Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabai

Nrekomenduoju Finjane Vokiečių g. valgyti. Kaip kažkas rašė - tik kopūstai kiniški yra visas pagrindas, tiek pitos, tiek lavašo su kebabu. Kainos didelės, porcijos žydiskos... Aptarnavimas - siaubas. Visos rusiakalbės, netgi ir darbe...
Atsakyti
Telsiuose esu visas kebabines praejus, ne vienoj skaniu nera schmoll.gif
O pacius skaniausius valgau Mazeikiuose, prie turgelio thumbup.gif
Atsakyti
man asmeniškai iš viso tie kebabai nėra skanūs schmoll.gif apie parduodamus kioskuose net nešneku, o "restoraninius" dar galima ragauti, bet be didelio malonumo ax.gif būnant Turkijoje teko jų kebabų ragauti (kažkodėl ten jie vadinasi kebap, o pas mus kebab biggrin.gif ), tikrai buvo neblogi, tik šiek tiek šokiravo gaminimo kultūra - viskas daroma rankom (neaišku plautom ar ne), be jokių pirštinių ir t.t. unsure.gif
Atsakyti
man kiek teko ragauti kebabų - skaniausi LŽŪU.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kenguriukas @ 2007 09 11, 22:48)
O taip drinks_cheers.gif  , patys skaniausi prie "poles"  thumbup.gif

Skaniausi prie Zepelino thumbup.gif Kur pardavineja visciukus.
Atsakyti
o man skaniausi kebabai seskinej, prie turgelio, ten ir ceburekus kepa, bet jie nebepopuliarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2007 08 28, 22:37)
Priešais lietuvininkų aikštę nerealūs kebebai  wub.gif Kaip norėčiau dabar  doh.gif

taip ten neraliai skanus, kitur net nesu ragavusi blush2.gif uj kaip gb uzsimaniau kebabiuko su daaaug padazo cool.gif
Atsakyti
o man patinka Radviliškyje prie mašinų turgaus ax.gif
Atsakyti
Labai skanus ir sotus kebabai,yra kaune,pries centrini pasta,salia spaudos kiosko bigsmile.gif tikrai geri,prideda daug agurku,pomidoru,kopustu ir daug mesytes bigsmile.gif labai skanus padazai bigsmile.gif REKOMENDUOJU drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaune - prie politechnikumo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Klaipedoje prie naktinio klubo Kalifornija. man atrodo Sandora kebabine vadinasi smile.gif
Atsakyti
Xi xi, neblogą temutę užtikau lotuliukas.gif

Kiek teko ragauti, tai man Vilniuje nėra skanesnių kebabų kaip Pašilaičių glūdumoj - prie Rimi parduotuvės. Net dabar seilė nutyso.. biggrin.gif
Padažiuko daug, mėsytė skani, o į aštrius net jelapeno pipiriukų įdeda thumbup.gif
Kiek benueini, tai vis eilės - net ir vidury nakties.. doh.gif
Atsakyti