Įkraunama...
Įkraunama...

Vasaros peizažai

QUOTE(Tute @ 2006 08 19, 14:08)
tikrai nebutina?! Nezinojau!!!!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tai butent, kad daznai datempiamos, bet vat idomu, kaip renkasi nuotraukas kurias datempt iki temos, o kurias nedatempt???? Pvz konkurse "tecio kopija" idomu pagal kuria vieta atitiko tema nuotrauka, kur kudykis ir tevo krutine???? Pagal odos spalva ar plaukuotuma turbut datempe  blink.gif

Jei jau datempineja, tai tegul panasaus pobudzio visas datempineja, o ne sia datempsiu, o si man nepatinka (arba dalyvis nepatinka), tai tuoj rasiu prie ko prikibt  doh.gif

doh.gif doh.gif turėjau omenyje, kad "datempinėja" mamos, norinčios bet kokiu būdu sudalyvaut fotokonkurse, o ne moderatoriai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute @ 2006 08 19, 14:08)
Vienu zodziu, einu fotografuoti savo kiemo (maciau, kad tinka), jei tik neprisikabins, kad jame stovi sulinys (nors vaikiskas vezimelis tinka)  doh.gif

Tai jau geriau ne savo kiemo, o užlipk ant kokio kalno, išeik kur nors į pievą ar prie kokio vandens nueik, ir tikrai rasi ką nors verta dėmesio mirksiukas.gif Juk laiko dar yra 4u.gif
O pykti tikrai neverta schmoll.gif
Atsakyti
o įdomu, vertinant nuotrauką, bus atsižvelgiama ir į nuotraukos aprašą-pavadinimą, nes jau tokių poetiškų prisiskaičiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta-ieva: 19 rugpjūčio 2006 - 15:46
labai jau subjektyvus dalykas tas peizažo apibrėžimas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veitė: 19 rugpjūčio 2006 - 16:17
QUOTE(Veitė @ 2006 08 19, 17:08)
labai jau subjektyvus dalykas tas peizažo apibrėžimas blink.gif

apibrėžimas nebuvo paimtas "iš lempos"
Tarptautinių žodžių žodynas:
peizažas - kūrinys, vaizduojantis vietovaizdį, gamtos reiškinį.

Dabartinės lietuvių kalbos žodynas:
Peizažas - kūrinys, kuriame atkurtas vietovaizdis; gamtos vaizadas; gamtos reginys, gamtovaizdis, vietovaizdis.

Atsakyti
Aurėja, o į savo klausimėlį gausiu atsakymą? ax.gif
Atsakyti
O man ši nuotrauka patinka.

user posted image

Gražiausios man nuotraukos su saulėlydžiu
Atsakyti
QUOTE(Tute @ 2006 08 19, 15:08)

Tai butent, kad parasyta, kad nesvarbu, koks peizazas, o peizazu su buitiniais elementais netvirtina, o gal tiksliau tvirtina tik kurie patinka  g.gif
ka tuo norejai pasakyt?

Nepyk, bet čia vinigretas, o ne peizažas cool.gif Vaivorykštė gal nieko, bet ją užgožia aplink esantys dalykai... Kai konkurse dalyvauja tiek nuostabių fotkių, šitai į prizines vietas pataikyt be šansų schmoll.gif Nugi būkim savikritiški pagaliau. Aš irgi kol kas nedalyvauja, nes tiesiog sarmata būtų dėti prastesnę fotkę už konkurse esančias smoke.gif
Atsakyti
nežinau kam nepatinka ši nuotrauka, manau, čia akcentuojamas dangus wub.gif
http://www.supermama...hview&phid=8135
o nuotrauka Kaip iš paveiksliuko... smile.gif
(St. Louis Canyon) "
tai išvis tikras paveikslėlis ax.gif

labai gražios nuotraukos bigsmile.gif
Atsakyti
O man shita user posted image foto nuostabi thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif nerealios foto,ypac su raguociais ir ta,kur vaikas fone!
Atsakyti

Man patiko - Lietuviška vasara.... smile.gif
Atsakyti