Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškių poliklinika, Vilnius

QUOTE(merial @ 2010 08 01, 13:06)
tai jau toji Rakstiene tikrai akla nors ir su akiniais  doh.gif  man ir 12 savaiciu nestumo nerado nors pries dvi savaites dave echo ir pasidare leliuko foto  doh.gif  ji net knygeles neatsiverte  doh.gif  ir norejo israyti vaistu kad susirkciau menesinem  verysad.gif

doh.gif

Atsakyti
QUOTE(saulutes @ 2010 07 11, 14:37)
Aisku, kad nueikite pas Kersulyte pati ir ivertinkite ar verta pas ja lankytis. As rasau tik is savo patirties, kuri deja nekokia. Negaliu teigiamai atsiliepti apie gydytoja, kuri esant ryskiems preeklampsijos simptomams net nesiteike padaryti slapimo tyrimo, kad nustatyti kiek yra baltymo slapime, ko pasekoje, jau kaip minejau, pasekmes nelabai dziuginancios. Aisku jinai tik zmogus ir daro klaidu, bet nesciasias galetu ir atidziau priziureti, juk mes nekaltos, kad jinai laksto per kelis darbus.......tai va......

Gaila, kad jums taip nepasiseke 4u.gif Bet pati lankiausi pas ja per nestuma, ir drauge dabar jau su antru nestumu lankosi ir tikrai viskas gerai. thumbup.gif Kazkaip labai neitiketina, kad nepaskyre tyrimu jei aukstas spaudimas, nes man kai buvo vos vos paaukstintas ir tai labai jautriai reaguodavo ir kruopsciai viska tirdavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2009 12 01, 17:12)
Muldarytė.   Nepatarciau pas ja eiti. taip danti sugebejo vaikui isgrezt, kad dugno nebeliko  doh.gif  Mano dantiste pakraupo kai pamate  unsure.gif

Tesinys apie sita "super gydytoja" mad.gif Tai va ta isgrezta danti teko israuti, kadangi jis pradejo tirpti ir galejo pakenkti nuolatiniam kruminiui danciui. Ko pasekoje dabar turesime nesioti plokstele, kol neisdygs nuolatinis dantis doh.gif Esu tokia pikta ir taip noreciau tai muldarytei isrekt viska i akis, kad ne tas zodis. gun_bandana.gif
Atsakyti
Galiu pasakyti tik tiek,kad JEI VISKAS GERAI SU NESTUMU tai ir kaip sakant tvarte gims lelius. O jei jau yra kokiu komplikaciju jokia auksine daktare ne visagale! Todel ir skiriasi nuomones. As lankaiusi pas Kersulyte.Pradzioje viskas gerai,patiko,VISKAS super ir t.t. kol viena diena nustojau jausti judesiukus mazyles,nuejau pas Kersulyte,sakau nebejauciu judesiu,ji nei mano kraujo ar slapimo prase,nei echoskopija panoro paziureti,tik paklause su ta tubele pilva,sako viskas gerai sirdele plaka g.gif Uz 3 dienu nuvtkau i Antakalnio p-ka,kur padare man echoskopa(buvau uzsirasius pries menesi del vaiko organu echoskopijos) ir pasake,jog musu mergaite jau daugiau nei savaite kaip negyva cray.gif cray.gif cray.gif niekada nepamirsiu tos dienos,jau buvome viska supirke,kamabari paruose,varda isrinke.... Mergaites kunelis buvo pradejes jau net irti,dar pora dienu ir pati gauciau kraujo uzkretima ir iseiciau kartu su ja...nepasakosiu visu smulkmenu, unsure.gif
va tau ir SUPER KERSULYTE!
Atsakyti
Sveikos, gal galit kas parekomenduoti pas kokią suaugusių šeimos gydytoją , pas ką vertėtų prisirašyti... kažin kokia čia tvarka, ar galima pačiai pasirinkti gydytoją ar pagal apylinkę (mūsų 2 apylinkė kiek žinau).

Kai nuėjome priregistruoti vaiko, tai mums neleido pasirinkti gydytojos, pasakė kad mus registruos prie 2 apylinkės vaikų gydytojos, rinktis neleido.
Atsakyti
sveikutes, pasidalinkite ispudziais apie poliklinika www.manokaroliniskes.lt. Visiems bus pravartu zinoti, kas ir kaip ten smile.gif
Atsakyti
Gal kas patartumete pas koki oftalmologą užsirašyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joRytė @ 2010 05 06, 14:20)
mes tai su samafalova kankinames...  doh.gif kol ji supranta kuom vaikas serga ar tik siaip spelioja tai galima gala gaut... doh.gif

Labas, noriu paklausti del tos jusu gydytojos blush2.gif -ar ji dar gyva??? ir dirba? lotuliukas.gif gal cia tik sutapimas g.gif
reikalas tas, kad , kai as buvau maza su tokia pavarde buvo mano gydytoja, o tai buvo pries kokius 30-35 metu......., ji turetu buti nerealiai sena, sorrry, bet tiesiog idomu pasidare bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, mamytės ir ne tik.

Ieškojau info apie gydytoją Paukštienę, pasibaisėjau... Tada galvoju pas Rakštienę nueiti.. Ir vėl baisu. Supratau, kad Krl poliklinikoje geriausias variantai yra Keršulytė. Užsirašiau, tikiuosi nenusivilsiu. Po vizito pasidalinsiu įspūdžiais biggrin.gif
Atsakyti
gal kas turit atsiliepimu apie terapeute Rasinskiene? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Fly_ @ 2011 05 27, 11:26)
sveikos, mamytės ir ne tik.

Ieškojau info apie gydytoją Paukštienę, pasibaisėjau... Tada galvoju pas Rakštienę nueiti.. Ir vėl baisu. Supratau, kad Krl poliklinikoje geriausias variantai yra Keršulytė. Užsirašiau, tikiuosi nenusivilsiu. Po vizito pasidalinsiu įspūdžiais biggrin.gif

Bet pas Keršulytę eilės kokios blink.gif kažkaip nesinori vizito mėnesį laukt g.gif tad alternatyvai - labai šauni ginekologė-akušerė dirbanti poliklinikoje yra A. Meškaitė.
Atsakyti
QUOTE(redxshi @ 2011 07 11, 22:24)
Bet pas Keršulytę eilės kokios blink.gif kažkaip nesinori vizito mėnesį laukt g.gif  tad alternatyvai - labai šauni ginekologė-akušerė dirbanti poliklinikoje yra A. Meškaitė.

galima pas Keršulytę už pinigėlius su trumpesnėm eilėm Vilniaus sveikatos namuose lankytis smile.gif Jei ekstra atvejis, manau tikrai nereikės mėnesį laukti ir poliklinikoje.

Buvau pas ją poliklinikoje.. Nu nepasakyčiau, kad wow ar liuks... Bet ir bloga nieko. Neutrali likau.
Atsakyti