Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabai

QUOTE(atviraj @ 2008 07 21, 17:07)
as irgi taip galvojau, nes visad ten pirkdavau, bet radau ZYMIAI skanesniu. Pasilaiciuose prie RIMI parduotuves yra kebabine!!! Labai skanu smile.gif

Prieš porą dienų teko Pašilaičiuose valgyt, specialiai užsukau, nes girdėjau, kad ten skanu.
Mažo kaina 6 lt, bet dydis tai tikrai ne mažas.
Šiaip, skanu, bet, kaip ir visur, mėsa galėtų būti ir "tikresnė". Bet kol kas, ten tikrai skaniausia Vilniuje, kiek valgiau. Ir padažas geras, ir daržovės traškios, ir lavašas skanus.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2008 07 21, 18:00)
Prieš porą dienų teko Pašilaičiuose valgyt, specialiai užsukau, nes girdėjau, kad ten skanu.
Mažo kaina 6 lt, bet dydis tai tikrai ne mažas.
Šiaip, skanu, bet, kaip ir visur, mėsa galėtų būti ir "tikresnė". Bet kol kas, ten tikrai skaniausia Vilniuje, kiek valgiau. Ir padažas geras, ir daržovės traškios, ir lavašas skanus.

mes ir neseniai atradom sita kebabine smile.gif kebabai tikrai labai skanus thumbup.gif kolkas nesu valgius skanesniu.. girdejau, kad pilaitej irgi skanus, bet ten toli nuvaziuot, kad isitikint, kurie geresni smile.gif bet pasilaiciuose prie rimi, tai tikrai labai labai skanus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sokoladomane @ 2008 03 30, 15:57)
Siaip isragave nemazai kebabu visame Vilniuje, bet vi delto nusprendeme, kad  thumbup.gif geriausia viecike tai kebabine pries Kalvariju turgu!!!  thumbup.gif

Ir astriau padarys, ir keli padaziukai, ir gali paskambint kad atvaziuosi uz 15min, isnes i lauka  smile.gif  Bet visu svarbiausia kad skonis nepakartojamas  smile.gif

Blogiausia vieta, kur teko.. Tai Staneviciaus g, toks kioskas "dirbam visa para", kuris is tikruju ne kiekviena para dirba   biggrin.gif  Ir plius dar kebabai lyg is kazkokios katienos padaryti, mesa kvadraciukai pjaustyta, o padazas primena majoneza  lotuliukas.gif  Zodziu, supratot  doh.gif

gal ne priešais kalvarijų turgų bet toliau? na kur baltas kioskas taip sakyčiau priešais stovėjimų aikštelę arba policijos komisariatą iš vilniaus rajono teismo pusės ane?

QUOTE(Tommika @ 2008 07 21, 21:03)
mes ir neseniai atradom sita kebabine smile.gif kebabai tikrai labai skanus  thumbup.gif  kolkas nesu valgius skanesniu.. girdejau, kad pilaitej irgi skanus, bet ten toli nuvaziuot, kad isitikint, kurie geresni smile.gif bet pasilaiciuose prie rimi, tai tikrai labai labai skanus smile.gif

o kurioje vietoje? na bent kokioj gatvėje ta rimi blush2.gif
man ankščiau patiko taip pat kalvarijų g. ten kur kioskas toks baltas kebabinė maža ir batsiuvys vienoje beveik pataloje, bet paskutiniu metu man mėsa labai neskani ten
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakalnis: 22 liepos 2008 - 21:23
Ta kebabinė Pašilaičiuose, tai kur seniau buvo vadinama "didžioji" parduotuvė, vietiniai žino, Medeinos g., berods.

O kebabinė priešais Kalvarijų turgų, tai ką aš žinau... Atėjus ten- valgyt nebesinori: daržovės vitrinoje, kur į kebabą deda, išdžiūvusios, tos, kur "dėl grožio" padėtos (pekino kopūstas perpjautas ir pomidorai apvytę anądien buvo), išvis apetito neskatina... Lavašas ir česnakinis padažas neblogi, bet mėsa tai kaip tualetinis popierius permaltas...
Čia apie kebab king, ar king kebab, nebepamenu, rudas namas prieš Kalvarijas. Reiks į tą baltą kioską netoliese dar užsukt. Nors rajonas aplink Kalvarijų turgų man apskritai pasitikėjimo maisto kokybe nekelia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 22 liepos 2008 - 21:32
Mums tai labai patinka kebabai kur Mindaugo Maxima Vilniuje Algirdo ir Naugarduko sankryzoje....mmmmm kaip skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2008 07 23, 11:25)
Mums tai labai patinka kebabai  kur Mindaugo Maxima Vilniuje Algirdo ir Naugarduko sankryzoje....mmmmm kaip skanu thumbup.gif

Prieš kelis metus buvau ten, tikrai skanu.
Ir dar savininkas šiaip arbata pavaišino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anime @ 2008 01 30, 11:32)
Klaipedoje prie naktinio klubo Kalifornija. man atrodo Sandora kebabine vadinasi smile.gif

Aha, skanesniu klaipedoj nezinau, vien padazas ko vertas wub.gif wub.gif
Atsakyti
ot velnias paskaiciau - ir taip uzsimaniau kebabo.....
Atsakyti
QUOTE(Pliushke @ 2008 07 06, 18:10)
Vilniuje patys skaniausi CUP'e Oranzinam bare. Niam niam niam  wub.gif

O kuo jie ypatingi? g.gif
Papildyta:
QUOTE(baltažiedė @ 2008 07 18, 23:28)
geda prisipažinti, bte nesu kebbaų valgiusi

Aš irgi anksčiau buvau skeptiškai nusiteikusi kebabų atžvilgiu, kol neparagavau essen.gif Ir nepasakyčiau, kad tai nesveikas maistas, nes būna daug šviežių daržovių ax.gif
Atsakyti
Pilaitej sakyciau tikrai skanus rolleyes.gif
Atsakyti
gal kai kurie tie kebabai ir skanus... bet karta paragavus teko sustot hihihi.gif jau toks astrumas buvo, kad xem... nesakau, kad as astriu patieklu nemegstu, bet ten tai jau vaje, vaje... daugiau po to karto kazkaip ramiai praeinu pro kebabines hihihi.gif
Atsakyti
Sandrul, o tai negalima buvo pasirinkti neastraus? g.gif As isivs astriu dalyku nevalgau, bet man kazkaip visa laika sekesi, kad normaliai padarydavo.

Anksciau valgem prie Kalvariju turgaus, buvo tikrai skanus, dabar jau nebe verysad.gif Bet aciu, paskaiciau kur dar yra skaniu, reikes nulekt kada thumbup.gif
Atsakyti