O man tai iš vis geriausia buvo, kiek bedejau nuotraukas konkursui tiek nepriima ir nors tu ką. Kad dydis netiko tai jau nesakykit, sumažinau taip kad tiktų. Pradžioj pagalvojau kad gal nuotrauka nelabai tiko temai. Norėjau įdėt kitą tai iš viso nepriima ir viskas
Beje fotkes dėjau prieš savaitę.
Sveikos, mielosios mamytes,
as naujoke, tad negaliu balsuoti, taciau vis tiek noriu pasidziaugti tokia gausa puikiu nuotrauku
Tikrai, visos nuotraukos labai grazios ir, manau, visiems, apsilankiusiems sioje "parodoje" suteike daug maloniu akimirku. Na, o ju autorems dar ilgai primins grazia vasara. Saunuoles mamytes!
Visgi, jei as galeciau balsuoti, turbut rinkciausi gimtines vaizdus ir gal net buciau pasisakiusi uz kiek kitoki konkurso pavadinima, pvz. "Lietuviski vasaros peizazai".
Ir tikrai ne todel, kad uzsienyje fotografuoti vaizdai prastesni, anaiptol. Tiesiog argi galima palyginti, tarkim Afrikos ar kitos egzotiskos salies ir Lietuos vaizdus? Man jie atrodo be galo skirtingi ir visi savaip grazus.
Ir dar. Ypatingai man patiko tos nuotraukos, kuriose jauti autoriaus nebylu dalyvavima, kai jis tarsi palieka kazka nuo saves, taip atskleisdamas savo pasauleziura, tarsi tik truputeli praverdamas duris i tai tai, ko mes kartais gal ir nepastebime (juk i grazu saulelydi visi atkreipiame demesi, o pro nuvirtusia tvora dazniausiai praeiname net nepagalvoje, kad tai gali buti grazu ir savotiskai zavu). Todel kai ziuriu i nuotrauka "Gal toli, gal arti/Gal dabar, gal seniai", jauciu, kad ji daug labiau intriguoja ir zavi savo paslaptimi, nei tuomet, jei butu nufotografuota tiesmukai. Taip pat zaviuosi "Lietuviska vasara" su skriejanciais pienes pukais ir ozkele bei taja su voratinkliu, kuri, manau, yra labai estetiska ir meniska Linkejimai visoms fotografuojancioms!
as naujoke, tad negaliu balsuoti, taciau vis tiek noriu pasidziaugti tokia gausa puikiu nuotrauku
Tikrai, visos nuotraukos labai grazios ir, manau, visiems, apsilankiusiems sioje "parodoje" suteike daug maloniu akimirku. Na, o ju autorems dar ilgai primins grazia vasara. Saunuoles mamytes!
Visgi, jei as galeciau balsuoti, turbut rinkciausi gimtines vaizdus ir gal net buciau pasisakiusi uz kiek kitoki konkurso pavadinima, pvz. "Lietuviski vasaros peizazai".
Ir tikrai ne todel, kad uzsienyje fotografuoti vaizdai prastesni, anaiptol. Tiesiog argi galima palyginti, tarkim Afrikos ar kitos egzotiskos salies ir Lietuos vaizdus? Man jie atrodo be galo skirtingi ir visi savaip grazus.
Ir dar. Ypatingai man patiko tos nuotraukos, kuriose jauti autoriaus nebylu dalyvavima, kai jis tarsi palieka kazka nuo saves, taip atskleisdamas savo pasauleziura, tarsi tik truputeli praverdamas duris i tai tai, ko mes kartais gal ir nepastebime (juk i grazu saulelydi visi atkreipiame demesi, o pro nuvirtusia tvora dazniausiai praeiname net nepagalvoje, kad tai gali buti grazu ir savotiskai zavu). Todel kai ziuriu i nuotrauka "Gal toli, gal arti/Gal dabar, gal seniai", jauciu, kad ji daug labiau intriguoja ir zavi savo paslaptimi, nei tuomet, jei butu nufotografuota tiesmukai. Taip pat zaviuosi "Lietuviska vasara" su skriejanciais pienes pukais ir ozkele bei taja su voratinkliu, kuri, manau, yra labai estetiska ir meniska Linkejimai visoms fotografuojancioms!
QUOTE(Starbust @ 2006 09 02, 10:38)
Balsavau. Gražu. Tik... viena foto negavo mano balso, nes... buvo data ant nuotraukos Ranka nebekilo paspausti TAIP Negadinkim nuostabių kadrų, ką
O ką ta data reiškia... jei nuotrauka patinka, graži, tai koks skirtumas kada nufotografuota????????????????????
QUOTE(Krisliukas @ 2006 09 02, 17:53)
O ką ta data reiškia... jei nuotrauka patinka, graži, tai koks skirtumas kada nufotografuota????????????????????
Skirtumo jokio kada fotografuota, tik pati data gadina gražų kadrąąąąąąąąąąąą
Žodžiu, techninė šiukšlė.
O as prabalsavau uz Plitvicos vaizdus
QUOTE(Kaliteja @ 2006 09 01, 21:01)
Ir man tas mažius tarp ramunių,labai labai patiko
Nu gal as spitra ,bet nematau jokiu maziu tarp ramuniu
QUOTE(jėga @ 2006 09 02, 08:10)
Koks mažius, kokios ramunės...
ieskojau,bet irgi neradau
QUOTE(Eimutė @ 2006 09 02, 11:12)
gal parodykit apie ka kalbat,bo pagalvosiu,kad man visai
QUOTE(vijja @ 2006 09 02, 22:18)
Nu gal as spitra ,bet nematau jokiu maziu tarp ramuniu
nu man atrodo kalba eina apie si grazuoliuka ( Krisliukas parase apacioj tarp nuotraukyciu ) o ne apie konkursines nuotraukas nu jei as klystu - atsiprasau
QUOTE(Agotukas @ 2006 09 01, 18:55)
Kalbu apie šitą
Nors gal ir klystu Šiaip labai gražu, bet kažkaip labai jau pvz bangos išplaukę...
Nors gal ir klystu Šiaip labai gražu, bet kažkaip labai jau pvz bangos išplaukę...
Aha, man ši irgi pasirodė "apdirbta". Bet Aurėja paaiškino Nors ji man laaabai graži
QUOTE(dianux @ 2006 09 02, 23:33)
nu man atrodo kalba eina apie si grazuoliuka ( Krisliukas parase apacioj tarp nuotraukyciu ) o ne apie konkursines nuotraukas nu jei as klystu - atsiprasau
Malonu, kad tarp tokių gražių nuotraukų ir maniškę ne konkursinę nuotrauką pastebėjot
Nuoširdžiai nusijuokiau paskaičius komentarus Smagu.
QUOTE(Samanta @ 2006 09 03, 12:43)
Aha, man ši irgi pasirodė "apdirbta". Bet Aurėja paaiškino Nors ji man laaabai graži
Nelabai sėkmingai anksčiau bandžiau pasakyti du dalykus:
Vienas: atskirti, kur fotografuota su filtru ar nustačius kokią nors mandrą fotoaparato programą, ar apdirbta kompiuteriu, praktiškai neįmanoma.
Antras: viskas remiasi į autoriaus sąžiningumą ir balsuojančių pasitikėjimą.
Tokioje painiavoje stengiuosi apskritai atmesti tokį vertinimo kriterijų, kaip kompiuterinis apdirbimas, ir žiūriu, ar tas efektas, kaip jis bebūtų išgautas, yra reikalingas, prasmingas.
Konkrečiai šita nuotrauka man, pavyzdžiui, labai per saldi
O man pati gražiausia "...kaip grybų po lietaus..." VA. Ir kitokia nei dauguma
O šiaip tai tikrai daug vaizdelių
O šiaip tai tikrai daug vaizdelių
šioj foto (man) viską gadina konteineris, grotos ir ženklas, o gal negadina? ...
ten toliau toks gražus vaizdas
jo, ta "kaip grybų po lietaus" - savotiška
o aš prabalsavau už užsienietiškus vaizdelius nors visi vaizdeliai labai mieli - tiek Lietuvos, tik kiti
mačiau yra nuotraukytė su nemunu ties birštonu. nu ten tai nerealūs vaizdai natūroj tik labiau rudenį
iš visų matomų nuotraukų šio konkurso, galima būtų daryt net keletą konkursų kuriuose galėtų varžytis saulėlydžiai , upės, debesys ir t.t. labai jau daug konkursų reiktų