Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškių poliklinika, Vilnius

QUOTE(pandorita @ 2007 02 20, 09:19)
Ji gal vėlokai "atitirpsta", pradeda domėtis pacientu, kai įsivažiuoja, atlieka kelis tyrimus, seka gydymo eigą ir mato pagerėjimą. Vat seselė - pastovumo įsikūnijimas, visada tokia pati - nelinksma ir aptingusi. Aš, bebūdama  nestuke.gif , ir savo kortelės laksčiau ieškojauir kitų popiergalių, kurie per mano vizitą jau turėjo būti jų kabinete.
O dėl Mazgelienės, kažkada viena ausim girdėjau, kad ji Northway dirba, gal ten pas ją apsilankius, ir malonesnė būtų, ir susidomėjimo daugiau parodytų. Nors, mano spėjimu, turėtų su laiku ir poliklininkoje "atsiskleisti".
Įdomu, kaip ta kita Karoliniškių endokrinologė, ar kam teko pas ją lankytis?

Na gali būti, kad kitą kartą gal jau kitaip bus, gal jai nekokia diena buvo ar šiaip kas g.gif Kad ji dirba "Northway", tai ir aš žinau, bet nelabai norisi mesti pinigus vien dėl to, kad gal (?) ji keletą kartų nusišypsos doh.gif Jei jau antrą kartą bus taip pat, lėksiu į privačią, bet tikrai ne pas ją schmoll.gif O tarp kitko pastebėjau, kad ir su sesele ji nekaip bendrauja, nes gal 10 minučių aiškinosi viena per kitą, kur mano echoskopiją įrašyti doh.gif
Atsakyti
Paskaiciau atsiliepimus apie Kersulyte ir keista, kad jie tokie skirtingi... nebuciau pagalvojus. Niekada ji man neskubejo, galejau sedet nors ir pusvalandi kabinete, nors uz duru eile didziausia. Atsakydavo i kiekviena klausimuka, neparodydavo, kad 'jau tavo laikas baigesi'. Viskas labai aiskiai, issamiai, o kas svarbiausia - maloniai thumbup.gif Pirma karta patekus pas ja, tiesiogine prasme buvau 'apakus' kaip valstybinej poliklinikoj gali buti tokiu maloniu gydytoju biggrin.gif

Beje, kysuko jokio negavo, tik pries metus saldainiu Kaledoms, bet cia jau as pati norejau atsidekoti uz toki nuostabu bendravima, prieziura ir gydyma.
Atsakyti
parasysiu ir as savo mintis apie kersulyte smile.gif
pritariu kad skuba, kad eilese visada reikia laukti prie jos kabineto, ir nenori priimti nesciuju, jei pagal gyvenamaja vieta nepriklauso schmoll.gif bet siaip maloni ir gera gydytoja smile.gif

tik pagal gyvenamaja vieta as pas ja vis nepataikau, nors jau adresa pakeiciau ir vel kita priklauso, bet ne ji... gal kas gali parasyti kokias gatves ji aptarnauja? tos, kurios jai priklausot... buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zinute777: 14 kovo 2007 - 21:56
As del Rakstienes,nestuma priziurejo gerai,bet visa kita tai schmoll.gif visada susiraukus,nei karto nenusypsojo,o visa informacija reikia is jos traukt...
Atsakyti
Nuo 12ktos nestumos avaites noreciau eiti i poliklinika, nes dabar lankausi VK bet truputeli man barngoka, kiekviena karta po 300lt palikinet, tai galvojau gal eisiu pas poliklinikos gine. Perskaiciau visus komentarus ir susidare toks ispudis kad nera ten normalios ginekologes,galvojau apie Kersulyte bet perskaiciau, kad jai dar viena nestuke.gif jau nasta ir perraso pas kita, pas Paukstiene tikrai neeiciau, jau zinau, kad ji per viena unsure.gif o tai pas kuria tada gydytoja kreiptis blink.gif
Atsakyti
Na nusprendziau ir as pasisakyti.
Pries gerus 4 metus del "kvapniu" isskyru papuoliau pas Paukstiene. Israse kazkokias zvakutes su jodu, nes rado zaizdele. Prasidejo pienlige doh.gif Kuri peraugo i nuolatinius pusles uzdegimus, pravargau 3 metus. Visi vaistai padedavo tik laikinai ir nuo rudens iki pavasario vargau su uzdegimu. Visa ligos laika lankiausi pas Rakstiene, man ji buvo maloni, nes ejau per pazystamus ir aisku dar nunesdavau ka nors pamaloninti. Taciau niekaip kad ir kiek tyrimu dariausi nerado jokiu bakteriju, kodel taip kartojasi uzdegimai. Galiausiai besiruosiant pastoti rimtai antibijotikais emesi gydyti kiausides uzdegima. Nebaigus vartoti viso ciklo vaistu, prasidejo pienlige. Apie toki malonuma buvau uzmirsusi ir nuejau privaciai pas Abraitiene. Paguode mane bent jau tuo, kad kiausides uzdegimas isgydytas, israse zvakuciu nuo pienliges ir padare ureoplazmu, mikoplazmu ir chlamidiju tyrimus. Rado ureo ir miko doh.gif Pasirodo nuo ju jau ir viena ankstyva persileidima turejau ir del to kartojosi pusles uzdegimai doh.gif
Esu jai labai dekinga wub.gif Dabar laukiuosi ir labai gerai jauciuosi, pamirsusi visus uzdegimus thumbup.gif
O kaip pas priziurincia nestuma lankausi privaciai pas Kanapeckiene. Galvojau pas Abraitiene lankytis, bet ji buvo sakiusi, kad priziuri nestukes tik iki 3 menesio, tai ir ieskojau kur pastoviai lankytis.
Kanapeckiene irgi nuostabi gydytoja, jauciuosi, kaip pas mama uzanty mirksiukas.gif
Na isvadas padaryciau tokias, kad Paukstiene mane nugyde..
Rakstiene buvo maloni, bet tik del t.t. priezasciu rolleyes.gif Ir gyde tinkama linkme, bet ne iki galo...
Bet aciu Dievui, viskas gerai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Butaforija @ 2007 04 05, 22:40)
Nuo 12ktos nestumos avaites noreciau eiti i poliklinika, nes dabar lankausi VK bet truputeli man barngoka, kiekviena karta po 300lt palikinet, tai galvojau gal eisiu pas poliklinikos gine. Perskaiciau visus komentarus ir susidare toks ispudis kad nera ten normalios ginekologes,galvojau apie Kersulyte bet perskaiciau, kad jai dar viena nestuke.gif jau nasta ir perraso pas kita, pas Paukstiene tikrai neeiciau, jau zinau, kad ji per viena  unsure.gif  o tai pas kuria tada gydytoja kreiptis  blink.gif

Rekomenduociau tau irgi privaciai mirksiukas.gif As moku uz apziura 20 lt, o jei su echo tai 50-60 lt. Karta i pusantro menesio, kazkaip neatrodo labai daug. Nervai ir tinkama maloni prieziura to tikrai verta mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš čia truputį ne į temą, bet noriu paklausti ar galima prisiregistruoti pvz. Karoliniškių poliklinikoj, nors gyvenu Fabijoniškėse? 4u.gif Noriu pakeisti polikliniką, į Vilnių atsikrausčiau neseniai, tai nelabai išmanau, ar visus registruoja, ar tik pagal rajoną? g.gif
Atsakyti
Norejau paklausti nesciuju, kurios lankosi (-esi) pas Kersulyte ? ar gydytoja jums dave savo mobilu telefona, kad pasikonsultuoti galima butu ekstra atveju ? Nes man tai nesiule, o pati nedristu prasyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gandriuke @ 2007 04 06, 09:30)
Rekomenduociau tau irgi privaciai mirksiukas.gif  As moku uz apziura 20 lt, o jei su echo tai 50-60 lt. Karta i pusantro menesio, kazkaip neatrodo labai daug. Nervai ir tinkama  maloni prieziura to tikrai verta mirksiukas.gif

Privačiai - čia pas Kanapeckiene? O ji iš poliklinikos? Atrodo, kad iš Karoliniškių ginekologų nelabai kas daugiau ir dirba privačiai išskyrus Keršulytės (nors gal ir klystu, nes paskutinį kartą ten išvis prieš gerus 3 metus buvau).

QUOTE(zinute777 @ 2007 05 02, 09:19)
Norejau paklausti nesciuju, kurios lankosi (-esi) pas Kersulyte ? ar gydytoja jums dave savo mobilu telefona, kad pasikonsultuoti galima butu ekstra atveju ? Nes man tai nesiule, o pati nedristu prasyti  blush2.gif

Kai prieš 5 metus lankiausi, tai nedavė, bet aš ir neprašiau. Kitą kartą kai eisi, tai tikrai gali paklausti jos ką tau daryti kokiu ekstra atveju, ar gali jai paskambinti.
Atsakyti
QUOTE(Gandriuke @ 2007 04 06, 09:30)
O kaip pas priziurincia nestuma lankausi privaciai pas Kanapeckiene.

O kur ji (Kanapeckienė) konsultuoja? g.gif
Papildyta:
QUOTE(anestute @ 2007 04 29, 10:18)
Aš čia truputį ne į temą, bet noriu paklausti ar galima prisiregistruoti pvz. Karoliniškių poliklinikoj, nors gyvenu Fabijoniškėse?  4u.gif Noriu pakeisti polikliniką, į Vilnių atsikrausčiau neseniai, tai nelabai išmanau, ar visus registruoja, ar tik pagal rajoną?  g.gif

Galima, jei priima gydytoja blush2.gif Aš esu ne iš Karoliniškių, bet prisiregistravus šitoje poliklinikoje. Kai nuėjau į Karoliniškių polikliniką registruotis, išsirinkau gydytoją, liepė nueit pas ją paklaust, ar priims. Aš nuėjau, pažadėjau, kad į namus nekviesiu (nes čia ne jos rajonas būtų) ir priėmė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leonel @ 2007 05 04, 15:05)
O kur ji (Kanapeckienė) konsultuoja?  g.gif
Papildyta:
Galima, jei priima gydytoja  blush2.gif  Aš esu ne iš Karoliniškių, bet prisiregistravus šitoje poliklinikoje. Kai nuėjau į Karoliniškių polikliniką registruotis, išsirinkau gydytoją, liepė nueit pas ją paklaust, ar priims. Aš nuėjau, pažadėjau, kad į namus nekviesiu (nes čia ne jos rajonas būtų) ir priėmė  thumbup.gif

o pas kokia tu gydytoja? as ten ne vieno nezinau, bijau ant kokios raganos uzsisokt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2007 05 04, 21:05)
o pas kokia tu gydytoja? as ten ne vieno nezinau, bijau ant kokios raganos uzsisokt  biggrin.gif

Jei kalba eina apie terapeutą, tai aš užsirašiau pas Jeleną Beliajevą ir nenusivyliau ax.gif bent man - tai puiki gydytoja, dėmesinga, nekiša be reikalo antibiotikų, jei reikia biuletenio - irgi be problemų, kur reikia siuntimus laisvai duoda, be to netampo gumos - apžiūri, paskiria ką reikia, išklauso, pataria ir viskas, o ne pliurpia porą valandų thumbup.gif Man tai labai tinka, nes aš visur skubu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leonel: 05 gegužės 2007 - 12:33