Įkraunama...
Įkraunama...

Vasaros peizažai

Veitė, thumbup.gif nuotraukytė. Bet mano manymu, peizažas vis dėl to lieka antrąjame plane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 08 17, 22:47)
Nepasakyta, jog turi būti peizažas - panorama  biggrin.gif Pilies atspindys vandenyje irgi apima tik vieną vienintelį pastatą, tiksliau, jo atspindį, tačiau tinka.

Oi tai kad pasakyta, tik ne konkurso apraše, o šitoj temoj ph34r.gif

QUOTE(Aurėja @ 2006 08 17, 13:40)
Pasirinkite panoraminį peizažą. O gyvūnėlius pasilikime kitam konkursui  mirksiukas.gif

ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rusnė: 17 rugpjūčio 2006 - 22:07
QUOTE(Rusnė @ 2006 08 17, 23:05)
Oi tai kad pasakyta, tik ne konkurso apraše, o šitoj temoj  ph34r.gif
ph34r.gif

Na va. O tvirtina ir vaikus, ir arklius, ir nepanoraminius peizažus g.gif
Atsakyti
"Pro sunku debesi". Man labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 08 17, 20:33)
Ot reikėjo siųst patvirtinimui ir būtum sužinojusi. O dabar prireklaminai forume. Negana to, ir avatare  hah.gif Šiaip jau, logiškai mąstant, jei sueina vaikiuko nugara Kernavės fone, tai kodėl neturėtų sueiti pėdutės? O didelių panoramų irgi ne kiekvienoje patvirtintoje nuotraukoje yra.

nei reklamuoju nei ką, taigi su šita foto ir nepraslydau, užtai buvo įdomu sužinot ne tik moderatorių, ale ir paprastų mirtingųjų nuomonę ax.gif blink.gif
bet kokiu atveju, ačiū už išsakytas nuomones cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veitė: 18 rugpjūčio 2006 - 06:10
Spėliojimai dėl vienos iš pateiktų konkursui nuotraukų "pasiskolinimo" iš interneto nepasitvirtino. Situaciją išsiaiškinom ir nieko nesąžiningo neaptikome. Tad ištrinu anksčiau pateiktus įtarinėjimus.

Kitas dalykas - buvo kalba dėl panoraminių peizažų: tai nėra būtina sąlyga, bet tai nereiškia, kad tvirtinsime ne peizažus, ir tokias makrofotografijas, kur stambiu planu iš arti fotografuojami vabzdžiai, gėlių žiedai, paukščiai ir kt. gamtos gyviai.
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 08 18, 09:16)
Kitas dalykas - buvo kalba dėl panoraminių peizažų: tai nėra būtina sąlyga, bet tai nereiškia, kad tvirtinsime ne peizažus, ir tokias makrofotografijas, kur stambiu planu iš arti fotografuojami vabzdžiai, gėlių žiedai, paukščiai ir kt. gamtos gyviai.

Tad ir voratinklis netinka ax.gif nors nuotrauka labai graži thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 18 rugpjūčio 2006 - 08:42
QUOTE(jėga @ 2006 08 18, 09:40)
Tad ir voratinklis netinka ax.gif 

tikrų tikriausia peizažinė foto o antram plane pamiškė apgaubta natūralaus rytinio rūko. O ne "išfokusuotas" vaizdas, kaip būna fotografuojant makro režimu.
Atsakyti
QUOTE(Elen @ 2006 08 17, 17:56)
Kokia grazi sita nuotrauka http://www.supermama...hview&phid=8125  4u.gif (kad tik  nebutu internetine  g.gif )

Man šita irgi pati fainiausia wub.gif Nereali nuotrauka...
Atsakyti
Aš dar atkreipiu dėmesį į užrašus po nuotraukomis...

Va šitie tai liuksiški 4u.gif
IŠRADINGAS
-Alio? kas klausia?
-Tai jūros skambutis, neša man ji daug žinučių.
Daug meilės ir juoko, vaisingų stebuklų.
Supratau!!!
Dedu ragelį, dar aš čia pabūsiu..

"Aš" smile.gif

TAIKLUS
Žmogaus geometrija - gamtoj asimetrija

P.S blush2.gif o labiausiai man kažkaip už akių kliūva gramatinės klaidos, nesudėti kableliai doh.gif blush2.gif mmmmmmmmm
bet svarbiausia juk vasaros peizažai thumbup.gif tiek nuostabių nuotraukyčių thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 18 rugpjūčio 2006 - 11:37
daug gražių vaizdelių, bet gražiausi ir mieliausi gimtinės vaizdai
Atsakyti
man irgi kazkodel mieliausi musiski vaizdeliai ax.gif nors ir kiti labai labai grazus wub.gif
Atsakyti