Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškių poliklinika, Vilnius

QUOTE(Tučka @ 2009 12 01, 17:12)
Muldarytė  smile.gif  Nepatarciau pas ja eiti. taip danti sugebejo vaikui isgrezt, kad dugno nebeliko  doh.gif  Mano dantiste pakraupo kai pamate  unsure.gif

blink.gif Ojei... doh.gif Gerai, kad mums (dukrai) praktiškai tik parašo iš poliklinikos odontologų reikėjo tvarkant popierius mokyklai, tai ta Mėnulė tik pasižiūrėjo, pasakė, kad viskas OK, davė lipdukų 4u.gif ir tiek. Net nepagalvojau, kad gali vaikiams dantis išgadint schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,
verysad.gif as deja, apie Kersulyte nieko gero pasakyt negaliu, nezinau gal cia man tik vienai taip nepasiseke, bet dar tokios aplaidzios, nerupestingos ir neatidzios gydytojos neteko sutikt. Mano istorija tokia:lankiausi pas ja nestumo metu, ir jinai manes vos nenugyde. Nepadare visu reikiamu tytimu, visa nestuma buvo pakiles kraujospudis, nepasake, kad reikia gerti vaistus, pradejau tinti, neistyre baltymo slapime, ko pasekoje, vaikelis gime neisnesiotas, o mano gyvybe kabojo ant plauko. taigi sorry merginos, bet apie sia gydytoja negaliu buti geros nuomones. Aisku JUms spresti ar verta lankytis nestumo metu pas sia gydytoja ir ja pasitiketi. Cia tik mano numone aisku, bet deja, tokia graudi mano patirtis, o ir tos dvi savaites praleistos reanimacijoj neleidzia apie sia gydytoja atsiliepti gerai verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
mes tai su samafalova kankinames... doh.gif kol ji supranta kuom vaikas serga ar tik siaip spelioja tai galima gala gaut... doh.gif
Atsakyti
Gal kas dar ka nors apie Aleknaviciute galetu parasyt? Dabar esu pas Lukosiene, tai galvoju begt is jos ir nezinau, pas ka geriau prisiregistruot... Gal kas parasytu, kaip tas gydytojo keitimas vyksta? ar uztenka registraturoj paprasyt, ar reikia pas pati gydytoja eit tartis, kad priimtu? Idomu, ar priimtu, jei gyvenu Lazdynuose? Iki siol tai mamos adresa Karoliniskese nurodydavau, kad paprasciau butu..
Atsakyti
Radau, daug neigiamu atsiliepimu apie miklaseviciene, tad stoju ginti 4u.gif antrus metus pas ja vaikstau, ir man ji teisiog super.. . pakeiciau keleta gydytoju is privaciu kabinetu, taciau vieno atsitikimo deka atradau miklaseviciene ir dabar ja i nieka nekeisciau thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas gydosi ar turi atsiliepimu apie bendros praktikos gyd. Aldona Budvytienė?
Atsakyti
QUOTE(Artha @ 2010 05 20, 23:34)
Radau, daug neigiamu atsiliepimu apie miklaseviciene, tad stoju ginti  4u.gif  antrus metus pas ja vaikstau, ir man ji teisiog  super.. . pakeiciau keleta gydytoju is privaciu kabinetu, taciau vieno atsitikimo deka atradau miklaseviciene ir dabar ja i nieka nekeisciau  thumbup.gif

Net nežinau kodėl yra neigiami atsiliepimai apie šią gyd. g.gif visada įdėmiai išklauso, apžiūri, jei yra kokie skausmai, visada padaro echo... thumbup.gif Ir per apžiūra nereikia sienom lipt ir vos nestaugt nuo skausmo kaip pas Paulauskienė arba kita gyd.(neatsimenu jos pavardės, sena su juodais dažytais plaukais blink.gif doh.gif )

Labai reikia GERO gyd. terapeuto, mums pagal apylinke priklauso gyd. Aldona Budvytienė, bet apie ją nerandu ne jokios info doh.gif O pas kitus neleido persirašyt be raštiško gyd. sutikimo g.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif esu nestuke.gif ir uzsirasiau pas kersulyte liepos menesiui. seip man priklauso ragstiene,bet nenoriu pas ja daugiau schmoll.gif Pas kersulyte dar nebuvau ne karto,bet dabar pasiskaiciau atsiliepimus tai net nezinau ka galvot gal neverta pas ja eit? Patarkit kokia gera gyditoja rolleyes.gif Isanksto dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 06 17, 09:43-->
QUOTE(meskute smile.gif @ 2010 06 17, 09:43)
laba diena 4u.gif esu nestuke.gif  ir uzsirasiau pas kersulyte liepos menesiui. seip man priklauso ragstiene,bet nenoriu pas ja daugiau schmoll.gif Pas kersulyte dar nebuvau ne karto,bet dabar pasiskaiciau atsiliepimus tai net nezinau ka galvot gal neverta pas ja eit? Patarkit kokia gera gyditoja rolleyes.gif Isanksto dekinga  uz info 4u.gif

Rakštienė čia visai kažkoks nesusipratimas, kai tokia dar gali dirbt doh.gif Kai man nėštumo metų (12sav.) buvo kraujavimas, ji nėštumo nerado, per echo blink.gif Gerai kad Keršulytė užėjo, tai nuramino ir parodė vaikelį

Šiaip, kaip gyd. Keršulytė visai nieko, kaip ir pas kokį žmogų gali suveikt žmogiškasis faktorius, tai jei užsirašėt, nueikit, įvertinsit pati mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 06 17, 09:43-->
QUOTE(meskute smile.gif @ 2010 06 17, 09:43)
laba diena 4u.gif esu nestuke.gif  ir uzsirasiau pas kersulyte liepos menesiui. seip man priklauso ragstiene,bet nenoriu pas ja daugiau schmoll.gif Pas kersulyte dar nebuvau ne karto,bet dabar pasiskaiciau atsiliepimus tai net nezinau ka galvot gal neverta pas ja eit? Patarkit kokia gera gyditoja rolleyes.gif Isanksto dekinga  uz info 4u.gif

Lankausi pas gyd. Keršulytę, neturiu jokių nusiskundimų schmoll.gif visada labai maloni, atsako į klausimus ir tt.per pirmą nėštumą lankiausi pas Buzienę, tai galiu pasakyt jog Keršulytė man labiau patinka, malonesnė gydytoja smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 06 17, 08:43-->
QUOTE(meskute smile.gif @ 2010 06 17, 08:43)

Aisku, kad nueikite pas Kersulyte pati ir ivertinkite ar verta pas ja lankytis. As rasau tik is savo patirties, kuri deja nekokia. Negaliu teigiamai atsiliepti apie gydytoja, kuri esant ryskiems preeklampsijos simptomams net nesiteike padaryti slapimo tyrimo, kad nustatyti kiek yra baltymo slapime, ko pasekoje, jau kaip minejau, pasekmes nelabai dziuginancios. Aisku jinai tik zmogus ir daro klaidu, bet nesciasias galetu ir atidziau priziureti, juk mes nekaltos, kad jinai laksto per kelis darbus.......tai va......
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2010 06 17, 15:57)
Rakštienė čia visai kažkoks nesusipratimas, kai tokia dar gali dirbt  doh.gif Kai man nėštumo metų (12sav.) buvo kraujavimas, ji nėštumo nerado, per echo  blink.gif Gerai kad Keršulytė užėjo, tai nuramino ir parodė vaikelį

Šiaip, kaip gyd. Keršulytė visai nieko, kaip ir pas kokį žmogų gali suveikt žmogiškasis faktorius, tai jei užsirašėt, nueikit, įvertinsit pati  mirksiukas.gif

tai jau toji Rakstiene tikrai akla nors ir su akiniais doh.gif man ir 12 savaiciu nestumo nerado nors pries dvi savaites dave echo ir pasidare leliuko foto doh.gif ji net knygeles neatsiverte doh.gif ir norejo israyti vaistu kad susirkciau menesinem verysad.gif
Atsakyti