Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabai

Gal ne ant tos pamainos pataikei g.gif
Atsakyti
Man labai nepatinka ta jų dedama mėsa... Tokia prėska, nesultinga. Ir daržovių kad prikrovė, kaip žalmargė pasijutau. biggrin.gif Bet žmonių buvo daug. Matyt, kažkam patinka.
Atsakyti
Kaune tai priesais radio gamykla buvusia skaniausi kebabai buvo. nzn gal dar veikia ten ta kebabine
Atsakyti
magistralej vilnius-kaunas. ties maxima baze.
Atsakyti
Skaniausi kebabai Kaune prie LZUU bigsmile.gif thumbup.gif Esu valgisui ir kaune laisves alejoje, ir klaipedoje ir vilniuje ant Tauro kalno, bet jei nei kiek neprilygos kebabam kurie yra LZUU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiskute: 20 sausio 2010 - 15:27
O taip, pritariu, Kaune patys pačiausi kebabai - prie LŽŪU drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 11 23, 18:06)
Čia kur reikia kilti į kalną nuo Pamėnkalnio g. pusės ir iš karto sukti į dešinę, kur automobilių aikštelė. Toje aikštelėje ir stovi toks stiklinis a la paviljonas, reikia įeiti į vidų, tikrai neprasuksit pro šalį 4u.gif Ten yra ir "drive" langelis, galima užsakyti/pirkti neišlipant iš automobilio.

Užsikabliavome su tais kebabais biggrin.gif , tai dar buvom užsukę į turkišką kebabinę prie Mindaugo g. Maximos. Fui. Patys neskaniausi kebabai. Padažo nepila, duoda patiems užsipilti. g.gif  Vienas - skystas jogurtas su žolelėm, antras - pats pigiausias saldus ketčiupas. Pats kebabas kažkoks "kūdas", mažai salotų. Be to kaina brangiausia iš visų Vilniaus kebabinių. 

Kolkas Tauro kalnas laimi. biggrin.gif

as ten prie Mindaugo maximos užeinu kartais- Marmaris atrodo vadinasi. Man kebabai ten neskanūs, bet labai skanus "Gazleme" , atrodo taip vadinasi g.gif toks kaip plokščias kebabas su feta sūriu, dar kažkokiu sūriu ir špinatais. Tik ta patiekala ir valgau rolleyes.gif
Atsakyti
Buvome savaitgalį Kaune, tai prie GIRSTUČIO (rodos ten turgus buvo, atsiprašau, nes tiksliai nežinau). Tai ten ir viščiukus keptus parduoda. Labai skanūs ten kebabai essen.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Seksuali @ 2006 08 16, 14:29)
Na, pasidalinkim patirtimi kur skaniausi parduodami kebabai? O kur geriau nepirkti?

kaune prie LZUU thumbup.gif ,bet dabar negaliu blush2.gif banas...nes dietos laikausi
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 05, 16:34)
Šiandien buvau ant Tauro kalno.  blink.gif  schmoll.gif Jau pradedu manyti, kad Vilniuje skanių kebabų nėra... Reiks savo atidaryti. biggrin.gif

oij- sita mes jau senokai atradom. NERA. Kaune kazkiek geresni- bettai irgi - ne tokie kokie turi buti. schmoll.gif g.gif aplamai kebabus uz LT ribu reik skanauti hihihi.gif nepalyginsi.
idomu tik kodel va pas mus toki gryba pjauna daznai. g.gif
Atsakyti
Skaniausi vilniuje prie pasilaiciu rimi ; )
Atsakyti
Kaune tas LZUU tai kur?Is pirktiniu esu bandzius Vilniuj Kalvariju gatvej,ant Tauro kalno ir Kaune,tiksliai kur nepasakysiu,ant isvaziavimo i Vilniu blush2.gif tai gal cia ir yra tas LZUU ?skaniausi buvo Kaune ir namie gaminti
Atsakyti