O man tai skaniausi prie girstupio su vistiena,kiek kartu valgem nei karto nebuvo kaka,prie politechnikumo mums nepatinka,ten niekad nebuna mazu,as didelio nesuvalgau tai tenka puse ismest,pastovei varva per krastus ir buna arba nedasildytas arba perkeptas
QUOTE(Jurgitele25 @ 2006 09 30, 16:32)
O man tai skaniausi prie girstupio su vistiena,kiek kartu valgem nei karto nebuvo kaka,prie politechnikumo mums nepatinka,ten niekad nebuna mazu,as didelio nesuvalgau tai tenka puse ismest,pastovei varva per krastus ir buna arba nedasildytas arba perkeptas
kurioj vietoj?ten parduoda ir prie gatvės,ir prie kultūros rūmų?
Prie galinio IKI isejimo kur kepa visciukus.Nu paragaukit labai skanus.I vidu ieikit i ta kioskeli(dar salia yra geliu kioskas)Skanaus
O kokie butu atsiliepimai apie kebabus vilniuje pilaiteje? Ar kam teko ragauti...?
Taip pat maciau prie Lukiskiu aikstes (Kudirkos g) atsidare kebabine... bet vis nedristu nusipirkt...
Taip pat maciau prie Lukiskiu aikstes (Kudirkos g) atsidare kebabine... bet vis nedristu nusipirkt...
QUOTE(Jurgitele25 @ 2006 10 01, 09:11)
Prie galinio IKI isejimo kur kepa visciukus.Nu paragaukit labai skanus.I vidu ieikit i ta kioskeli(dar salia yra geliu kioskas)Skanaus
Tai tu kalbi apie tą kioską,kur jau iškeptus viščiukus pardavinėja?Nežinojau,kad ten ir kebabus kepa.Maniau,kad kalbi apie kitoj gatvės pusėj stovinčią kebabinę.
Mano seimynai, tai patys skaniausi Berlyne , o Lietuvoj kebabinems tai tik sleptis lieka. Nepanasu nei mesa, nei duona.
Skaniausi kebabai tai Kaune prie politehnikumo,visada lavasai sviezi darzoves tai net kvepia o padaziukai tai niam niam ir ju paciu dukterine kebabine dar yra prie triju berzeliu Kaune ir aleksote pravaziavus tilta pries kalna.Kiek teko ragauti tai tikrai ten skaniausi,ir labai fainas aptarnavimas
QUOTE(Vipera @ 2006 10 04, 19:56)
Mano seimynai, tai patys skaniausi Berlyne , o Lietuvoj kebabinems tai tik sleptis lieka. Nepanasu nei mesa, nei duona.
Nezinau kaip Berlyne, bet kad kebabus moka kepti tik turkai, tai cia nenugincijama. Lietuvoje neteko niekur valgyt skaniu kebabu
QUOTE(Vipera @ 2006 10 04, 17:56)
Tai man daug kas skaniau ne Lietuvoje,tas pats plovas meksikoje labai skanus lietuve tokio tikrai niekas neiskeps.Bet juk kalba eina apie musu patiekalus
QUOTE(Ernesta pkp @ 2006 10 08, 19:45)
Tai man daug kas skaniau ne Lietuvoje,tas pats plovas meksikoje labai skanus lietuve tokio tikrai niekas neiskeps.Bet juk kalba eina apie musu patiekalus
Plovas Meksikoje? Idomu. Buvau isitikinus, kad tai Uzkaukazes saliu patiekalas. Beje, kalbant apie "musu patiekalus", kebabai nera "musu patiekalai". Tiesa yra tokia, kad cepelinu niekas neisvirs gardesniu nei lietuviai, feta suris tikras buna tik Graikijoje (arba is ten importuojamas), o kebabai - turku nacionalinis patiekalas. Ir nereikia isradineti dviracio, neva kebabai - musu patiekalai
QUOTE(Ernesta pkp @ 2006 10 08, 17:45)
Plovas Meksikoje? Gal turi galvoje Burito?!
O siaip tai tema apie kebabus
Nu ne su plovu nesuklydau,taip meksikoje.O del tu kebabu nu tai turiu omeni kad lietuvoje gamina,o ne kad jis musu tradicinis patiekalas.