Įkraunama...
Įkraunama...

Vasaros peizažai

QUOTE(Tute)
Ar miesto panoraminis vaizdas jau peizazas?!  blink.gif
Arba miesto saligatvis - tai irgi peizazas?

O kodėl ne? Antrojoje nuotraukoje, beje, ne tik šaligatvis. smile.gif

QUOTE(Aurėja @ 2006 08 16, 08:48)
Nesvarbu, kokia fotografija tai būtų – grynasis, marinistinis, urbanistinis ar kt.  peizažas.
Atsakyti
Tute, nepyk, bet gal ir gerai kad nepatvirtino... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute @ 2006 08 18, 21:14)
Jei taip, tai kodel nepatvirtino mano foto? ten tikrai nemaziau gamtos.

Tute, gi nebūtina dalyvauti kiekvienam konkurse mirksiukas.gif , labai dažnai nuotraukos tiesiog "datempiamos" iki konkurso temos, nors realiai būna ir "ne į temą".. Graži foto, gal bus tinkamesnis konkursas, nes čia asmeniškai man krenta į akis vaikai, tada fontanas, tada vaivorykštė... Vat jei būtų vaivorykštė, o vaikai maži maži, tai kitaip sakyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 08 18, 21:39)
Nu ale žinok būna tokių trenktų, katros rankinuke pastoviai nešiojasi su mintimi "o jeigu..."  cool.gif

Man labai tokios "trenktos" patinka thumbup.gif thumbup.gif . Ir aš pati tokia.
Atsakyti
O man <Ar matei Laumės juostą?> labai grazi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katerina.S: 18 rugpjūčio 2006 - 22:31
Vaje vaje,kiek graziu nuotraukyciu wub.gif wub.gif wub.gif
Kaip ilindau paziurinet tai ir nesinori islist wub.gif
Mes ir si karta nedalyvausim,nes tinkamos nhuotraukos neturim,o kazka daryt ant greicio visai nesinori schmoll.gif
Atsakyti
o aš turiu draugišką pasiūlymą, Liuksmeburgą pakeisti į tikrąjį miesto pavadinimą Liuksemburgas... anas gal romaitiškiau skamba, bet kažkaip labai jau akis rėžia mirksiukas.gif
o maniškė foto irgi matyt nebus patvirtinta, nes įvairiai tą galima traktuoti, bet tikiuosi įspėja, kai peržiūri, nereikia vis laukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2006 08 19, 10:41)
o maniškė foto irgi matyt nebus patvirtinta, nes įvairiai tą galima traktuoti, bet tikiuosi įspėja, kai peržiūri, nereikia vis laukti  ax.gif

apie tokias foto buvo rašyta anksčiau, žr.čia:

QUOTE(Aurėja @ 2006 08 18, 09:16)
<...>bet tai nereiškia, kad tvirtinsime ne peizažus, ir tokias makrofotografijas, kur stambiu planu iš arti fotografuojami vabzdžiai, gėlių žiedai ir kt.

Atsakyti
QUOTE(jurate84 @ 2006 08 18, 14:47)
aš irgi dalyvauju  tongue.gif  biggrin.gif

oj liuks... aš tai vis dar ne.. nes mano dauguma peisažų, matyti.. tai net nežinau.. naujai reikia ką nors pagauti.. g.gif

QUOTE(Agotukas @ 2006 08 18, 20:39)
Nu ale žinok būna tokių trenktų, katros rankinuke pastoviai nešiojasi su mintimi "o jeigu..."  cool.gif

mhm ax.gif

QUOTE(nes @ 2006 08 18, 21:45)
Man labai tokios "trenktos" patinka thumbup.gif  thumbup.gif . Ir aš pati tokia.

Mūsų daug ir mes jėga thumbup.gif
Atsakyti
O as niekaip negaliu uzkrauti nuotraukos, teksta priima, o nuotraukos ne. Kas cia gali buti? Ir tada rodo kaip neuzpildyta. g.gif
Atsakyti
Klausimėlis rolleyes.gif Labai norėčiau dalyvauti konkurse. O gal tiksliau jau dalyvauju. Tik išsiunčiau tokią foto, kurios dar lyg niekur intere nerodžiau. Bet labiau norėčiau kitą įdėti. Tik va vieną kartą labai sumažintą buvau įdėjusi. Ar tikrai nebegalima jos siųsti tvirtinimui šiame konkurse. Na man jinai tokia PATI PATI ax.gif

Aš irgi prie tų paranormalių, kur fotiką įsideda vietoj lūpų dažų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 08 19, 11:30)
apie tokias foto buvo rašyta anksčiau, žr.čia:

taip ir tikėjausi, bet turėjau viltį, kadangi ši akimirka būdinga tik vasarai ir kelia gerą nuotaiką, visas laukas negražiai gavosi, tokio įspūdžio nepaliktų doh.gif
einu įdėsiu paprastą peizažą, kad neturėtumėte prie ko prikibti lotuliukas.gif
Atsakyti