Geri kebabai yra karoliniskese, prie buvusio Saturno, Skanu
anksciau as tuos kebabus net naktim sapnavau ir i darba ejau vien tam kad per pietus nubegus i koskeli ju nusipirkti ir suvalgyt o dabar kazkaip praejo tas pasimaisymas man skanus kalvariju gatveje prie turgaus
laaaaabai net skanus kaune prie "topolio"
QUOTE(naujute @ 2008 08 25, 12:37)
lietuvoi visai neskanus kebabai ,neismoko musu lietuva dar ju gaminti
QUOTE(naujute @ 2008 08 25, 12:37)
Pritariu Pernai ten nuomavausi butą, tai pro langą tą kebebinę matydavau, atsispirti negalėdavau
Dar labai skanūs garliavoje priešais maximą su vienu ixu Visada karšti, apskrudę, ir begalo skanūs
Papildyta:
QUOTE(dolcegitka @ 2008 09 12, 00:50)
Tai jio lazanija italijoj skaniausia, amerikoj burgeriai, o vokietijos dešrelės frankfurto ) Ir ką, neišmoksim mes ir jų gaminti Beje kaune buvo taip pat prie topolio kebabinė, kurioj su vištiena ir jautiena būdavo kebabai va tentai skanumėlis
Jeigu Vilniuje, tai manau Zveryne, prie IKI parduotuves, Zaliojoj gatvej
Man Klaipėdoje patys skaniausi prie Kalifornijos, skanesnių dar neradau (kur tarp klubo ir iki parduotuvės)
Ten jau yra 3 vietos, kur prekiauja, bandėm pakeisti vieną kartą, tai buvo žiauriai sūrūs ir su kažkokiu grietinės padažu
Ten jau yra 3 vietos, kur prekiauja, bandėm pakeisti vieną kartą, tai buvo žiauriai sūrūs ir su kažkokiu grietinės padažu
man patys skaniausi zemkej, ne prie treciu rumu, o prie bendrabuciu, patys paciausi is viso Kauno
QUOTE(dolcegitka @ 2008 09 12, 00:50)
Ką aš žinau, esu Turkijoje, bet kebabų valgyti nebenoriu, priešingai, nei Lietuvoje Pas mus bent pritaikyti lietuviškam skoniui
Aišku, gurmanams tai yra patiekalo sudarkymas
Keliu temą į viršų. Skaniausi kebabai Vilniuje yra Pilaitėj Ir kokybiški, nepasenę nieks, viskas laikoma saldytuvuose specialiuose (net ir padazai ir darzoves supjaustytos). Pati ten dirbau, zinau jamyyy ir nepagaili nei mėsos, nei padažo.
Beje, Pilaitėj ir Pašilaičiuose tas pats savininkas kiek žinau.
Beje, Pilaitėj ir Pašilaičiuose tas pats savininkas kiek žinau.