Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškių poliklinika, Vilnius

Gal galite neurologę rekomenduoti? ir gastroentorologę? 4u.gif
bučiau labiau dėkinga, nes prireikė labai, o nežinau pas ką eiti.
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2009 06 22, 10:15)
Gal galite neurologę rekomenduoti?

Man tiko ir patiko gyd. neurologė Regina Janulienė. Žinoma, kiekvienam savo, vienam gali tikti, kitam ne, bet man ji paliko tikrai profesionalaus ir kokybiškai savo darbą atliekančio mediko įspūdį.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif ,

Gal kas lankėtės pas stomatologę Mėnulę(pavardės neprisimenu)?
Atsakyti
QUOTE(leonel @ 2009 07 08, 05:48)
Man tiko ir patiko gyd. neurologė Regina Janulienė. Žinoma, kiekvienam savo, vienam gali tikti, kitam ne, bet man ji paliko tikrai profesionalaus ir kokybiškai savo darbą atliekančio mediko įspūdį.

man tai ji nelabai, vaiksciuojau pas ja pries metus, labai nugara skaudejo ir koja tirpo tai ji pasake kad jauna ir viskas preis, nors kai dariau stuburo nuotrauka ryskiai matesi kad vienas stuburo slankstelis pasislinko i sona, net nedave siuntymo KT pasidaryt, nemate reikalo, o dabar buvau pas kita gyd, neatsimenu pavardes is B prasideda, tai siunte i ligonine pasidaryt ta KT ir rado stuburo isvarza. jei butu labiau demesio atkreipusi Januliene gal dabar nors ne taip skaudetu doh.gif bet cia vel gi is mano puses ji taip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Geras, kaip įdomiai... Pas mane buvo lygiai tas pats, gydžiausi pas ją beveik 3 mėnesius, nes irgi nugaros skausmai buvo baisūs su kojų tirpimais ir nepaėjimais. Tai ji ir vaistų begales siūlė ir keitė, ir procedūrų, ir KT, ir kitų tyrimų. Tuo pat metu teko ir pas porą profesorių eit dėl tų pačių bėdų (absoliučiai jokios reakcijos normalios nebuvo), ir tik R. Janulienė padėjo man.
Žinoma, kiekvienam savaip. Nėra taip, kad visiems būtų vien gerai, ar vien blogai...
Atsakyti
Laba ryta,
jau kantrybe išseko su Svetlauskiene doh.gif dabar belieka pasirinkt kita gydytoja ir kad ji mane žinoma priimtu ax.gif rinksiuosi is daugumos teigiamu atsiliepimu apie šias gydytojas Ivanova, Beliajeva, Saulinskiene, Larionova. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulkadz @ 2009 10 14, 15:20)
Laba diena 4u.gif ,

Gal kas lankėtės pas stomatologę Mėnulę(pavardės neprisimenu)?

Muldarytė smile.gif Nepatarciau pas ja eiti. taip danti sugebejo vaikui isgrezt, kad dugno nebeliko doh.gif Mano dantiste pakraupo kai pamate unsure.gif
Atsakyti
Asmeniskai as apie Buziene negaliu pasakyt nieko blogo, labai maloni, tyrimus padare.. akusere taip pat labai faina, kai laukiaus gavau tikrai daug informacijos..
Gyd. Mazgelienes sesute is tiesu visada susiraukus smile.gif man net juokas ima ja pamcius, atrodo sprogs is pykcio biggrin.gif
Ka galetumet pasakyt apie gyd Vaicekauskiene?
Atsakyti
Ar buvote kas nors pas odontologes Metrikienę ar Stirbytę? Būčiau labai dėkinga už atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusik-N @ 2009 01 21, 14:14)
Sveikutes, labai ieskau atsiliepimu apie dak. Zyginta Mazylyte.

Is anksto dekoju  4u.gif

ji nuo vasario iseina i dekreta 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2009 12 15, 11:50)
Ar buvote kas nors pas odontologes Metrikienę ar Stirbytę? Būčiau labai dėkinga už atsiliepimus  4u.gif

Metrikienės vardas Kristina? g.gif Jei taip, tai buvau, patiko, nebloga gydytoja.
Atsakyti
[quote=Festa,2009 11 25, 10:49]
Laba ryta,
jau kantrybe išseko su Svetlauskiene doh.gif dabar belieka pasirinkt kita gydytoja ir kad ji mane žinoma priimtu ax.gif rinksiuosi is daugumos teigiamu atsiliepimu apie šias gydytojas Ivanova, Beliajeva, Saulinskiene, Larionova. smile.gif
[/quot

Musu seima pas Larionova thumbup.gif
Atsakyti