na nezinau, man si gydytoja pasirode truputeli per mazai pasakanti.. kazkaip pas ja ten viskas greit greit, labai nesivargindavo nei placiau paaiskint, kodel tokia liga gali buti ir pan.. kazkaip uzhuominomis, tik vaistu ishrasydavo ir viskas.. gal tiesiog ji yra tokia greita
O as pas ja su antru vaikeliu dabar lankausi. Ir galiu tik gerus zodzius apie ja pasakyt. Ir nuotaika visada jos gera ir plepa ji daug ir i visus klausimus bent jau iki siol atsake taip kad patenkinta likau ir negasdina. Ir siaip... man dar patinka akusere kuri su ja dirba Nu tikrai nesigailiu kad pas ja lankausi.
QUOTE(pauliusk @ 2005 10 13, 12:47)
Jei gyvenate Karoliniškėse, kviečiame užsukti į Vilniaus sveikatos namus.
Adresas: Povilaičio 18, prie RIMI-Saturno. Tel. 2400401, 2400104.
Pas mus taip pat dirba ir gyd. ginekologė Keršulytė, konsultacijos kaina mūsų pacientams - 20 Lt.
Adresas: Povilaičio 18, prie RIMI-Saturno. Tel. 2400401, 2400104.
Pas mus taip pat dirba ir gyd. ginekologė Keršulytė, konsultacijos kaina mūsų pacientams - 20 Lt.
O tai kam ten moket 20 lt. jei karoliniskiu poliklinikoj galima nemokamai nueit.
O apie Kersulyte ir as labai geros nuomones Pas jokia kita neiciau
QUOTE(+333+ @ 2006 01 16, 17:12)
Aš jau šešis metus pas ją vaikštau ir antrą vaiką nešioju ir tik gerus žodžius galiu apie ją pasakyti gaunu atsakymus į pačius kvailiausius klausimus, puiki priežiūra, teko daryti operaciją, tai ji puikiai tą padarė ... ir per tiek laiko niekada nepataikiau ant "blogos nuotaikos" vien tik dėl šios gydytojos lankausi toje poliklinikoje, nors visa šeima kitoj
O aš būtent pastojusi pas ją atėjau, pabėgau nuo Rakštienės. Labai šauni gydytoja, dabar ne vieno neigiamo dalyko negaliu prsiminti, ir beje kaip +333+ dėl to pačios priežasties nenoriu keisti poliklinikos. Antrą kartą pastosiu ir vėl pas ją lankysiuos.
Ir aš prisidėsiu... Keršulytė puiki gydytoja jau septintus metus pas ją lankausi ir nė pusės blogo žodžio negalėčiau pasakyt. O visa kita šioje poliklinikoje tai baisu, bet aš pas kitus neinu... visa šeima priregistruota kitur, tai kai susergu konsultuojuosi su šeimos gydytoja nelegaliai vien dėl Keršulytės negaliu prisirašyti Ji dar dirba Sugiharos grožio ir chirurgijos centre, bet brangoka
Aš esu prisiregistravus taip pat karoliniškių poliklinikoj pas Kontrauskienę,nors ir sena ,bet man ji visai patinka,jau gal 5 metai aš pas ją vaikštau,o dėl Keršulytės tai mano draugė lankėsi pas ją ir prarado vaiką,negaliu nieko sakyt už kitus,bet manau,kad nebūna idealių žmonių ir vis tiek vienam patiks,o kitam ne
Zinau toj poliklinikoj ginekologe Rakstiene... nu ka as zinau, kai man visi gydytojai yra baubai, tai nelabai patinka ir sita, nors ko is zmogaus noret
Sveikos,
As taip pat lankausi pas gydytoja Kersulyte, ir galiu tik gerus zodzius apie ja pasakyti. Tikrai super kompetetinga daktare.
As taip pat lankausi pas gydytoja Kersulyte, ir galiu tik gerus zodzius apie ja pasakyti. Tikrai super kompetetinga daktare.
Vakar tik pabėgau iš Sveikatos namų ir nuleidus galvą grįžau į Karoliniškių polikliniką. Esu nėščia, tai paskambinus paklausiau kiek man vizitai kainuos, pasirodo kiekvienas po 20 Lt. Na ir užsirašiau pas D.Keršulytę poliklinikoje. Neteko pas ją lankytis, bet turiu daug draugių,kurias ji prižiūrėjo ir gydė - TIK GERI ATSILIEPIMAI. O dėl gyd. Rakštienės, Paukštienės, turiu nekokių prisiminimų nuo tų laikų, kai buvo 7-oji moterų konsultacija
Apie Rakštienę NIEKADA negirdėjau nė vieno gero žodžio, ją keikia visos, pradedant jaunom, baigiant bobulytėm. Užtat niekad pas ją neinu, nors pagal gyvenamąją vietą lyg ir priklausytų. Vaikštau pas N. Buzienę - puiki moteriškė. Taip pat galvoja ir mano draugės.
Pas šeimos gydytoją vaikštau retai, bet čia minėtas V. Patackas kol kas blogo įspūdžio nepaliko. Tiems, kas jį keikia, turbūt neteko su jo pirmtake susidurt... Man jisai kaip tik didelė atgaiva po nukaršusios lietuviškai nepašnekančios vėplos, apie kurią čia galėčiau velniaižin kiek visko prirašyt...
Pas šeimos gydytoją vaikštau retai, bet čia minėtas V. Patackas kol kas blogo įspūdžio nepaliko. Tiems, kas jį keikia, turbūt neteko su jo pirmtake susidurt... Man jisai kaip tik didelė atgaiva po nukaršusios lietuviškai nepašnekančios vėplos, apie kurią čia galėčiau velniaižin kiek visko prirašyt...
Pas Buzienę lankiausi iki tol kai sužinojau, kad laukiuosi. Jokių gerų prisiminimų, o gal juos užgožia jos labai dažnas išsiblaškymas, kai ne vieną kartą paėmusi mėginėlį jį kažkur padėdavo ir paskui nerasdama, manęs klausdavo ar nemačiau . Per konsultacijas tekdavo pačiai ją kamantinėti, kad paaiškintų man aktualius klausimus ir pan. O kai tik sužinojau esanti nėščia ir nuėjau pas Buzienę apžiūrai, pirmas klausimas "tai ką darom, gimdysi?" . Tad nusprendžiau pasikeisti gydytoją, deja, Keršulytė apsiima tik tas pacientes prižiūrėti, kurios priklauso pagal gyv. vietą, o ir besilaukiančių labai daug turėjo, bet ji pati man parekomendavo gyd. Burneikienę (labai gaila jau nebedirba). Lankiausi pas ją visą nėštumą, labai atidi, maloni ir visi kiti patys geriausi mano atsiliepimai apie ją .
Dabar lankausi privačiai, nes iš likusių gydytojų (išskyrus gyd. Keršulytę), man
Beje, gyd. Keršulytė dirba ir Maxmedoj
Dabar lankausi privačiai, nes iš likusių gydytojų (išskyrus gyd. Keršulytę), man
Beje, gyd. Keršulytė dirba ir Maxmedoj
Gal aš ir per grubiai pasakysiu, bet atvirai... Nesupykit, tos kurios sakot, kad Buzienė gera gydytoja, turbūt nežinot kas iš tiesų yra gera Man ji tik blogus prisiminimus sukelia Sužinojusi, kad laukiuosi, nuėjau pas ją, nes priklausiau pagal gyvenamą vietą. Nuo pirmo vizito nekokie atsiminimai, daug teko pakovoti už save. Gimdymo datą paskaičiavo mėnesiu anksčiau ir jau puolė rašyti į kortelę, gerai, kad pasebėjau, tada ištaisė Kraujo, šlapimo tyrimų vis nerasdavo, o jie jai po nosim padėti. Žodžiu su atmintim tikrai moteriškei nekas... Pasitikėjimo jai jokio nejaučiau. Kai užklausdavau ko nors, sumurmėdavo ir nusukdavo temą į kitą pusę. Pirmą nėštumo pusę ji iš vis abejingai žiūrėjo į viską. Ir bandydavo ginčytis, kad taip negali būti. Pvz. vaisiaus judesius pajutau 17 sav., jai tai pasakiau, kai paklausė. Iš jos išgirdau: negali būti, per anksti... Nu galvoju ryškiai durne laiko
Pajutusi, kad atsirado daug išskyrų, paprašiau jos paimti tepinėlį. Apsimetė, kad nesuprato ar neišgirdo. Nu neiškenčiau, ir nuėjau privačiai, juolab, kad ir po padaryto echoskopo nesulaukiau jokių komentarų, o labai smalsu buvo žinoti kaip vaisius auga ir pan... Po mėnėsio atėjau pas ją. Pamatė kad daryti 2 echoskopai, vienas privačiai, tai pasakiau, kad yra išskyrų, teko kreiptis kitur. Nebuvo labai patenkinta, kad čia kažkokie pašaliniai įrašai yra. Tada ir ji teikėsi paimti mėginėlį, nustatė, kad yra pienligė. Sako, kodėl anksčiau neėmem tepinėlio... Bet kai anksčiau sakiau, nereagavo...
Įpusėjus nėštumui norėjau jau išvis nesilankyti pas ją, bet ėjau vien dėl to, kad poliklinika nemokamai padaro kraujo ir šlapimo rytimus tyrimus. Ir jų jau ne vienas buvo darytas.
Ir dar vienas įstrigęs atvejis, kai derinom dekretinių datą. Aš pasiskaičiavau kuri tai diena, ir jai pasakiau. Sakau, dekretinių noriu išeiti kada priklauso nuo 28 sav. Ji sako, čia aš pasakysiu kada priklauso, kaip aš jai galiu nurodyti. Man akys ant kaktos, kad pati savo reikalais domiuosi Nu žodžiu daug tų kuriozų buvo, bet nesinori prisiminti, ir tikrai žinau, kad antrą vaikutį gimdant eisiu tik privačiai, o ne pas tokią varną. Dzin jau tada tie pinigai, nei nervų tampymas ir dar nėštumo metu.
Nuėjus privačiai, viskas skyrėsi kaip diena ir naktis. Ginekologė maloni, aplink vos ne šokinėja, išsamiai papasakoja, parodo kas kaip, pakomentuoja. Davė savo mobilaus tel. nr., kad kokiam neaiškumui iškilus skambinčiau. Malonu buvo lankytis, tiesiog laukdavau tų vizitų, kad sužinočiau kaip padidėjo pilvelio gyventojas.
Pajutusi, kad atsirado daug išskyrų, paprašiau jos paimti tepinėlį. Apsimetė, kad nesuprato ar neišgirdo. Nu neiškenčiau, ir nuėjau privačiai, juolab, kad ir po padaryto echoskopo nesulaukiau jokių komentarų, o labai smalsu buvo žinoti kaip vaisius auga ir pan... Po mėnėsio atėjau pas ją. Pamatė kad daryti 2 echoskopai, vienas privačiai, tai pasakiau, kad yra išskyrų, teko kreiptis kitur. Nebuvo labai patenkinta, kad čia kažkokie pašaliniai įrašai yra. Tada ir ji teikėsi paimti mėginėlį, nustatė, kad yra pienligė. Sako, kodėl anksčiau neėmem tepinėlio... Bet kai anksčiau sakiau, nereagavo...
Įpusėjus nėštumui norėjau jau išvis nesilankyti pas ją, bet ėjau vien dėl to, kad poliklinika nemokamai padaro kraujo ir šlapimo rytimus tyrimus. Ir jų jau ne vienas buvo darytas.
Ir dar vienas įstrigęs atvejis, kai derinom dekretinių datą. Aš pasiskaičiavau kuri tai diena, ir jai pasakiau. Sakau, dekretinių noriu išeiti kada priklauso nuo 28 sav. Ji sako, čia aš pasakysiu kada priklauso, kaip aš jai galiu nurodyti. Man akys ant kaktos, kad pati savo reikalais domiuosi Nu žodžiu daug tų kuriozų buvo, bet nesinori prisiminti, ir tikrai žinau, kad antrą vaikutį gimdant eisiu tik privačiai, o ne pas tokią varną. Dzin jau tada tie pinigai, nei nervų tampymas ir dar nėštumo metu.
Nuėjus privačiai, viskas skyrėsi kaip diena ir naktis. Ginekologė maloni, aplink vos ne šokinėja, išsamiai papasakoja, parodo kas kaip, pakomentuoja. Davė savo mobilaus tel. nr., kad kokiam neaiškumui iškilus skambinčiau. Malonu buvo lankytis, tiesiog laukdavau tų vizitų, kad sužinočiau kaip padidėjo pilvelio gyventojas.