Man skaniausi Vilniuje, Pilaiteje
Papildyta:
QUOTE(Avis @ 2009 07 21, 17:16)
Vilniuj tai skaniausi kebabai yra Pilaitėj (man ir MB bent jau
), priešais mokyklą esančiam kioskely. Porąkart tik nepatiko, bet gamino kažkokios nematytos merginos, o šiaip tai laaaaabai skanu, ir mėsos normaliai, ir daržovės šviežios. Kai gamina tokia šviesi moteris apie 40m., tai visada niam niam
Tuos pacius ir as turiu omeny
Papildyta:
QUOTE(Junda @ 2009 07 04, 22:21)
Esu tik vienąsyk gyvenime apsinuodijus, tai kai iš MB atkandau kąsnį kebabo, pirkto prie Deivinos. Daugiau ten tikrai nestojam.
Ten totali marmalynė, ne kebabai, mėsa baisi, padažai šlykštūs. Pasijaučiau, kaip siloso užvalgius. Tikruose kebabuose padažų išvis neturi būt, nebent minimaliai aštraus raudono. Vieninteliai man patikę kebabai buvo po langais, Viršuliškėse prie Maximos. Deja, prasilaikė tik metus. Tokie du simpatiški, labai tvarkingi turkai darė. Dabar tam pačiam kioske liūdnai gamina. Tai kur dar Vilniuj be Pilaitės ir Žirmūnų prie Dalios gamina turkai?
Traku gatveje turkas gamina
Papildyta:
QUOTE(luxuriukas @ 2009 03 10, 20:47)
Pilaitej skanus, bet ne tam masiniam kur visada eile yra, o pas turka kebabininka
O kur ten turkas gamina? Kurioje vietoje?
Papildyta:
Dar prisiminiau, skanus lazdynuose prie arklio (nors tik viena karta valgiau)
o karoliniskese prie norfos kazkokia nesamone, mesa kaip farsas, bjaurus
Papildyta:
QUOTE(saidoška @ 2009 01 05, 12:15)
Vln Pasilaiciuose patys paciausi
Ten gal tokie patys, kaip Pilaiteje? As nevalgiau, bet girdejau, kad Pasilaiciuose dar yra kazkur tokie kebabai, kaip Pilaites, bet dar skanesni
Papildyta:
Beje, matete, Vilniuje atsirado kazkokie kebabai, kur i namus pristato?
tik neteko valgyti..