Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabai

Doneris tai yra turkiska duona, o lavasas tai yra blynas,o i ju vidu dedasi tas pats ydaras.Mesa agurkai pamidorai kopstai ir tt smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 05, 14:14)
Tai kad nuotraukos nerodo  verysad.gif

bliamba... kai idejau, lyg ir rode...nesigavo g.gif verysad.gif
Atsakyti
Sekmadieni prie poles vaisino kebabus su zalia mesa tai bivo galima apsivemti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Man tai skaniausius kebabus Kaune gamina prie Zemkes arba prie IKI parduotuves (buves Girstupis). Bet ne ten, kur visciukus kepa, o kitoj pusej.
Atsakyti
Man Klaipėdoje skaniausi prie Juodkrantės parduotuvės.Tik jeigu išsinešimui,nes ten vietoje valgyti bjauri aplinka.Ir dar neblogus darydavo prie Eglės parduotuvės stovėdavo mašina.Bet dabar nebesimato.
Atsakyti
Esu kauniete kebabu megeja - tad pasidalinsiu naujausiais ispudziais smile.gif Vakar valgiau skaniausia kebaba is visu valgytu - kebabai nuo Molo link 6 forto pavaziavus, prie darzoviu kioskelio tongue.gif Liezuvi nuryti galima - ir padazo nepagailejo, ir mesytes su agurkiukais ir pomidoriukais 4u.gif nesuprantu, kaip anksciau ju nepastebejau blush2.gif
Siaip man patinka kebabines prie LZUU, Girstupio IKI kur netoli bankomato, Radvilenu plente prie KTU Chemijos fakulteto, Studentu gatves gale netoli Graveros ir prie Deivinos link Vilniaus is Kauno vaziuojant wub.gif kebabinej prie Dainavos Maximos kebabu skanumas turbut nuo pardavejos nuotaikos priklauso - kartais mesos ir padazo nerasta lotuliukas.gif o va prie berzelio nieko gero - labai jau viena pasiputusi pana dirba, nulekem nakti tai paaiskino ir apie savo atlyginimo dydi, ir tokius kaip mes... pasiule uzsukti po dvieju valandu, kai mesa iskeps... o mes ne po dvieju valandu valgyt norejom doh.gif
Atsakyti
Panevezyje kebabai Klaipedos gatveje prie buvusios "Zaros", Prie "VIP" klubo ir centre prie "IKI" - dideli ir skanus essen.gif
Vilniuj Justiniskese prie Norfos - nieko ypatingo schmoll.gif , o Laisves prospekte prie buvusio "Saturno", kur trys kioskai stovi, tai viename is ju tikras slykstynes pardavineja - vietoj lavaso kazkoks lietinis blynas su kopustais ir keciupu dry.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2007 04 21, 10:59)
Liezuvi nuryti galima - ir padazo nepagailejo, ir mesytes su agurkiukais ir pomidoriukais 4u.gif nesuprantu, kaip anksciau jų nepastebėjau

todėl,kad ten neseniai tepradėjo prekiauti kebabais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2007 04 21, 11:59)
Esu kauniete kebabu megeja - tad pasidalinsiu naujausiais ispudziais smile.gif Vakar valgiau skaniausia kebaba is visu valgytu - kebabai nuo Molo link 6 forto pavaziavus, prie darzoviu kioskelio tongue.gif Liezuvi nuryti galima - ir padazo nepagailejo, ir mesytes su agurkiukais ir pomidoriukais 4u.gif nesuprantu, kaip anksciau ju nepastebejau blush2.gif
Siaip man patinka kebabines prie LZUU, Girstupio IKI kur netoli bankomato, Radvilenu plente prie KTU Chemijos fakulteto, Studentu gatves gale netoli Graveros ir prie Deivinos link Vilniaus is Kauno vaziuojant wub.gif  kebabinej prie Dainavos Maximos kebabu skanumas turbut nuo pardavejos nuotaikos priklauso - kartais mesos ir padazo nerasta  lotuliukas.gif  o va prie berzelio nieko gero - labai jau viena pasiputusi pana dirba, nulekem nakti tai paaiskino ir apie savo atlyginimo dydi, ir tokius kaip mes... pasiule uzsukti po dvieju valandu, kai mesa iskeps... o mes ne po dvieju valandu valgyt norejom doh.gif

JO PNV prie IKI Stumbro dar yra ir ten taipogi da best...visa tep sakant "kebebine" thumbup.gif (gerai chia pasisakaiu, kep vietine) lotuliukas.gif
Atsakyti
Ziuriu jau aleksote, netoli tilto prie masinu plovyklos jau nebegamina kebabu thumbup.gif
Nieko keisto, nes jie ten buvo baisiai neskanus unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
pritariu anksčiau išsakytai nuomonei, kad Lietuvoje ne patys skaniausi. Aš irgi valgiau Vokietijoje ir Prancūzijoje. Bet ten tos kavinės yra pačių turkų. Jie ten gyvena ir tuo verčiasi, o pas mus Lietuvoje tuo dažniausiai užsiima jaunutės mergaitės. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 02 15, 21:39)
oranžinis baras - Vilniaus centrinėj universalinėj parduotuvėj (CUP'e), 5am(?) aukšte, na, pačiam viršutiniam, kur visi bareliai cup'o  mirksiukas.gif
ir man teko paragaut tu kebabu, neblogi, tik mes uzsisakem su maisytu padazu, tai man biski per astru buvo, gal del to kad nesu megeja astraus maisto  ax.gif

Vilnietes auuu kur Vilniuj dar skaniu kebabu galima paragauti.Ar reiks i Kauna vaziuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti