QUOTE(dar ne mama @ 2006 08 21, 18:25)
o as vln skaniausiu dar neradau reikes kada i CUP'a uzsukt, cia moteros minejo, kad neblogi..o kol kas galiu pasakyt, kad savaitgali valgiau MANDARINE, tei ten labai padazo pagailejo
mes visuomet paprasom, kad idetu daugiau ir ideda valgem taip pat mandarine fabijoniskiu pradzioj
Man patys skaniausi kebabai Utenoje, automobilių pardavimo aikštelėje Tokie didžiuliai ir laaabai skanūs
QUOTE(Celeste @ 2006 08 20, 20:34)
man trijose vietose kaune skanus kebabai
Aleksote,prie IKI parduotuves,Taikos pr.(draugas labai gyre) ir senamiesti,cia ant posukio ,Mapu gatves pradzioj priesais antikvariata spalvota
Aleksote,prie IKI parduotuves,Taikos pr.(draugas labai gyre) ir senamiesti,cia ant posukio ,Mapu gatves pradzioj priesais antikvariata spalvota
neperseniausiai valgem kebabus is aleksoto, prie IKI, buvo netgi labai neskanus...
QUOTE(Opusas @ 2006 08 26, 23:07)
neperseniausiai valgem kebabus is aleksoto, prie IKI, buvo netgi labai neskanus...
O kodėl neskanūs? Mėsa neskani? ar kopūstai sugedę buvo? Aš irgi iš ten esu valgiusi, tai negalėčiau pasakyti, kad skanūs ar neskanūs...
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 26, 22:55)
O kodėl neskanūs? Mėsa neskani? ar kopūstai sugedę buvo? Aš irgi iš ten esu valgiusi, tai negalėčiau pasakyti, kad skanūs ar neskanūs...
mėsos tai buvo labai pagailėta, o kopūstai buvo jau tokie padžiuvę..... pirkom prieš užsidarant, tai matyt sudėjo visus likučius ir tiek... daugiau ten nebeperkam....
QUOTE(Opusas @ 2006 08 27, 10:35)
mėsos tai buvo labai pagailėta, o kopūstai buvo jau tokie padžiuvę..... pirkom prieš užsidarant, tai matyt sudėjo visus likučius ir tiek... daugiau ten nebeperkam....
Esu tokius ir aš valgiusi .... feeee
QUOTE(Kissa @ 2006 08 18, 20:47)
Man Kaune skaniausi prie "Siaurines". Be konkurencijos Na o burito tai feeee, visai neskanu
O kuo pasizymi prie Siaurines? Vat, galvoju ten specialiai lekt, isreklamavai ir netoli man iki ten
Man skaniausi prie technikumo bet kad visada eile, dar prie Kauno pilies pirkdavom.
nu jau man kebabu tai niekas neisiulys.. kelis kart valgiau, bet niekur nesuzavejo. o dar kai maciau, kaip toks nelabai patrauklios isvaizdos, vyrukas ranka sukises i kibira iki alkunes padaza maise (senamiesty ar prie soboro, nepamenu)
QUOTE(Piene123 @ 2006 09 04, 18:21)
O kuo pasizymi prie Siaurines? Vat, galvoju ten specialiai lekt, isreklamavai ir netoli man iki ten
Man skaniausi prie technikumo bet kad visada eile, dar prie Kauno pilies pirkdavom.
Zinok as irgi "reklamos"paviliota paragavau ir nenusivyliau. Mesytes negaili, labai skanus kazkokios rusies kopustai, kuriu niekur kitur nebuvau ragavusi ir tikrai skanus padazai oi, net seiles varveti pradejo
QUOTE(Opusas @ 2006 08 26, 23:07)
QUOTE(Opusas @ 2006 08 27, 10:35)
as savaitgali valgiu,tai jo,ir as pastebejau,kad mesos maziau det pradejo..anksciau lyg skanesni buvo
dabar man patys skaniausi mapu gatvej ten padazo daug deda,mesa skani,darzoves sviezios