Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabai

Na pirma ir paskutini karta valgiau kebaba budama Turkijoje ir sakiau daugiau niekada nevalgysiu jokio ir niekur kebabo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupciukas: 24 birželio 2007 - 19:46
Kiek esu valgius kebabų man skaniausi buvo mano miesto kebabai tongue.gif Kretingoje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O man labai patinka kebabai esanciau kavinukei
prie Mindaugo maximos.. Kavinuke atrodo vadinasi
"marmaris" ar kazkas panasaus.. Labiausia patiko tada
kai pats kavinukes seimininkas (turkas) dare smile.gif ..

Ir seip ten yra visokiu dar turkisku patiekalu, ne tik
kebabas smile.gif .. Ir visi labai skanus smile.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina.Martynas: 08 liepos 2007 - 18:06
Neragavau skanesnių kebabų kaip Vokietijoj thumbup.gif . Visgi turkų kraštas lotuliukas.gif
Atsakyti
Na mums skaniausi,prie 'Trijų berželių" ir priešais SAVĄ,kur šalia priginių drabužių nuoma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 16, 19:27)
Aha, ir aš žinau, kad ten kas paragauja labai giria tuos kebabus, nors pati neragavau. O eiles ten tikrai visda pastebiu  drinks_cheers.gif

Ooooo, ten tai superiniai thumbup.gif Paskutini senuju metu ryta ten stabtelejom, tai ciut liezuvio neprarijom ir pirstu nenusigrauzem bigsmile.gif O jau dyyyyydis, as vos daugiau nei puse iveikiau,o musu edruoliai tai apsivalge...

Dar man prie zoo sodo patinka labai thumbup.gif Labai labai skanus,o prie girstucio nieko, bet kazkaip ne itin. Neskanus zemkej, ten vien kopustai schmoll.gif
Atsakyti
Priešais lietuvininkų aikštę nerealūs kebebai wub.gif Kaip norėčiau dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2007 08 28, 21:37)
Priešais lietuvininkų aikštę nerealūs kebebai  wub.gif Kaip norėčiau dabar  doh.gif

o ten visa para dirba? jauciu, varysiu pasiimt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sokoladuke @ 2007 08 28, 21:40)
o ten visa para dirba? jauciu, varysiu pasiimt tongue.gif

Iki 12 kiek žinau dirba ax.gif
Atsakyti
vakar valgiau kebabai lekstej, nieko visai smile.gif bazese daro kaune tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(erickaamerika @ 2007 09 03, 13:47)
vakar valgiau kebabai lekstej, nieko visai smile.gif bazese daro kaune  tongue.gif

kurioj vietoj? g.gif
Atsakyti
Vieninteliai teisingi kebabai - Turkijoj, ir nuomones nekeisiu wink.gif
Atsakyti