QUOTE(Alma26 @ 2006 08 18, 13:48)
man irgi kazkodel mieliausi musiski vaizdeliai nors ir kiti labai labai grazus
Su kitais tai man iškyla elementari dilema - tikrai negalėčiau pasakyti, kas yra gražiau - Norvegijos kriokliai, Airijos uolos ar Didysis kanjonas... Tos vietos yra gražios pačios savaime ir fotografo indėlis į tą grožį menkas (tik tiek, kad jis ten buvo ir nufotografavo). Man gražiausios tos nuotraukos, kuriose nufotografuota dar ir kaip nors ypatingai, net ir peizaže pagauta kokia nors akimirka, iš kurios plaukia mintis. Kol kas ta su voratinkliu rūke man be konkurencijos geriausia
QUOTE(Aidairi @ 2006 08 16, 13:01)
wov... kaip fain... na, ir aš dalyvausiu
aš irgi dalyvauju
Is tikruju, kiek daug graziu nuotraukyciu, sunku bus nusakyti kuri graziausia. Man visos grazios
Man gražiausios tos nuotraukos, kuriose nufotografuota dar ir kaip nors ypatingai, net ir peizaže pagauta kokia nors akimirka, iš kurios plaukia mintis.
Sutinku
Sutinku
QUOTE(Delusion @ 2006 08 18, 15:11)
ne vien tau ir ne pirmą kartą tokia dialema. Išsispręs. Tik balsuok - nepasuok
Papildyta:
QUOTE(elge @ 2006 08 18, 15:19)
Su kitais tai man iškyla elementari dilema - tikrai negalėčiau pasakyti, kas yra gražiau - Norvegijos kriokliai, Airijos uolos ar Didysis kanjonas... Tos vietos yra gražios pačios savaime ir fotografo indėlis į tą grožį menkas (tik tiek, kad jis ten buvo ir nufotografavo). Man gražiausios tos nuotraukos, kuriose nufotografuota dar ir kaip nors ypatingai, net ir peizaže pagauta kokia nors akimirka, iš kurios plaukia mintis. Kol kas ta su voratinkliu rūke man be konkurencijos geriausia
Mintis - mintim, bet ne kiekvienas yra profesionalus fotografas. Kad ir jūsų išgirtoji nuotrauka: voratinklis, rasos lašai, rūkas...Ankstyvo ryto nuotrauka. panašu, kad žmogus moka gamtą stebėti, bet...nesitiki, kad šiaip sau ėjo - pamatė ir nufotkino. Eidamas ryte karvių milžti ar grybauti . Jooo įsimetė kišenėn fotiką ir išėjo... labiau panašu į profo darbą.
na, o jei tikrai čia plaukioja ta mintis, labai atsiprašau autoriaus. Nuotrauka tikrai verta dėmesio.
QUOTE(mamaingrida @ 2006 08 18, 19:37)
voratinklis, rasos lašai, rūkas...
... bet ar nei viena nesusimastet koooookio dyyyydzio voras turejo toooki voratinkli numegzt
Nuotrauka isties puiki
Mane tai "baisiai" zavi uzsienietiski vaizdeliai
ta su elneis
As irgi nuotrauka issiunciau
QUOTE(mamaingrida @ 2006 08 18, 20:37)
Mintis - mintim, bet ne kiekvienas yra profesionalus fotografas. Kad ir jūsų išgirtoji nuotrauka: voratinklis, rasos lašai, rūkas...Ankstyvo ryto nuotrauka. panašu, kad žmogus moka gamtą stebėti, bet...nesitiki, kad šiaip sau ėjo - pamatė ir nufotkino. Eidamas ryte karvių milžti ar grybauti . Jooo įsimetė kišenėn fotiką ir išėjo... labiau panašu į profo darbą.
na, o jei tikrai čia plaukioja ta mintis, labai atsiprašau autoriaus. Nuotrauka tikrai verta dėmesio.
Nu ale žinok būna tokių trenktų, katros rankinuke pastoviai nešiojasi su mintimi "o jeigu..."
QUOTE(mamaingrida @ 2006 08 18, 19:37)
Mintis - mintim, bet ne kiekvienas yra profesionalus fotografas. Kad ir jūsų išgirtoji nuotrauka: voratinklis, rasos lašai, rūkas...<...> labiau panašu į profo darbą.
na, o jei tikrai čia plaukioja ta mintis, <...>
na, o jei tikrai čia plaukioja ta mintis, <...>
Nebūtinai profo, gali būti ir gero mėgėjo - nespėliosiu Ir ne profas gali vieną dieną pastebėti didžiulius voratinklius pievoje ir pamanyti, kad rytą jie gali atrodyti dar geriau aprasoję, ir kitą rytą specialiai tam atsikelti. Galų gale, nežinau, bet nufotografuota tikrai puikiai.
O mintis - ji neplaukioja. Atsidarai tokią nuotrauką, ir nesinori jos uždaryti. Ji ramina, kelia emocijas, lieka atmintyje. Ir, nors ilgų pavadinimų šiaip nemėgstu, labai gražus prie jos prierašas.
Žodžiu, kažkam darau didelę reklamą
Kad nebūtų visos pagyros į vienus vartus, paminėsiu dar kelias, kurios man labiausiai krenta į akį
http://www.supermama...053_0008150.jpg
http://www.supermama...053_0008203.jpg
http://www.supermama...053_0008140.jpg
Šita graži, tik būtų įdomu sužinoti, kaip išgautas tas melsvumas
http://www.supermama...053_0008103.jpg
Nuotraukytes tikrai grazios
Bet paaiskinkit man kas yra peizazas?
Ar miesto panoraminis vaizdas jau peizazas?!
Arba miesto saligatvis - tai irgi peizazas?
Jei taip, tai kodel nepatvirtino mano foto? ten tikrai nemaziau gamtos.
Negaliu kaip siutas ima del tokio subjektyvaus nuotrauku atrinkinejimo
Bet paaiskinkit man kas yra peizazas?
Ar miesto panoraminis vaizdas jau peizazas?!
Arba miesto saligatvis - tai irgi peizazas?
Jei taip, tai kodel nepatvirtino mano foto? ten tikrai nemaziau gamtos.
Negaliu kaip siutas ima del tokio subjektyvaus nuotrauku atrinkinejimo