Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabai

QUOTE(bonza @ 2007 02 14, 22:21)
o kur tas oranzinis baras  blush2.gif  ir as noreciau paragaut skaniu kebabu  ax.gif

oranžinis baras - Vilniaus centrinėj universalinėj parduotuvėj (CUP'e), 5am(?) aukšte, na, pačiam viršutiniam, kur visi bareliai cup'o mirksiukas.gif
ir man teko paragaut tu kebabu, neblogi, tik mes uzsisakem su maisytu padazu, tai man biski per astru buvo, gal del to kad nesu megeja astraus maisto ax.gif
Atsakyti
Žiūriu, kaunas pirmauja skanių kebabų gamyboje biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Vakar pirkom prie Aleksoto Iki. buvo skanu, nors esu girdejus nekokiu atsiliepimu. Cia gal priklauso nuoto kas dirba g.gif . tiesa, negaliu pasakyti super jie ar ne, nes pirma karta ragavau, bet man buvo skanu, ir padazo ir mesytes uzteko biggrin.gif
Atsakyti
Kaune Jonavos 204a-tikrai skanus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 01 22, 21:56)
Kaune patys pačiausi, net dabar seilė varva, netoli bazės prie parduotuvės "Trys berželiai" thumbup.gif

na jau man is "triju berseliu" tai neduok tu dieve schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 03 08, 18:16)
na jau man is "triju berseliu" tai neduok tu dieve schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

NU jei galima paklausti,tai kodel tau jie nepatinka?man tai labai skanus visko daug prideda ir padazai tai niam niam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GeraSima @ 2007 02 26, 11:50)
Vakar pirkom prie Aleksoto Iki. buvo skanu, nors esu girdejus nekokiu atsiliepimu. Cia gal priklauso nuoto kas dirba g.gif . tiesa, negaliu pasakyti super jie ar ne, nes pirma karta ragavau, bet man buvo skanu, ir padazo ir mesytes uzteko  biggrin.gif

kokiu atsiliepimu girdejai? unsure.gif greitai davai pasakok, bo as ten daznai perku unsure.gif
Atsakyti
Nepatinka man kebabai nors tu ka smile.gif nes kai uzragavau viena karta,tai daugiau net paziureti i ta puse nesinori blink.gif
Atsakyti
Kazin tiesa, kad kebabus gamina su suniena? g.gif nu girdejau tokiu gandu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išprotėjusi: 03 balandžio 2007 - 14:54
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 03, 14:54)
Kazin tiesa, kad kebabus gamina su suniena?  g.gif  nu girdejau tokiu gandu  smile.gif

Zink nenoreciau tuo tiketi,juk ta mesa veza is tu paciu firmu kurios gamina desras,visokius mesinius patiekalus.Viena tai zinau firma kad Samsonas gamina mesa kebabams.Tai nenoreciau tiketi kad tokios firmos gadins savo varda ir darys is sunienos.Nu kazin smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 02 15, 21:39)
oranžinis baras - Vilniaus centrinėj universalinėj parduotuvėj (CUP'e), 5am(?) aukšte, na, pačiam viršutiniam, kur visi bareliai cup'o  mirksiukas.gif
ir man teko paragaut tu kebabu, neblogi, tik mes uzsisakem su maisytu padazu, tai man biski per astru buvo, gal del to kad nesu megeja astraus maisto  ax.gif

Jo, CUPE tikrai kebabai patys skaniausi smile.gif Nerealūs smile.gif Man visą laiką norisi užsisakyt antrą, bet suprantu, kad mano skrandis nepajėgs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 08 17, 16:36)
Vyras dirbo Karmėlavoj, tai karts nuo karto parveždavo. Kurioj tiksliai vietoj gerai nežianu, bet jei neklystu, tai kažkur prieš Tigrasą turėtų būti, t.y kitoje pusėje gatvės.

Jei labai įdomu, tai kai pamatysiu vyra paklausiu kurioje tiksliau vietoje tie kebabai yra.

Kiek žinau jie ten nelabai senai atsidarė.Na gal vasaros pradžioje ar pavasario pabaigoj.

siaip Karmelavoj kebabus gamina buten prie Dalmetos daugiau kaip ir nzn vieteliu nebet pasislepe kur nuo pagrindinio kelio. vagonelis tas pats kaip ir pernai nu bet ziauresnius kebabus valgiau nebent Jonavoj doh.gif ziauriai astrus tokie neskanus.... o Jonavoj jie visada nedakepe buna doh.gif siaip jau skaniausius valgiau KLAIPEDOJ ten toks turku restoranas netoli to laivo berods Meridianu pavadinto? g.gif nu skanu ir lavasas traska ir mesyte niam niam gal aviena sakytau... toliau pagal skanuma buvo is Kauno autoturgaus, aikstelej kur furos masinas nukrauna ten ir niam niam. skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekenbok: 03 balandžio 2007 - 18:13