Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabai

Klaipedoje skaniausi vaziuojant link terminalo, ten ir cili pipiriuku uzdeda ir svoguniuku, mmm, padazo pripila daug, niamu, uzsimaniau wub.gif o ir kolduniukai pasakiski ten wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Piračiukė @ 2010 01 20, 17:20)
magistralej vilnius-kaunas. ties maxima baze.

Pritariu thumbup.gif nesu visų išragavusi, bet šioj vietoj dažnai užsukam.
Atsakyti
Nedidukej kebabineje prie sereikiskiu parko vartu, superiniai thumbup.gif
Atsakyti
Garliavoje prie Maximos labai thumbup.gif kebabai ir visa kita thumb_yello.gif
Atsakyti
Kaune Girstupyje "Viščiukai". Labai skanūs kebabai su vištiena, negaili jokių ingredientų.
Atsakyti
Kebabų mėgėjos - kaip tik jums smile.gif http://www.dyl.lt/ak...us-senamiestyje
Atsakyti
O man prie Girstupio siaip sau,nes daro tik su vistiena todel sausa mesa smile.gif
Kartais skanus budavo,bet tikrai ne visada schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(donnabona @ 2010 04 12, 20:43)
Man labiausiai patiko kebabai Frankfurte prie Maino. Tokie dideli, sultingi, daug mesos, skanus smile.gif

Butent Frankfurte irgi valgiau ir buvo visai neskanus..
gal taip papuole,nezinau,bet nusivyliau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 24 sausio 2011 - 15:19
QUOTE(Realybe @ 2011 01 24, 16:14)
O man prie Girstupio siaip sau,nes daro tik su vistiena  todel sausa mesa smile.gif
Kartais skanus budavo,bet tikrai ne visada schmoll.gif
Papildyta:

man skaniausi prie Girstupio, tik kitoj gatvės pusėj kur su kiauliena daro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2011 01 25, 14:12)
man skaniausi prie Girstupio, tik kitoj gatvės pusėj kur su kiauliena daro rolleyes.gif

Tikrai ten skanesni,nors tie visciukai net patys reklamuojasi,kad ju skaniausi doh.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Žiauriai skanų kebabą valgiau Oze, trečiame aukšte, kur turkiškas langelis. Tuo metu ten turkas darbavosi. Kebabas buvo tikrai nerealaus skonio, drąsiai sakau, skaniausias Lietuvoj.
Tačiau po dviejų savaičių ten pat ragautas buvo visai nevykęs, tuo metu darbavosi lietuvis. Sutapimas, ar šiaip nepavyko, nežinau.
Bandysiu dar kartą ten kada užsisakyt, žiūrėsim.
Atsakyti
QUOTE(Lediine @ 2010 10 28, 11:54)
Kaune Girstupyje "Viščiukai". Labai skanūs kebabai su vištiena, negaili jokių ingredientų.

tikrai pritariu, kad man tikrai ten labai skanus smile.gif ir darzoviu ivairiu yra, ne tik kopustai smile.gif

QUOTE(Austuja @ 2011 01 25, 13:12)

reiks isbandyti smile.gif
Atsakyti