Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabai

QUOTE(Emerencija @ 2008 07 06, 00:09)
Kaune, centre netoli fontano, prie pat Kęstučio gatvės, labai neskanūs  schmoll.gif Padazo, vos vos ideda, labai nedaug  doh.gif  kitur dar ir ant virsaus ideda, o ten nedada. dar labai ilgai kepa, ir istraukus jie buna balti, ne kiek nepaskrude  doh.gif
Ir mesytes beveik nera, tik keli gabaliukai  unsure.gif vien kopustai  doh.gif
Nepatariu ten pirkti  schmoll.gif

As ten pries puse metu taip apsinuodijau, kad iki dabar y kebabus paziurejus purto doh.gif Rekomenduociau tik savo priesams mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vilniuj tai skaniausi kebabai yra Pilaitėj (man ir MB bent jau biggrin.gif ), priešais mokyklą esančiam kioskely. Porąkart tik nepatiko, bet gamino kažkokios nematytos merginos, o šiaip tai laaaaabai skanu, ir mėsos normaliai, ir daržovės šviežios. Kai gamina tokia šviesi moteris apie 40m., tai visada niam niam biggrin.gif
Atsakyti
Mes perkam dazniausiai prie politechnikumo arba silainiuose prie Thomas Philipps kebabibej mirksiukas.gif net kebabo uzsimaniau biggrin.gif
Atsakyti
Man skaniausi Vilniuje, Pilaiteje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Avis @ 2009 07 21, 17:16)
Vilniuj tai skaniausi kebabai yra Pilaitėj (man ir MB bent jau biggrin.gif ), priešais mokyklą esančiam kioskely. Porąkart tik nepatiko, bet gamino kažkokios nematytos merginos, o šiaip tai laaaaabai skanu, ir mėsos normaliai, ir daržovės šviežios. Kai gamina tokia šviesi moteris apie 40m., tai visada niam niam biggrin.gif

Tuos pacius ir as turiu omeny biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Junda @ 2009 07 04, 22:21)
Esu tik vienąsyk gyvenime apsinuodijus, tai kai iš MB atkandau kąsnį kebabo, pirkto prie Deivinos. Daugiau ten tikrai nestojam.
Ten totali marmalynė, ne kebabai, mėsa baisi, padažai šlykštūs. Pasijaučiau, kaip siloso užvalgius. Tikruose kebabuose padažų išvis neturi būt, nebent minimaliai aštraus raudono. Vieninteliai man patikę kebabai buvo po langais, Viršuliškėse prie Maximos. Deja, prasilaikė tik metus. Tokie du simpatiški, labai tvarkingi turkai darė. Dabar tam pačiam kioske liūdnai gamina. Tai kur dar Vilniuj be Pilaitės ir Žirmūnų prie Dalios gamina turkai?

Traku gatveje turkas gamina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(luxuriukas @ 2009 03 10, 20:47)
Pilaitej skanus, bet ne tam masiniam kur visada eile yra, o pas turka kebabininka smile.gif

O kur ten turkas gamina? Kurioje vietoje?
Papildyta:
Dar prisiminiau, skanus lazdynuose prie arklio (nors tik viena karta valgiau) smile.gif
o karoliniskese prie norfos kazkokia nesamone, mesa kaip farsas, bjaurus schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(saidoška @ 2009 01 05, 12:15)
Vln Pasilaiciuose patys paciausi  mirksiukas.gif  tongue.gif

Ten gal tokie patys, kaip Pilaiteje? As nevalgiau, bet girdejau, kad Pasilaiciuose dar yra kazkur tokie kebabai, kaip Pilaites, bet dar skanesni wink.gif
Papildyta:
Beje, matete, Vilniuje atsirado kazkokie kebabai, kur i namus pristato? biggrin.gif tik neteko valgyti..
Atsakyti
Skaniausi kebabai man Vokietijoj - cia LT net nepanasus skonis ju ... schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(~•Supe®-Sta®•~ @ 2009 07 22, 20:44)
Skaniausi kebabai man Vokietijoj - cia LT net nepanasus skonis ju ... schmoll.gif  tongue.gif

na man lyginant su turkiskais kebabais irgi nepanasus net skonis biggrin.gif keista man ten buvo, kad nedejo jokio padazo, kaip LT deda, galvojau kazkokia nesamone bus, bet skonis nerealus buvo biggrin.gif
Atsakyti
na pirmiausia noreciau pamineti kad skaniausi Lietuvoje smile.gif
valgiau turkijoj vakar, tai jau toks sausas.nepatiko.nors seip mesyte skani buvo..
o imant Lietuva: tai skanus labai Vilniuj ant tauro kalno ir traku gatvej prie drogo. taip pat skanus labai is Kauno i Vilniu vaziuojant.prie berneliu berods..
o labai neskanus,fuj fuj, trakuose buvo.net puses nesuvalgiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 07 26, 16:02)
na pirmiausia noreciau pamineti kad skaniausi Lietuvoje smile.gif
valgiau turkijoj vakar, tai jau toks sausas.nepatiko.nors seip mesyte skani buvo..
o imant Lietuva: tai skanus labai Vilniuj ant tauro kalno ir traku gatvej prie drogo. taip pat skanus labai is Kauno i Vilniu vaziuojant.prie berneliu berods..
o labai neskanus,fuj fuj, trakuose buvo.net puses nesuvalgiau schmoll.gif

Traku prie drogo ten kur turkas gamina, ane? nes ten ir man patiko smile.gif
O Turkijoje esu valgius be jokio padazo, bet visai nebuvo sausas.. Aisku irgi skirtingai visur pagamina ax.gif
Atsakyti
Man skaniausi Karmėlavoje thumbup.gif
Atsakyti
Mes anksciau valgem kebabus prie Zoo, man ten skaniausi buvo, mesos normaliai, padazas tirstas, ne taip kaip kitur subega i apacia ir valgai sausa mesa. o ir darzoviu uztenka, ne vien kopustai kaip kai kurios kebabines megsta padaryti, yra ir pomidoru ir ogurku. bet jie poto uzsidare, o dabar ten kiti seimininkai. bet nesenai suzinojau kad ta pati seimininke atidare ta kebabine patalpoj priesais molo, jau su vyru buvom thumbup.gif , nieks nepasikeite, taip pat skanu. patalpos naujai irengtos, ziema tai liuks bus ten, silta, daug vietos, nereikes lauke stoveti laukti. dabar tik be staliuku, bet sake kad greit bus ir kur sedeti. jie dabar ne tik kebabus pardavines bet ir kitoki greita maista
Atsakyti
nors kebabais nesizaviu labai bet zinau kad skanus kebabai priesais kalvariju turgu kioske (ten pat ir avalynes taisykla yra).
dar tokioj visa para dirbancioj kavinej kalvarkes/lakunu gatvej neblogi kebabai (bet ju skonis priklauso nuo pamainos doh.gif )
Kazkas minejo turka zirmunuose priesais dalios baldus tai man ten nelabai schmoll.gif praejusia vasara nusipirkau kebaba tai padazas ar mesa paruge buvo unsure.gif daugiau ten neuzsuku schmoll.gif
Atsakyti
wub.gif Skaniausi beveik priešais Statoil'ą,čia šiaurės pr,su vištiena,tokie skanūs
Atsakyti