Skaniausi kebabai Karmėlavoje (prie buvusio Žibinto)
kur dar?
[quote=Realybe,2011 03 26, 19:07]
kur dar?
Kretingoje ,, XXL kebabai " Klaipėdos gatvėje.Porcijos maloniai nustebino,o ir skonis geras. Tik ten eilės vakarais būna, geriau užsakyt telefonu.
kur dar?
Kretingoje ,, XXL kebabai " Klaipėdos gatvėje.Porcijos maloniai nustebino,o ir skonis geras. Tik ten eilės vakarais būna, geriau užsakyt telefonu.
Prie Kauno Technikos Kolegijos patys skaniausi
Vilnietės, parekomenduokite naujas vietas, kur gamina nerealius kebabus Kad būtų sultingas, su kokybiškom daržovėm, geru ir gausiu padažu. Kartais labai norim, o išgirtasis ant Tauro kalno labai suprastėjęs Po paskutinio "ablomo" nebeužsukame...
ku ku
pavasaris ipusejo,valgom toliau?
pavasaris ipusejo,valgom toliau?
Vilniuj ant Tauro kalno skaniausi man
girdejau dar Pasilaiciuose,kad geri,bet neragavau,toli man vaziuot
girdejau dar Pasilaiciuose,kad geri,bet neragavau,toli man vaziuot
O mums tai suprastėjo ant Tauro kalno Po paskutinio pabandymo, kas po to nukeliavo į šiukšlių kibirą, daugiau nebeperkam.
Ieškom naujų taškų, parekomenduokit ką nors realiai verto dėmesio
Ieškom naujų taškų, parekomenduokit ką nors realiai verto dėmesio
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 03 30, 22:44)
Vilnietės, parekomenduokite naujas vietas, kur gamina nerealius kebabus Kad būtų sultingas, su kokybiškom daržovėm, geru ir gausiu padažu. Kartais labai norim, o išgirtasis ant Tauro kalno labai suprastėjęs Po paskutinio "ablomo" nebeužsukame...
Man vistiek skaniausi Pilaitėje Pašilaičiuose dar kažkur giriami, bet nesu valgius...
Ir kam pamačiau šitą temą Dabar kebabų noriu. Šiauliuose skaniausi prie centrinės maximos kioskelyje.
Man skaniausi prie maximos bazes. Vaziuojant autostrada Vilnius-Kaunas