QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 16, 13:49)
zodziu nematau kas cia galetu buti nesveiko ar labai kaloringo,paaiskinkit man
tikrai ne vien padažas ten koloringas yra, į mėsą visi deda ne tik mėsa bet ir priedus kad išeitų masės daugiau

Šita visą sistemą labai gerai pažįstu,todėl tai galiu drąsiai ir sakyti.
Dėl padažų pats paprasčiausias yra česnakinis,nieko sudėtingo iš vis. bet manau,negaliu rašyti nes pažeisčiau darbo taisykles.
taip pat galiu pasakyti,kad niekada nepirkčiau kebabo gatavo...nes ir ant akių darant ko tik nepadarai kai yra liepta.
taip pat su mėsa- jei nori sveikesnės - sakykit tegul pjauna ją prie jūsų akių.
Žinau kaip yra vilniaus kebabinėse,apie kitų miestų negaliu nieko sakyti.
Man skaniausi yra tuos kuriuos pati padarau

arba kai kada cup'e bet ten dažnai irgi suhaltūrina o kai tai matai ( kai dirbi tą patį darbą labai gerai viską matai) tai labai dažnai užknisa eiti ir prašyti padaryt taip kaip turi būti.