Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabai

Vilniuj ant tauro kalno, vienintele vieta kur perku kebabus thumbup.gif
Atsakyti
Skaniausi Pilaitej, ten jos centre yra kioskelis, kuris 24h dirba, viskas sviezia ir labai skanu, prie jo nuolat eiles nusidrieke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jilin @ 2009 08 19, 13:08)
Skaniausi Pilaitej, ten jos centre yra kioskelis, kuris 24h dirba, viskas sviezia ir labai skanu, prie jo nuolat eiles nusidrieke smile.gif

drinks_cheers.gif , šiandien valgiau thumbup.gif
Atsakyti
Nebuvau kebabų mėgėja, bet netoli darbo atsidarė nauja kebabine, nusprendėm su kolegėm paragaut, tai visai patiko db dažnokai nueinam papietaut essen.gif
Vilniuje Kalinausko g.
Atsakyti
Prieš porą savaičių aptikau labai šaunų turką, gaminantį kebabus ir nesiūlantį tų padažų, o turintį tikrų aštrių prieskonių iš Turkijos. Įvertinom jo kebabus puikiai. Tas kioskas yra prie žiedo Pašilaičiuose, priešais Maxima.
Atsakyti
Gal jau kas lankesi naujoj kebabinej ant Milikoniu kalno Kaune? salia juodvarniu kaip supratau. Visai suviliojo,kadangi per radija girdejau perkant dideli kebaba atidarymo proga gira dovanu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2009 09 01, 20:17)
Gal jau kas lankesi naujoj kebabinej ant Milikoniu kalno Kaune? salia juodvarniu kaip supratau. Visai suviliojo,kadangi per radija girdejau perkant dideli kebaba atidarymo proga gira dovanu blush2.gif  lotuliukas.gif

Valgėm mes pries savaite gal kokią ten.
Dirbo trys moteriškės, aiškiai neturinčios patirties, teko prašyt kad perdarytų vieną kebabą, nes jis suplyšo per pusę blink.gif
Neesu priekabi aš visiškai, tačiau šiuo atveju paprašiau, o tiksliau jos pačios pasiūlė, kai aš paklausiau ar tas suplyšęs kebabas mums doh.gif nes akivaizdžiai mačiau kaip darė.
Na nekreipiant dėmesio į tai kebabo skonus tikrai neblogas, ir mėsos nepagailėta ir daržovės įvairios, o ne vien kopūstai.Gal tik padažo mažoka.
Pasimokys moterytės gal ir visai nieko bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Holly- @ 2009 08 19, 13:15)
Vilniuj ant tauro kalno, vienintele vieta kur perku kebabus thumbup.gif

o kurioj tiksliai vietoj?
Papildyta:
QUOTE(juraciux @ 2009 08 18, 21:29)

Kazkas minejo turka zirmunuose priesais dalios baldus tai man ten nelabai  schmoll.gif  praejusia vasara nusipirkau kebaba tai padazas ar mesa paruge buvo unsure.gif daugiau ten neuzsuku  schmoll.gif

gal taip pakliuvo,nes siaip turkas thumbup.gif daro.beja kioskelis visparis tai nakti motereles dirba,va jos tai nlb daro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 08 30, 19:54)
Prieš porą savaičių aptikau labai šaunų turką, gaminantį kebabus ir nesiūlantį tų padažų, o turintį tikrų aštrių prieskonių iš Turkijos. Įvertinom jo kebabus puikiai. Tas kioskas yra prie žiedo Pašilaičiuose, priešais Maxima.

cia kur 18to ziedas?
Atsakyti
QUOTE(alionuschka @ 2009 08 27, 17:04)
Nebuvau kebabų mėgėja, bet netoli darbo atsidarė nauja kebabine, nusprendėm su kolegėm paragaut, tai  visai patiko db dažnokai nueinam papietaut  essen.gif
Vilniuje Kalinausko g.

o kur konkrečiau? nemačiau ten nieko g.gif
Atsakyti
Vilniuj skanių kebabų dar neteko ragauti. Nei Pašilaičių, nei Pilaitės schmoll.gif Dar esu valgius pas turką Trakų gatvėj, tai irgi ne mano skonio... Artimiausiu metu ketinu išbandyti kur prie Sereikiškių daro ir Kalvarijų gatvėj. Gal kas gali parekomenduoti kur Vilniuje daro kebabus iš vištienos, nes ta kita mėsa tai man doh.gif

Šiauliuose geriausi kebabai centre prie Maximos. wub.gif

Klaipėdoj visi ir taip žino, kad priešais Lietuvninkų aikštę. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 12 rugsėjo 2009 - 00:01
QUOTE(micefee @ 2009 09 12, 00:58)
Šiauliuose geriausi kebabai centre prie Maximos.  wub.gif

Siauliuose ir as tik prie Maximos perku, o Kaune, nors ir ne kebabai, bet buritos nuostabus ant Savanoriu kalno, prie Iki bigsmile.gif
Atsakyti