Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabai

QUOTE(kalissta @ 2008 01 28, 15:10)
Kaune - prie politechnikumo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kad kazkaip paskutiniu metu ten jie buvo labai suprasteje, kai nusipirkom, tai po puse taip visi ir ismetem, neimanoma buvo valgyt. Na bet gal pasikeite mergite, kuri daro, gal vel gerai...

O man skaniausi Kaune tai prie Zoologijos sodo netoli, prie posukio link telekomo. Ten visada garantuota kad skanus bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonam @ 2008 01 27, 00:25)
Kas dar nevalgete super Kebabu Vilniuje tai galiu pasakyti vienintele vieta, tai Kalvariju g. 54 kitoje puseje Kalvariju turgaus prie stoteles yra rudas namas  thumbup.gif . Tikrai SUPERINIAI KEBABAI  nestuke.gif . Vilniuje esu valges daug kuriuose kebabinese, isitikinau kad juos daro nezinodami kokie turi buti is tikruju, vieni be salotu su svogunu, pas kitus mesa anglies spalvos (visiskai neaiski ), kiti paplotelius naudoja Armeniskus, jie dazniausiai buna permatomi ir riebalinuoti keturkampes formos o ne apvalus, pas kitus ir ketcupo privaro, arba padazai neaiskaus skonio, pas juos jau tapau nuolatinis klientas tai ir nuolaideles padaro ir COCA COLA  drinks_cheers.gif pavaisina.

Papildyta:
Kas dar nevalgete super Kebabu Vilniuje tai galiu pasakyti vienintele vieta, tai Kalvariju g. 54 kitoje puseje Kalvariju turgaus prie stoteles yra rudas namas. Tikrai SUPERINIAI KEBABAI. Vilniuje esu valgiusi daug kuriuose kebabinese, isitikinau kad juos daro nezinodami kokie turi buti is tikruju, vieni be salotu su svogunu, pas kitus mesa anglies spalvos (visiskai neaiski ), kiti paplotelius naudoja Armeniskus, jie dazniausiai buna permatomi ir riebalinuoti keturkampes formos o ne apvalus, pas kitus ir ketcupo privaro, arba padazai neaiskaus skonio, pas juos jau tapau nuolatinis klientas tai ir nuolaideles padaro ir COCA COLA pavaisina.

Ir kam taip atvirai reklamuotis, Simonam? Reiketu baninti tokius kaip jus, gerbiamasis/-oji.
Atsakyti
Garliavoj prie Formules smile.gif
Atsakyti
Kaune, Šilainių Maximoj man asmeniškai labai skanūs.
Atsakyti
Garliavoje netoli maximos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Siaip isragave nemazai kebabu visame Vilniuje, bet vi delto nusprendeme, kad thumbup.gif geriausia viecike tai kebabine pries Kalvariju turgu!!! thumbup.gif

Ir astriau padarys, ir keli padaziukai, ir gali paskambint kad atvaziuosi uz 15min, isnes i lauka smile.gif Bet visu svarbiausia kad skonis nepakartojamas smile.gif

Blogiausia vieta, kur teko.. Tai Staneviciaus g, toks kioskas "dirbam visa para", kuris is tikruju ne kiekviena para dirba biggrin.gif Ir plius dar kebabai lyg is kazkokios katienos padaryti, mesa kvadraciukai pjaustyta, o padazas primena majoneza lotuliukas.gif Zodziu, supratot doh.gif
Atsakyti
pilaitej thumbup.gif
Atsakyti
Patys geriausi prie Radviliškio automobilių turgaus. Patys patys pačiausi!
Atsakyti
[quote=Darfe,2007 09 11, 13:53]
Kaunas specializuojasi kebabu gaminime biggrin.gif
[/quot
VA ATSIDARIAU KEBABINĘ KAUNE, ŽIEMGALIŲ G.PRIE AUT.SUSTOJIMO,TAI LABAI DOMINTŲ KAS YRA SKANU, KOKIE PADAŽAI PATINKA.Tik šiaip manau ,kad daugumai skaniausi , kur arčiau namų smile.gif ,bet taip sunku pradžioj (o turbūt ir vėliau),nes jau per vieną dieną ir per eksperimentus su draugais,supratau ,kad vistiek visiems neįtiksi 4u.gif
Atsakyti
Aš tai kadangi nelabai daug kartu esu kebabus valgius tai negaliu tiksliai teigti kur skaniausia..bet man lyg ir neblogi buvo Vilniuj "Žvėryno žiede".Ten nauja kebabinė atsidarė.Paėmus buvau mažą kabaą,bet jo tik vos daugiau nei pusę įveikiau.Mėsos ten labai daug prikrauna..netgi sakyčiau per daug.O rinktis galima iš vištienos ir "mėsos" lotuliukas.gif
Atsakyti
apskritai - kaip tas kebibas tongue.gif gali būti skanus?
Atsakyti
Na zinokit, kiek teko valgyti, tai skaniausi kebabai yra Siauliuose ir Klaipedoj. Kaune ir Panevezy retai lankausi, tai nelabai nusimanau. O vat jei busit kada Siauliuose, apsilankykite centre prie Maximos parduotuves Vilniaus gatveje. Ten automobiliu aiksteles pakrastyje yra toks kioskelis su uzrasu "savarma". Kebabai... Nu pasaka tiesiog! Pirstus apsilaizyti galima. rolleyes.gif O Klaipedoje tai ir taip visi zino, kad skaniausi kebabai yra priesais lietuvninku aikste, kur Mazvydo paminklas stovi. Pats desiniausias kioskelis. O Vilniuje, deja, turiu pasakyti, kad skaniu kebabu neteko valgyti. Netgi PADORIAIS ju nepavadinciau. Traku gatveje kur kazkoks turkas turi kebabine visiskai tragiski net i kita gatves puse pereinu eidama pro sona. biggrin.gif Teko ragauti ir pilaites bei pasilaiciu isgirtu (firma beje cia ta pati), tai sorry. Tikrai vieni is prastesniu. Dbr kuria nors diena isbandysiu kebabine kalvariju 54. g.gif
Atsakyti