norit anekdota?
vyksta akcija !
Pirk du kebabus
surink kate
skanaus
vyksta akcija !
Pirk du kebabus
surink kate
skanaus
QUOTE(jurgutsiukas @ 2007 04 04, 12:34)
Tą patį tik apie čeburekus girdėjau
QUOTE(Vipera @ 2006 10 04, 18:56)
Mano seimynai, tai patys skaniausi Berlyne , o Lietuvoj kebabinems tai tik sleptis lieka. Nepanasu nei mesa, nei duona.
Kaip tik norėjau ta patį parašyti nes Lietuvoj kas pardavinėjama, tai tik vos vos panašu į tikrus kebabus. Apskritai, net vadinami jie neteisingai
Man , beje, teko girdėti, kad kebabai yra Vokietijos, o konkrečiai Berlyno turkų išradimas. Nežinau kiek tame tiesos, bet taip girdėjau Vokietijoj. Ir tai ką mes čia vadinam kebabais, jie vadina dioneriais
Papildyta:
QUOTE(ciburaska @ 2006 10 15, 23:01)
Vilniuje tai tik CUP'o 5-am aukste
tiems "sumuštiniam" dar toli iki tikrų kebabų...
Aš būdama Berlyne net specialiai nufotografavau kebabą, kad draugam čia Lietuvoje parodyčiau kokio jis turi būti dydžio Gal kur atrasiu foto, tai įmesiu
QUOTE(Spurgitta @ 2007 04 04, 15:37)
Kaip tik norėjau ta patį parašyti nes Lietuvoj kas pardavinėjama, tai tik vos vos panašu į tikrus kebabus. Apskritai, net vadinami jie neteisingai
Man , beje, teko girdėti, kad kebabai yra Vokietijos, o konkrečiai Berlyno turkų išradimas. Nežinau kiek tame tiesos, bet taip girdėjau Vokietijoj. Ir tai ką mes čia vadinam kebabais, jie vadina dioneriais
Papildyta:
tiems "sumuštiniam" dar toli iki tikrų kebabų...
Aš būdama Berlyne net specialiai nufotografavau kebabą, kad draugam čia Lietuvoje parodyčiau kokio jis turi būti dydžio Gal kur atrasiu foto, tai įmesiu
pas juos parasyta Doner Kebab, todel vadink kaip nori ar Doneris ar Kebabas.
Kaune ,tai Sukileliu prospekte labai nieko
trakuose
QUOTE(Frekenbok @ 2007 04 04, 17:06)
pas juos parasyta Doner Kebab, todel vadink kaip nori ar Doneris ar Kebabas.
Beveik taip. Tik Döner Kebab jie vadina ne tokius, kokius mes dažniausiai valgom, t.y. su lavašu, o iš maltos mėsos, ant iešmo kepamą
O lavaše pjaustyta mėsa vadinasi Dürum Döner
Nemoku įkelt nuotraukos... dydį parodyčiau
O šiaip Vilniuj patys normaliausi kebabai man yra Trakų gatvėje. Labiausiai panašūs į tikrus
man tai skaniausi ateities plente tik kad labai jau toli bet skanesniu tai niekur dar neteko valgyt
va
o dydis tai kaip matot nuo alkūnės iki plaštakos
ir toks kebabas Berlyne kainuoja 2-2,5 euro .....