QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 16, 13:49)
zodziu nematau kas cia galetu buti nesveiko ar labai kaloringo,paaiskinkit man
tikrai ne vien padažas ten koloringas yra, į mėsą visi deda ne tik mėsa bet ir priedus kad išeitų masės daugiau Šita visą sistemą labai gerai pažįstu,todėl tai galiu drąsiai ir sakyti.
Dėl padažų pats paprasčiausias yra česnakinis,nieko sudėtingo iš vis. bet manau,negaliu rašyti nes pažeisčiau darbo taisykles.
taip pat galiu pasakyti,kad niekada nepirkčiau kebabo gatavo...nes ir ant akių darant ko tik nepadarai kai yra liepta.
taip pat su mėsa- jei nori sveikesnės - sakykit tegul pjauna ją prie jūsų akių.
Žinau kaip yra vilniaus kebabinėse,apie kitų miestų negaliu nieko sakyti.
Man skaniausi yra tuos kuriuos pati padarau arba kai kada cup'e bet ten dažnai irgi suhaltūrina o kai tai matai ( kai dirbi tą patį darbą labai gerai viską matai) tai labai dažnai užknisa eiti ir prašyti padaryt taip kaip turi būti.
man tai skaniau burito uz kebaba...na jo tas paplotelis toks pats kaip kebabo tik viduje buna ryziai,vistienos gabaliukai,pupeles,agurko,pomidoro,surio,o padazus irgi galima rinktis ...seip senokai jau valgeu tai gal ne viska ir paminejau
QUOTE(Kosmeta @ 2006 08 16, 21:59)
man tai skaniau burito uz kebaba...na jo tas paplotelis toks pats kaip kebabo tik viduje buna ryziai,vistienos gabaliukai,pupeles,agurko,pomidoro,surio,o padazus irgi galima rinktis ...seip senokai jau valgeu tai gal ne viska ir paminejau
O kur jų galima nusipirkti?
QUOTE(ausand @ 2006 08 16, 21:30)
O kur jų galima nusipirkti?
na jei kaune tai mes visada perkam kioskelyje Zemaiciu g prie prisikelimo baznycios...pries viva roma galima sakyt...
QUOTE(ingakalnis @ 2006 08 16, 22:00)
tikrai ne vien padažas ten koloringas yra, į mėsą visi deda ne tik mėsa bet ir priedus kad išeitų masės daugiau Šita visą sistemą labai gerai pažįstu,todėl tai galiu drąsiai ir sakyti.
Dėl padažų pats paprasčiausias yra česnakinis,nieko sudėtingo iš vis. bet manau,negaliu rašyti nes pažeisčiau darbo taisykles.
taip pat galiu pasakyti,kad niekada nepirkčiau kebabo gatavo...nes ir ant akių darant ko tik nepadarai kai yra liepta.
taip pat su mėsa- jei nori sveikesnės - sakykit tegul pjauna ją prie jūsų akių.
Žinau kaip yra vilniaus kebabinėse,apie kitų miestų negaliu nieko sakyti.
Man skaniausi yra tuos kuriuos pati padarau arba kai kada cup'e bet ten dažnai irgi suhaltūrina o kai tai matai ( kai dirbi tą patį darbą labai gerai viską matai) tai labai dažnai užknisa eiti ir prašyti padaryt taip kaip turi būti.
Dėl padažų pats paprasčiausias yra česnakinis,nieko sudėtingo iš vis. bet manau,negaliu rašyti nes pažeisčiau darbo taisykles.
taip pat galiu pasakyti,kad niekada nepirkčiau kebabo gatavo...nes ir ant akių darant ko tik nepadarai kai yra liepta.
taip pat su mėsa- jei nori sveikesnės - sakykit tegul pjauna ją prie jūsų akių.
Žinau kaip yra vilniaus kebabinėse,apie kitų miestų negaliu nieko sakyti.
Man skaniausi yra tuos kuriuos pati padarau arba kai kada cup'e bet ten dažnai irgi suhaltūrina o kai tai matai ( kai dirbi tą patį darbą labai gerai viską matai) tai labai dažnai užknisa eiti ir prašyti padaryt taip kaip turi būti.
visada kai valgydavau darydavo prie manes ir net taip pasitaikydavo kad mesa nupjaustydavo,nu jokiu priemaisu-gryna vistyte
galiu pasakyti viena- jeigu butu gryna vistyte pats dionelis butu kitoks,ta pati istorija ir su versienos,jautienos,kiaulienos - kebabu. Man skanesni yra su versienos,bet retai kada buna tokia mesyte. o maiso - turiu omeny ta pacia mesa pries statant ant iesmo,ja sulipina suformuoja..butent tuo metu ir gali ideti ka tik nori.
Realiai didelis kebebas kainuotu apie2.50 na jei savikaina.
Tiesa,del padazo - labai skanu yra "sasiki" grietines liesos pagrindu,visos kebabines turejo kadaise toki,bet dabar prityngi pasidaryti nes beveik visuose taskuose kebabu,padazai daromi pries darba ryte arba is vakaro,daro pacios darbuotojos.
Realiai didelis kebebas kainuotu apie2.50 na jei savikaina.
Tiesa,del padazo - labai skanu yra "sasiki" grietines liesos pagrindu,visos kebabines turejo kadaise toki,bet dabar prityngi pasidaryti nes beveik visuose taskuose kebabu,padazai daromi pries darba ryte arba is vakaro,daro pacios darbuotojos.
QUOTE(ingakalnis @ 2006 08 17, 07:21)
kiaulienos - kebabu.
Kiaulienos ir dar kebabas Čia jau ne kebabas, o grynų gryniausia chaltūra
QUOTE(Smurka @ 2006 08 17, 08:08)
Kiaulienos ir dar kebabas Čia jau ne kebabas, o grynų gryniausia chaltūra
visi tokie miniverslininkai chaturschikai o kai dar turkas,tai ir apgaudineja ka ir kiek gali. o kad dievagojasi kokia gryna versiena,jautiena ar vistiena- meluoja ir net nemirkcioja jiem tai kaip du pirstus apsisioti
QUOTE(Kosmeta @ 2006 08 16, 23:01)
na jei kaune tai mes visada perkam kioskelyje Zemaiciu g prie prisikelimo baznycios...pries viva roma galima sakyt...
Aten skanūs? Man įdomu kaip ten padažą paruošia? Nes vienur į vidų deda, o kitur tik ant viršaus užpila ir viskas Man skaniausi, kai į vidų įdeda ir dar ant viršaus padažo pripila
Bet labiausiai nekenčiu, kai paskui varva tas padažas pro visur
na bet kad skaniau su daugiau padazo - tai faktas man skanu kai ceskankinis ir cili pamiksuotas
Jei kalbant apie Kauną, tai kiek teko valgyti, tai turbū vieni iš skaniausių prie Politechnikumo.
beje tikrai labai skanius kebabus Karmėlavoje daro.tikrai
beje tikrai labai skanius kebabus Karmėlavoje daro.tikrai