kokioj čia maitinimo įstaigoj?
QUOTE(Rasutele @ 2008 09 18, 14:18)
link vilkijos važiuojant , tik pravažiavus raudondvario plentą
tai cia kur kepti visciukai prie lampu?jei ten tai tikrai skanus, tik kad ten didelis kebabas kaip kitur mazi...
Man bent kaune skaniausi kebabai dviejose maitinimo istaigose:)
Prie KTU chemijos fauklteto (netoli zoo sodo)
LIUKS VISCIUKAI (prie girstupio ir priesais silainiu maxima)
Siaip dazniausiai valgau prie girstupio... ten pastoviai eiles, bet kebabus padaro teisingus - neplysta kaip kitur.... kitur pasiimi o jau padazas senai maiselyje o ne kebabe:)
Prie KTU chemijos fauklteto (netoli zoo sodo)
LIUKS VISCIUKAI (prie girstupio ir priesais silainiu maxima)
Siaip dazniausiai valgau prie girstupio... ten pastoviai eiles, bet kebabus padaro teisingus - neplysta kaip kitur.... kitur pasiimi o jau padazas senai maiselyje o ne kebabe:)
Vilniuj tai dar Ševčenos g. viduryje, prieš "Hansa" banką yra toks langelis , tai ten monstrinio dydžio ir būna labai skanūs, jei toks tamsaus gymio užsienietis padaro.
Papildyta:
Kur čia konkrečiau Pilaitėje ir Pašilaičiuose?
Papildyta:
QUOTE(Eileitija @ 2008 09 25, 17:51)
Keliu temą į viršų. Skaniausi kebabai Vilniuje yra Pilaitėj Ir kokybiški, nepasenę nieks, viskas laikoma saldytuvuose specialiuose (net ir padazai ir darzoves supjaustytos). Pati ten dirbau, zinau jamyyy ir nepagaili nei mėsos, nei padažo.
Beje, Pilaitėj ir Pašilaičiuose tas pats savininkas kiek žinau.
Beje, Pilaitėj ir Pašilaičiuose tas pats savininkas kiek žinau.
Kur čia konkrečiau Pilaitėje ir Pašilaičiuose?
mmmm,skaniausi kebabai siauliuose prie saules miesto graikiski kebabai mmm
vilniujei-seskineje
O man labai patinka Kaune, Aleksoto turguje. tik va bėda ta, kad ten dirba tik šeštadienį ir sekmadienį ir iki kokios 2 val.. Bet užtad neužsistovi maisto produktai ir bent mūsų šeimynai tai ten vieni skaniausių.
klaipedoje skaniausi, tai prie medinavos, ten ir svaru ir maloniai aptarnauja
Dar labai geri KEBABAI Antakalnyje prie geliu turgelio man ten patinka kad jie daro uz 5 Lt sotus, skanus ir pigus.
Papildyta:
Jo teko ten uzeit bet daugiau tai tikrai neisiu, nes labai mazi, ziauriai brangus ir visai neskanus, nei padazas nei lavasai.
Papildyta:
QUOTE(spurrga @ 2008 07 06, 16:16)
Drįsčiau suabejot...nes Oranžiniam bare Beatričės g/Vienuolio g. tragiški
Jo teko ten uzeit bet daugiau tai tikrai neisiu, nes labai mazi, ziauriai brangus ir visai neskanus, nei padazas nei lavasai.
tauta klausia: tai kur Pilaitej skanus?
Man skaniausi kebabai tai Kauno masinu turguj,baltam kioske kur daro moteris arba turkas.
QUOTE(kvietkaite @ 2009 01 02, 03:20)
tauta klausia: tai kur Pilaitej skanus?
Parasisiu as savo nuomone: priesais mokyklos, kitoi pusei pagrindines gatves, jis toks dvigubas, daznai eilute stovi.