Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabai

QUOTE(Ernesta pkp @ 2006 10 24, 11:08)
Nu del skonio nesigincysim,gal galima paklausti kur jums skaniausi? biggrin.gif  biggrin.gif
devil.gif  devil.gif  devil.gif

Jau rasiau keleta kartu,skaniausi musu seimynai Kaune yra girstupyje kur kepa visciukus,tek kebabai su vistiena bet tokie SKANUS kad net silpna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta pkp @ 2006 10 25, 14:03)
Tai kad kazka jau nusirasei,ten kaip tik padazo daug prideda net per krastus bega. doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

mes kai valgem padazo labai mazai buvo, o va mesa tai tikrai rukytus lasinius primine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2006 11 01, 17:55)
mes kai valgem padazo labai mazai buvo, o va mesa tai tikrai rukytus lasinius primine  doh.gif

Jei del mesos tai visas kaunas ima is to pacio tekejo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš tik Mažeikiuose keliose vietose esu valgiusi kebabus. Skaniausi prie stoties smile.gif O CUP'e normalūs yra? biggrin.gif t.y. suvinioti į lavašą? Kaip kioskeliuose pardavinėja? Ar kaip nupaišyti http://www.kebab.lt/ ? Ar dar yra Akropolyje kioskelis? Nes mes bandėm ieškot, tik neradom.. verysad.gif O kainos maždaug kokios Vilniuje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta pkp @ 2006 11 01, 20:37)
Jei del mesos tai visas kaunas ima is to pacio tekejo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

bet vienur ji kazkodel buna skani, o kitur lasiniais rukytais atsiduoda unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Calaquendi @ 2006 11 01, 21:30)

blink.gif tokiu dar neragavau rolleyes.gif
as tik i lavasa suviniotus valgiau blush2.gif
Atsakyti
Taip Kaune tai super kebabai, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 02, 16:10)
Taip Kaune tai super kebabai, thumbup.gif

kurioje Kauno vietoje jie tau "super" ?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2006 11 01, 22:30)
aš tik Mažeikiuose keliose vietose esu valgiusi kebabus. Skaniausi prie stoties smile.gif O CUP'e normalūs yra? biggrin.gif t.y. suvinioti į lavašą? Kaip kioskeliuose pardavinėja? Ar kaip nupaišyti http://www.kebab.lt/ ? Ar dar yra Akropolyje kioskelis? Nes mes bandėm ieškot, tik neradom..  verysad.gif O kainos maždaug kokios Vilniuje? smile.gif

šiaip yra CUP'e ir MANDARINE, galima užsakyt su lavašu arba turkiška duona thumbup.gif man patiko, kaina nuo 6.5Lt biggrin.gif aš imu iš vištienos su lavašu visad, tai man kainuoja 8.5 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2006 11 02, 12:19)
bet vienur ji kazkodel buna skani, o kitur lasiniais rukytais atsiduoda  unsure.gif
Papildyta:
blink.gif  tokiu dar neragavau  rolleyes.gif
as tik i lavasa suviniotus valgiau  blush2.gif

Nors ka tiekejai atveza ta ir naudoja,manyciau cia nuo ju priklauso g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Pirkau Garliavoje prie "iki", bet pažįstama darė, tai tiek mėsos pridėjo unsure.gif , kad valgydama vien mėsytę jutau, daugiau nieko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ne_gera: 04 lapkričio 2006 - 20:27
Skaniausi kaune keturiose vietose yra, trys vieno ir to pačio šeimininko t.y. prie aleksoto tilto, prie politechnikumo ir prie trijų berželių. O ketvirta vieta žemkei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2006 11 05, 10:39)
Skaniausi kaune keturiose vietose yra, trys vieno ir to pačio šeimininko t.y. prie aleksoto tilto, prie politechnikumo ir prie trijų berželių. O ketvirta vieta žemkei thumbup.gif

Pritariu niam,niam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti