Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabai

Vln Pasilaiciuose patys paciausi mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Kaune Studentų g. skaniausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saidoška @ 2009 01 05, 12:15)
Vln Pasilaiciuose patys paciausi  mirksiukas.gif  tongue.gif

Jeigu salia RIMI ir SUPERNETTO , tai cia tos pacios firmos kaip ir Pilaites tongue.gif !
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 08 16, 14:39)
man skaniausi CUP'e paskutiniame aukšte  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Man irgi CUP'e thumbup.gif
Atsakyti
Panevėžyje,tai stoties gatvėje thumbup.gif
Atsakyti
Skaniausius kebabus valgiau Klaipėdoje, Vilniuje arba nelabai kokie, arba tiesiog aš nelabai žinau kur:D
Atsakyti
Kaune man skaniausi prie Girstupio, su vistiena tongue.gif
Atsakyti
Vilniuje man patinka kebabinė kuri yra netoli Mindaugo Maximos ant sankryžos. Ten turkai turi tą kebabinę tai visai skanius kepa. Gerulis toks aštrus padažiukas yra bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,kiek esu valgius kebabu,tai man skaniausi kebabai naujininkuose kur kioskas netoli visa paros,jis irgi visa para dirba. thumbup.gif
Atsakyti
Nu man skaniausi prie Pilies Kaune, tikrai viskas ok tik dydis gal jau mažokas smile.gif
Atsakyti
kiek teko valgyti tai lb skanus buvo Panevezyje prie stoties ten tam vagonelyje, o Vilniuje tai seskineje prie turgelio kur buvo tarybiniai ceburiekai seniau
Atsakyti
Seip kiek esu ragavusi skaniausi kebabai netoli Kauno,prie kavines Deivina ir padazas super,kas megsta astru tai jau tikrai toks.Vilniuje man labiausiai patiko netoli kur kazkada buvo Traku restoranas,ten mana atrodo ir gatves pav.toks tai uzeigele tokia nedidele,nors kai maciau reklama tai rase restoranas biggrin.gif
Atsakyti