Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabai

man skaniausi silainiuose priesais maxima, kioskelis, prie namo azuolas. ten tie patys kur ir prie girstupio kur visciukus kepa, visada buna pomidoru, abgurku, neprideda svogunu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerbera: 22 kovo 2009 - 11:46
Gerai,kad jums skanūs tokie kebabai, o patys turkai savo gamybos (čia LT) net nevalgo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 19, 17:20)
Kaune budavo skanus prie Dvarcioniu keramikos tokiam kioskelyje, bet nezinau ar jis dar veikia. O bazese kavineje idomiai kebabus patiekia: leksteje su fri bulvytem ir darzovem, tikrai idomu ir skanu wink.gif

Nepatinka man kebabai schmoll.gif O is sio kiosko visai nevalgomi pasirode ax.gif Aisku tai senokai buvo... gal dabar kitaip...
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 19, 17:20)
Kaune budavo skanus prie Dvarcioniu keramikos tokiam kioskelyje, bet nezinau ar jis dar veikia. O bazese kavineje idomiai kebabus patiekia: leksteje su fri bulvytem ir darzovem, tikrai idomu ir skanu wink.gif

kebebus leksteje gamina beveik visos kebabines wink.gif
Atsakyti
[quote=Gunes,2009 03 23, 02:08]
Gerai,kad jums skanūs tokie kebabai, o patys turkai savo gamybos (čia LT) net nevalgo. ax.gif
[/quote
Zirmunuose prie Maximos(priesais Dalios Baldus) kioskelyj l.malonus turkas tikrai skanius daro.O siaip man skaniausi Oranziniam bare VCUPE(i vienuolio g.geriau neit ten tos pacios firmos,bet slykstus)
Atsakyti
QUOTE(Anzeliunia @ 2009 02 13, 15:35)
Seip kiek esu ragavusi skaniausi kebabai netoli Kauno,prie kavines Deivina ir padazas super,kas megsta astru tai jau tikrai toks.Vilniuje man labiausiai patiko netoli kur kazkada buvo Traku restoranas,ten mana atrodo ir gatves pav.toks tai uzeigele tokia nedidele,nors kai maciau reklama  tai rase restoranas  biggrin.gif

Esu tik vienąsyk gyvenime apsinuodijus, tai kai iš MB atkandau kąsnį kebabo, pirkto prie Deivinos. Daugiau ten tikrai nestojam.

QUOTE(melutia @ 2009 02 21, 23:29)
Vilniuj žvėryne ax.gif  thumbup.gif

Ten totali marmalynė, ne kebabai, mėsa baisi, padažai šlykštūs. Pasijaučiau, kaip siloso užvalgius. Tikruose kebabuose padažų išvis neturi būt, nebent minimaliai aštraus raudono. Vieninteliai man patikę kebabai buvo po langais, Viršuliškėse prie Maximos. Deja, prasilaikė tik metus. Tokie du simpatiški, labai tvarkingi turkai darė. Dabar tam pačiam kioske liūdnai gamina. Tai kur dar Vilniuj be Pilaitės ir Žirmūnų prie Dalios gamina turkai?
Atsakyti
Kaune prie ,,Topolio" parduotuves Sukileliu pr. daug mesos thumbup.gif
Atsakyti
Kaune prie Girstupio, vistienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ierika @ 2009 07 16, 14:11)
Kaune prie Girstupio, vistienos  thumbup.gif

Tikrai skanūs šitie, bet pasirodė sūroki. Bet aš sūriai mėgstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seksuali @ 2006 08 16, 14:29)
Na, pasidalinkim patirtimi kur skaniausi parduodami kebabai? O kur geriau nepirkti?

as tiksliai nezinau kur tai yra, bet pabandysiu paaiskinti, nes kebabai skanus ir labai pigus... ji ant tauro kalno.. as i ja einu per santuoku rumus... kitaip negaliu paaiskint, bet ten laaabai skanu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(s!ma @ 2009 07 16, 18:11)
Tikrai skanūs šitie, bet pasirodė sūroki. Bet aš sūriai mėgstu  smile.gif

kai as suriai nevalgau, tai buciau pajutusi, bet nei karto neteko suriu valgyti, gal pasitaike kokia isimylejusi kuri tuos kebabus gamina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 07 09, 20:42)
Kaune prie ,,Topolio" parduotuves Sukileliu pr. daug mesos thumbup.gif

Čia matyt nuo "pamainos" priklauso laugh.gif
Atsakyti