Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabai

mes tai dabar perkam garliavoj, dar neteko nusivilt smile.gif
Atsakyti
Mes visad pirkdavom Kovo 11 g. prie pašto, o šiandien pabandėm prie pat IKI parduotuvės toj pačioj gatvej ir ką gi - kebabai dvigubai didesni bigsmile.gif , labai skanūs, tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
na siaip tai lietuvoje kebabai yra LAAABAI prasto lygio, mesos nera tik vien kopustai... Kam teko valgyti tikra kebaba tas zino koks jis.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios,
Na bet as tai vis dar negaliu atsistebet, kokia tai nesamone, kaune kebabiniu kaip per.... o Vilniuj spyga taukuota!!!
Kas cia per nesamone?! Buvau ir CUP‘e tai visteles sudelis palyginus su kauno produkcija. Bandžiau ir prie rimi(prie spaudos rumu), kazkada buvo pastate kioske prie rimi(prie banginio), bet tik sudeliai ant pagaliuko.
Prasau, mielosios, padekit! Gal kas zinot, kokia slapta vietele VILNIUJ
Atsakyti
QUOTE(Opusas @ 2006 09 05, 20:04)
mes tai dabar perkam garliavoj, dar neteko nusivilt  smile.gif

O kur Garliavoj? Prie "iki" parduotuves? Pazistu ten ta kepeja kuri kepa kebabus, nu man ten nera kazkokie super kebabai, bet valgyti galima mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Piene123 @ 2006 09 04, 18:21)
bet kad visada eile, dar prie Kauno pilies pirkdavom.

Prie Kauno pilies su skruzdelem kebabus kepa bijau.gif
Atsakyti
Kiek man teko valgyti kebabu, skaniausi buvo Rusijoj ax.gif
Papildyta:
QUOTE(boruze 69 @ 2006 09 13, 11:31)
Sveikos mielosios,
Na bet as tai vis dar negaliu atsistebet, kokia tai nesamone, kaune kebabiniu kaip per.... o Vilniuj spyga taukuota!!!
Kas cia per nesamone?! Buvau ir CUP‘e tai visteles sudelis palyginus su kauno produkcija.    Bandžiau ir prie rimi(prie spaudos rumu), kazkada buvo pastate kioske prie rimi(prie banginio), bet tik sudeliai ant pagaliuko. 
Prasau, mielosios, padekit!  Gal kas zinot, kokia slapta vietele VILNIUJ

Yra priesais Kalvariju turgu, o kita maciau ligtais CUP 5 aukste berods ax.gif
Atsakyti
Tiek CUP 5 aukste, tiek Mandarine, tiek ir gatveleje prie Katedros (pamirsau pavadinima) yra tie patys SULTAN's kebabai. http://www.kebab.lt/
Viena karta geriau padaro, kita karta blogiau (turiu omeny ideda maziau mesos, maziau padazo), bet siaip tai man ten skanu.

Dar esu ragavusi pries NORFA XXL Baltupiuose esanciame LUKOIL - ten is sono isikurusi kebabine. Uz ta pacia kaina kaip Sultan's kebabas buvo daug didesnis, bet akivaizdziai prastesne neaiski mesa, ne tokios skanios darzoves.

Na, dar niekur apsinuodijusi nesu smile.gif
Bet butu idomu isbandyti kokia nauja vieta. Gaila, kad Vilniuje kebabai nelabai populiarus.
Atsakyti
Na skaniausi kebabai tai turkijoj ir vokietijoj smile.gif nezinau kodėl bet tie patys turkai nepadaro čia lietuvoj tokių skanių kebabų kaip vokietijoj, pabandėm mes su vyru daug kur, taip pat ir prie išgirtojo politechnikumo, nu šūds, ne kebabai, normaliausiai daro Deivinoj, tik reikia paprašyt, kad kopūstų tiek daug nekimštų, o tiesa skaičiau čia, kad kebabas su vištiena, nu ne su vištiena kebabas o su aviena ir ne su lavašu, o su pita turi būti,aišku yra ir pica kebabas bet tikrai ne lavašas ten, NU PASIMOKYKIT LIETUVIAI GAMINT KEBABUS smile.gif mes tikrai su mielu noru juos pirktume jei tik būtų skanūs smile.gif
Atsakyti
O man skaniausi kebabai Akropolyje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dar yra Vilniuje, Pilies gatves pradzioj, einant nuo Katedros aikstes, po kaire, kiemelyje. Tai ten man laaaabai nepatiko. As imiau su pikantisku padazu, tai vos neapsivemiau kai atsikandau, nes viskas skendo padaze, o padazas toks gryna grietinesu plius majonezas su krapais. Tai puse kebabo ismeciau. O vyras ime su cili padazu, tai irgi, sake, kad jam, kad ir labai megstanciam astriai pavalgyt, padazas buvo per astrus. Tai irgi beveik puse ismete. Zodziu, likom alkani, nors uz abu kebabus sumokejom 15lt doh.gif Dar kazkada buvo Traku gatvej, salia kavines " Keisti zenklai", tai ten per sausi kebabai buvo. Kaip dabar, ar dar gamina juos, nezinau, nes pirkau lygiai pries metus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 09 14, 08:23)
O kur Garliavoj? Prie "iki" parduotuves? Pazistu ten ta kepeja kuri kepa kebabus, nu man ten nera kazkokie super kebabai, bet valgyti galima  mirksiukas.gif

aha, prieki IKI, nu ne super ne super, bet kokiu surinktu is dienos likuciu dar neteko nusipirkt 4u.gif
Atsakyti
Pirkau kebabus Panevėžy, kur buvusiame Stumbre daro. Kai turi su kuo palygint, tai jie visai nepatiko schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2006 09 19, 12:09)
Tiek CUP 5 aukste, tiek Mandarine, tiek ir gatveleje prie Katedros (pamirsau pavadinima) yra tie patys SULTAN's kebabai. http://www.kebab.lt/
Viena karta geriau padaro, kita karta blogiau (turiu omeny ideda maziau mesos, maziau padazo), bet siaip tai man ten skanu.

Dar esu ragavusi pries NORFA XXL Baltupiuose esanciame LUKOIL - ten is sono isikurusi kebabine. Uz ta pacia kaina kaip Sultan's kebabas buvo daug didesnis, bet akivaizdziai prastesne neaiski mesa, ne tokios skanios darzoves.

Na, dar niekur apsinuodijusi nesu smile.gif
Bet butu idomu isbandyti kokia nauja vieta. Gaila, kad Vilniuje kebabai nelabai populiarus.

na va, apsisvieciau..mandarino kebaba ragavau, taip uzsidegus buvau CUP'o gamini pagaraut, o cia pasirodo bus tas pats.. doh.gif
Atsakyti