Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabai

Pabandykit Žirmūnuose, prie Maximos, kur priesais Dalios baldus; ten atsidarė neseniai kioskelyje, bet skanus essen.gif . Lietuvoj kiek ragavau tai skaniausi buvo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2007 09 03, 23:01)
Vieninteliai teisingi kebabai - Turkijoj, ir nuomones nekeisiu wink.gif

o man turkijoj kazkokie neskanus, valgiau keleta kartu tai nea..
kazkaip lietuviski skaniau.
cia kaip su picom, italijoj visiskai negaliu picu valgyti, nes neskanios, o va lietuviskos tai niam niam smile.gif
Atsakyti
Kaunas specializuojasi kebabu gaminime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2007 09 11, 13:53)
Kaunas specializuojasi kebabu gaminime  biggrin.gif

O taip drinks_cheers.gif , patys skaniausi prie "poles" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2007 09 03, 23:01)
Vieninteliai teisingi kebabai - Turkijoj, ir nuomones nekeisiu wink.gif

O man Vokietijoj ir Austrijoj ax.gif Lietuvoj skaniu neradau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 11 rugsėjo 2007 - 23:29
QUOTE(Shalimar @ 2007 09 12, 01:29)
O man Vokietijoj ir Austrijoj ax.gif Lietuvoj skaniu neradau cool.gif

Pritariu visiškai.
Atsakyti
kadangi uzsieni dar ragauti neteko, tai labiausiai patina chemijos gatvej.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zzz1 @ 2007 09 04, 23:40)
Pabandykit Žirmūnuose, prie Maximos, kur priesais Dalios baldus; ten atsidarė neseniai kioskelyje, bet skanus  essen.gif . Lietuvoj kiek ragavau tai skaniausi buvo  cool.gif

Aha,norejau parasyti , as cia pat gyvenu tai daznai nusiperku rolleyes.gif
Atsakyti
man tai visai skanu universalineje ji prie europos tai va universalinei yra orandzinis baras tai man ten kaskaip labai skanu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(OrangeDream @ 2007 09 18, 23:02)
man tai visai skanu universalineje ji prie europos tai va universalinei yra orandzinis baras tai man ten kaskaip labai skanu wub.gif

Pritariu, universalineje skaniausi is Vilniaus (tik mazoki) taciau niekas neprilygs kaunietiskiems, ypac kur prie stoties pardavineja (prie sukneliu salono "Laura") thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o Šiauliuose bėra skanių gerų kebabų, o ne kopūstų su suskrudusios mėsos drožlėmis? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 08 16, 14:39)
man skaniausi CUP'e paskutiniame aukšte  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man irgi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti