Telsiuose esu visas kebabines praejus, ne vienoj skaniu nera
O pacius skaniausius valgau Mazeikiuose, prie turgelio
O pacius skaniausius valgau Mazeikiuose, prie turgelio
man asmeniškai iš viso tie kebabai nėra skanūs apie parduodamus kioskuose net nešneku, o "restoraninius" dar galima ragauti, bet be didelio malonumo būnant Turkijoje teko jų kebabų ragauti (kažkodėl ten jie vadinasi kebap, o pas mus kebab ), tikrai buvo neblogi, tik šiek tiek šokiravo gaminimo kultūra - viskas daroma rankom (neaišku plautom ar ne), be jokių pirštinių ir t.t.
man kiek teko ragauti kebabų - skaniausi LŽŪU..
QUOTE(kenguriukas @ 2007 09 11, 22:48)
O taip , patys skaniausi prie "poles"
Skaniausi prie Zepelino Kur pardavineja visciukus.
o man skaniausi kebabai seskinej, prie turgelio, ten ir ceburekus kepa, bet jie nebepopuliarus
QUOTE(Makarončikė @ 2007 08 28, 22:37)
Priešais lietuvininkų aikštę nerealūs kebebai Kaip norėčiau dabar
taip ten neraliai skanus, kitur net nesu ragavusi uj kaip gb uzsimaniau kebabiuko su daaaug padazo
Labai skanus ir sotus kebabai,yra kaune,pries centrini pasta,salia spaudos kiosko tikrai geri,prideda daug agurku,pomidoru,kopustu ir daug mesytes labai skanus padazai REKOMENDUOJU
Kaune - prie politechnikumo
Klaipedoje prie naktinio klubo Kalifornija. man atrodo Sandora kebabine vadinasi
Xi xi, neblogą temutę užtikau
Kiek teko ragauti, tai man Vilniuje nėra skanesnių kebabų kaip Pašilaičių glūdumoj - prie Rimi parduotuvės. Net dabar seilė nutyso..
Padažiuko daug, mėsytė skani, o į aštrius net jelapeno pipiriukų įdeda
Kiek benueini, tai vis eilės - net ir vidury nakties..
Kiek teko ragauti, tai man Vilniuje nėra skanesnių kebabų kaip Pašilaičių glūdumoj - prie Rimi parduotuvės. Net dabar seilė nutyso..
Padažiuko daug, mėsytė skani, o į aštrius net jelapeno pipiriukų įdeda
Kiek benueini, tai vis eilės - net ir vidury nakties..