Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabai

Man tai skaniausi kebabai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif prie buvusios Girstupio parduotuves,o dabartines IKI .Ten dar kepa ant lauzo visciukus.Net berasant seile nutiso. biggrin.gif
Atsakyti
Vilniuj visai neblogus valgiau Vokiečių gatvėj kur ta greito maisto užkandinė prie pizza jazz yra... Su vištiena. thumbup.gif Ir daug daržovių. Tik padažo mažokai ir ant dugno visas.
Atsakyti
O Marijampolėje kebabus skaniai valgiau prie RIMI thumbup.gif .Ten ir lėkštelėje su fri bulvytėmis ir salotomis, ir lavaše rolleyes.gif
Atsakyti
Vilniuje, Pilaites raj. kioskas, o dabar filialas atsidare prie Tauro kalno patys geriausi tik cia, daug padazo, kitur sausi buna.
Atsakyti
Vakar po spektaklio uzbegom i Vokieciu g esancia kebabine,ten tik su vistiena ir tuo paciu padazu,tai siap sau ax.gif
Atsakyti
Man tai prie Gariūnų Maximos, buvusiam policijos kioske. ir dirba visą parą blink.gif
Atsakyti
Vilniuje dažnai perku Kalvarijų gatvėj,netoli turgaus,priešais policijos nuovadą. Man jie superiniai! Padažo visada prašau česnakinio su trupučio aštraus. skanumėlis. Dar Trakų gatvėj neblogi irgi. VCUP'e senokai bevalgiau, bet kiek pamenu patiko anksčiau. Tikrai neskanūs kebabai Jeruzalėj, šalia IKI esančiam kioskelyje (tiesa, nežinau ar jis dar tebėra,nes Jeruzalėj nebegyvenu). Nežinau ką ten jie ne taip daro, nu bet žiauriai neskanūs..
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2009 10 01, 12:16)
Vilniuje, Pilaites raj. kioskas, o dabar filialas atsidare prie Tauro kalno patys geriausi tik cia, daug padazo, kitur sausi buna.

Kažkoks bžykas užėjo, žiauriai užsimaniau kebabų su daug padažo ir "nekatienos" mėsos, tai išbandysiu šioje vietoje, kaip tik pakeliui rolleyes.gif
Atsakyti
Išbandžiau Pilaitės išgirtąjį "šedevrą". lotuliukas.gif Padažo daug, atrakcija nereali, vaizdas vertas video kameros, atrodžiau ten kaip ufonautė su tuo kebabu, po to važiavau valgyti lotuliukas.gif Neturiu su kuo palyginti, kuo jis ten geras ir nuostabus, todėl susilaikysiu nuo komplimentų ar kritikos. Kai bus su kuo. Sekantis bandymas parodys, kas yra kas.
Atsakyti
Ei, tai kur dingo kebabų valgytojos? biggrin.gif

Ar kas nors valgėte kebabus Oze? Kažkada čia buvau, tai vaizdas ten toks tragiškokas, tai nesusigundžiau g.gif Viskas sukrauta į puodus, mėsa nepasirodė "apetitnai", viskas ten kažkaip nykokai, tai atsisakiau. Gal kioske kai nesimato to bardakėlio, tai visai kitaip lotuliukas.gif Gaila, kad tokioje vietoje nesugebėjo įrengti normalios kepyklos ant "stulpo". Juk sąlygos idealios kepti šviežią mėsą g.gif

Vakar draugas atskleidė naujos kebabinės adresą, sakė, kad ten vai vai kokie skanūs. Kolkas nerašysiu, kad nenuvilti. Po degustacijos atskleisiu. rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kam pasirodys žiauroka vieta doh.gif , bet vakar valgiau vištienos kebabą prie Gariūnų centrinio įėjimo. Man tai labai patiko. Ir mėsa matėsi ant iešmo kad normali, nesuklijuota jokia mase, ir krūtinėlės matėsi. Daug daržovių, ne per daug svogūnų. Padaže neskęsta, bet man ir nepatinka, kai per visus galus bėga bigsmile.gif Įdomiausia tai, kad aplink buvo ir daugiau kebabinių, bet tik prie šitos buvo išsirikiavusi nereali eilė thumbup.gif Manau, tai šį tą pasako mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiauliuose man skaniausi kebabai kaip jau kazkas ir minejo prie maximos ir saules mieste labai man jau jie. wub.gif
Atsakyti