Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabai

Skaniausi kebabai Karmėlavoje (prie buvusio Žibinto) wub.gif
Atsakyti
g.gif
kur dar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 26 kovo 2011 - 20:08
[quote=Realybe,2011 03 26, 19:07]
g.gif
kur dar?

Kretingoje biggrin.gif ,, XXL kebabai " Klaipėdos gatvėje.Porcijos maloniai nustebino,o ir skonis geras. Tik ten eilės vakarais būna, geriau užsakyt telefonu. ax.gif
Atsakyti
Prie Kauno Technikos Kolegijos patys skaniausi wub.gif
Atsakyti
Vilnietės, parekomenduokite naujas vietas, kur gamina nerealius kebabus 4u.gif 4u.gif Kad būtų sultingas, su kokybiškom daržovėm, geru ir gausiu padažu. Kartais labai norim, o išgirtasis ant Tauro kalno labai suprastėjęs sad.gif Po paskutinio "ablomo" nebeužsukame...
Atsakyti
ku ku 4u.gif
pavasaris ipusejo,valgom toliau? biggrin.gif
Atsakyti
Vilniuj ant Tauro kalno skaniausi man smile.gif
girdejau dar Pasilaiciuose,kad geri,bet neragavau,toli man vaziuot biggrin.gif
Atsakyti
O mums tai suprastėjo ant Tauro kalno unsure.gif Po paskutinio pabandymo, kas po to nukeliavo į šiukšlių kibirą, daugiau nebeperkam.

Ieškom naujų taškų, parekomenduokit ką nors realiai verto dėmesio 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
NU aš aukščiau rašiau, kad Oze trečiam aukšte prie turkų kioskelio buvo labai geri porą kartų.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 03 30, 22:44)
Vilnietės, parekomenduokite naujas vietas, kur gamina nerealius kebabus 4u.gif  4u.gif Kad būtų sultingas, su kokybiškom daržovėm, geru ir gausiu padažu. Kartais labai norim, o išgirtasis ant Tauro kalno labai suprastėjęs sad.gif Po paskutinio "ablomo" nebeužsukame...

Man vistiek skaniausi Pilaitėje biggrin.gif Pašilaičiuose dar kažkur giriami, bet nesu valgius...
Atsakyti
Ir kam pamačiau šitą temą doh.gif Dabar kebabų noriu. biggrin.gif Šiauliuose skaniausi prie centrinės maximos kioskelyje. smile.gif
Atsakyti
Man skaniausi prie maximos bazes. Vaziuojant autostrada Vilnius-Kaunas smile.gif
Atsakyti