis pabėgau iš tos poliklinikos blush2.gif
Atsakyti
as irgi prastos nuomones apie kersulyte. nu man su ja is vis nesiseke verysad.gif doh.gif per pirma nestuma tai jos nuolat nebudavo, reikdavo eit vis pas kita, jokio pastovumo doh.gif nepatiko, per antra nestuma, vel pas ja teko eiti, bet ilgai neuzsibuvau, nemaloniai, nejaukiai ji mane priimdavo doh.gif bet gal cia mano bedos, ka as zinau... biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos,as irgi galiu pasidalinti savo patirtim,as pas Kersulyte gydausi daug metu,gydausi jau moteriskas problemas jau daugiau,kaip 10metu,ir neisgydo tik apgydo,o pinigus tai noriai ima,man nutiko,toks dalykas,as pastojau ir nutariau padaryt mikro,nuvejau pas ja susitariau,daviau jai ir dar i kasa sumokeja,70lt nu ir padare man valyma,labai skaudejo,ir man po sito valymo,vos koju nepakraciau doh.gif ,po 3dienu pasirode kaip ir menesines,as taip galvojau,2savaites as kraujavau g.gif ,po kol jau iegas praradau,isveze mane i ligonine. schmoll.gif ,pasirodo as dar vis buvau nescia,tai idomu ka jinai man ten vale g.gif ,ligoninei pasake kad pora dienu ir as jau tame pasaulyje buciau schmoll.gif , kaip pom operacijos atsibudau,tai gydytoja pasake,kad,dar ir kiausintaki praradau. schmoll.gif
Atsakyti
Lankaisi ir lankausi pas Kersulyte, labai gera gudytoja, na bet jau uzsirasyti pas ja registraturoj tai kosmaras
Atsakyti