Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabai

Klaipėdoj prie eglės turgaus stotelėj.... ax.gif essen.gif
Atsakyti
norit anekdota?

vyksta akcija !
Pirk du kebabus
surink kate

skanaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2007 04 04, 12:34)
norit anekdota?

vyksta akcija !
Pirk du kebabus
surink kate

skanaus  lotuliukas.gif

Tą patį tik apie čeburekus girdėjau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vipera @ 2006 10 04, 18:56)
Mano seimynai, tai patys skaniausi Berlyne , o Lietuvoj kebabinems tai tik sleptis lieka. Nepanasu nei mesa, nei duona.  verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Kaip tik norėjau ta patį parašyti thumbup.gif nes Lietuvoj kas pardavinėjama, tai tik vos vos panašu į tikrus kebabus. Apskritai, net vadinami jie neteisingai wink.gif

Man , beje, teko girdėti, kad kebabai yra Vokietijos, o konkrečiai Berlyno turkų išradimas. Nežinau kiek tame tiesos, bet taip girdėjau Vokietijoj. Ir tai ką mes čia vadinam kebabais, jie vadina dioneriais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 15, 23:01)
Vilniuje tai tik CUP'o 5-am aukste thumbup.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

tiems "sumuštiniam" dar toli iki tikrų kebabų...
Aš būdama Berlyne net specialiai nufotografavau kebabą, kad draugam čia Lietuvoje parodyčiau kokio jis turi būti dydžio smile.gif Gal kur atrasiu foto, tai įmesiu wink.gif

Atsakyti

QUOTE(Spurgitta @ 2007 04 04, 15:37)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Kaip tik norėjau ta patį parašyti  thumbup.gif  nes Lietuvoj kas pardavinėjama, tai tik vos vos panašu į tikrus kebabus. Apskritai, net vadinami jie neteisingai wink.gif

Man , beje, teko girdėti, kad kebabai yra Vokietijos, o konkrečiai Berlyno turkų išradimas. Nežinau kiek tame tiesos, bet taip girdėjau Vokietijoj. Ir tai ką mes čia vadinam kebabais, jie vadina dioneriais  biggrin.gif
Papildyta:
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

tiems "sumuštiniam" dar toli iki tikrų kebabų...
Aš būdama Berlyne net specialiai nufotografavau kebabą, kad draugam čia Lietuvoje parodyčiau kokio jis turi būti dydžio smile.gif Gal kur atrasiu foto, tai įmesiu wink.gif

pas juos parasyta Doner Kebab, todel vadink kaip nori ar Doneris ar Kebabas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaune ,tai Sukileliu prospekte labai nieko thumbup.gif
Atsakyti
trakuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekenbok @ 2007 04 04, 17:06)
pas juos parasyta Doner Kebab, todel vadink kaip nori ar Doneris ar Kebabas. mirksiukas.gif

Beveik taip. Tik Döner Kebab jie vadina ne tokius, kokius mes dažniausiai valgom, t.y. su lavašu, o iš maltos mėsos, ant iešmo kepamą wink.gif
O lavaše pjaustyta mėsa vadinasi Dürum Döner wink.gif

Nemoku įkelt nuotraukos... dydį parodyčiau blush2.gif

O šiaip Vilniuj patys normaliausi kebabai man yra Trakų gatvėje. Labiausiai panašūs į tikrus wink.gif
Atsakyti
man tai skaniausi ateities plente tik kad labai jau toli doh.gif bet skanesniu tai niekur dar neteko valgyt ax.gif
Atsakyti
user posted image

va mirksiukas.gif

o dydis tai kaip matot nuo alkūnės iki plaštakos thumbup.gif
ir toks kebabas Berlyne kainuoja 2-2,5 euro ..... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgitta: 05 balandžio 2007 - 10:09
Tai kad nuotraukos nerodo verysad.gif
Atsakyti
KAUNO MASINU TURGUI!!!!!
Atsakyti