Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabai

QUOTE(Gyncė @ 2006 11 05, 10:39)
Skaniausi kaune keturiose vietose yra, trys vieno ir to pačio šeimininko t.y. prie aleksoto tilto, prie politechnikumo ir prie trijų berželių. O ketvirta vieta žemkei thumbup.gif

Aš tiek gero prisiklausius apie žemkės kebabus neiškenčiau ir paragavau.. ir ką.. feeeee schmoll.gif kažkokie beskoniai! visas kebabas vien kopūstai ir žiaurus trūkumas padažo. Žodžiu: pabandžiau -> nepatiko -> nepirksiu ir nerekomenduosiu lotuliukas.gif Tai kol kas skaniausi prie politechnikumo ax.gif Kažkada labai labai skanius darė panemunėj, bet dabar jau nebėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2006 11 05, 12:32)
Aš tiek gero prisiklausius apie žemkės kebabus neiškenčiau ir paragavau.. ir ką.. feeeee  schmoll.gif kažkokie beskoniai! visas kebabas vien kopūstai ir žiaurus trūkumas padažo. Žodžiu: pabandžiau -> nepatiko -> nepirksiu ir nerekomenduosiu  lotuliukas.gif Tai kol kas skaniausi prie politechnikumo  ax.gif Kažkada labai labai skanius darė panemunėj, bet dabar jau nebėra  verysad.gif

Zemkei neteko valgyti,o prie poles tai labai skanus.Bet manyciau nuo pamainos priklauso,vieni skaniai daro o kiti tik kopustais pavaisina ir tiek biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2006 10 25, 18:21)
Jau rasiau keleta kartu,skaniausi musu seimynai Kaune yra girstupyje kur kepa visciukus,tek kebabai su vistiena bet tokie SKANUS kad net silpna lotuliukas.gif

Reiks važiuot ragaut.... ax.gif
Atsakyti
tik nepirkit aleksote prie tilto antrą kartą perkam, jau tokie neskanūs unsure.gif ph34r.gif
Atsakyti
O man skaniausi karoliniškėse, kur kioskeliai stovi(netoli spaudos rūmų) šalia rimi... Ten eilės ilgiausios dieną naktį... Ne kartą kokią 11 ar 12val vakaro yra tekę po vos ne valandą eilėj prastovėt norint kebabo... doh.gif
Atsakyti
mm... ar aš nerandu, ar jau Akropolyje nebėra kebabų? verysad.gif kitos vietos man labai nepakeliui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 11 06, 22:18)
tik nepirkit aleksote prie tilto antrą kartą perkam, jau tokie neskanūs  unsure.gif  ph34r.gif

Man irgi ten neskanus user posted image
Atsakyti
Man tai skanus kebabai prie kalvariju turgaus
Atsakyti
o as niekada ir nevalgiau tokio reikalo, na ne del to kad nezinojau, bet esu vegetare.
man ir siaip labai neestetiskai viskas atrodo, ta mesa ant to iesmo..
dar kai turkijoj teko gyventi, tai visai ten baisu. ta mesa stovi savaites, muses skraido, o turistai atvaziave perka ir valgo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liseklis @ 2006 12 20, 13:03)
Man tai skanus kebabai prie kalvariju turgaus

Ten niekad neragavau, nors tenka neretai šalia būti.
Vakar valgiau iš kiosko prie Lukiškių aikštės stotelės, kur gėlių turgelis. Nepatiko schmoll.gif , ta mėsa su padažu kaip pliurza, kurioje kopūstai stirkso. Gal tik taip pasitaikė? g.gif
CUP'e tai visai nieko. Skaniausia man buvo Klaipėdoj, tokiam turkiškam restoranėly prie Danės krantinės, pavadinimo neatsimenu ir vietos nelabai, ne klaipėdietė. Tiesa, tai buvo prieš pusantrų metų.
Turkijoj kebabą tik kartą valgiau, tai buvo per vakarienę viešbuty. Tą dieną vietiniai šventė ramazano pabaigos šventę, buvo gaminama daug tradicinių patiekalų, jie susistūmę stalus terasoj didžiulėm šeimom sėdėjo. Ten pat terasoj buvo ir mėsa kepama, nuo iešmo pjaustė ir visiems į lėkštes krovė. O lavašą šalia tokia babusia ant grindų sėdėjo ir kepė. Daržoves ir padažus jau nuo vitrinų galėjai rinktis, kas norėjo, pats vyniojosi į lavašą, kas taip valgė. Man tai buvo smalsu grynai tos mėsos paragauti, nes ji gerai atrodė. Bet kad skonis būtų kuo ypatingas ar kad labai skirtųsi nuo tų, kur Lietuvoj daro, tai nepasakyčiau.
O šiaip tai retai šituos kebabus valgau. Man skaniau liulia-kebabas ax.gif

QUOTE(daržovytė @ 2006 12 21, 05:44)
o as niekada ir nevalgiau tokio reikalo, na ne del to kad nezinojau, bet esu vegetare.

Juk būna ir vegetariškų, www.kebabas.lt siūlo su cukinijų blyneliais mirksiukas.gif
Atsakyti
Juk būna ir vegetariškų, www.kebabas.lt siūlo su cukinijų blyneliais mirksiukas.gif

reiks gal kada paragauti ax.gif
Atsakyti
o aš prisimenu, kai jie buvo tik atsiradę, draugė iškart nusitempė paragaut, tai skonio nesulyginsi su dabartiniu, tada ir išdėliota viskas būdavo vitrinoj ir galėdavai pasirink ką dėt, o ko ne, o dabar as...... nusiperki dideli, tai mažesnis nei ankščiau mažas, įdeda truputi mėsos , tada daug kopūstų ir padažo ir čia tau kebabas skaitosi blink.gif , bet ką padarysi ir tokius perki ir skanu yra, suvalgai ir dar nori biggrin.gif .
p.s. o iš tikrųjų tai norėjau pasiteiraut, kur Klaipėdojs skanius kebebus daro, ankščiau prie žemaitijos neblogi budavo, bet dabar blush2.gif
Atsakyti