Įkraunama...
Įkraunama...

Vasaros peizažai

QUOTE(Agotukas @ 2006 09 01, 19:55)
Kalbu apie šitą  unsure.gif

user posted image

Nors gal ir klystu  g.gif Šiaip labai gražu, bet kažkaip labai jau pvz bangos išplaukę...

čia panaši, bet šita iš interneto kaip supratau ax.gif
user posted image
Atsakyti
apie ką aš ir sakiau, bet nieks neatsakė smile.gif (čia apie tuos 3+2 :mirkiuskas: )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 01 rugsėjo 2006 - 19:23
QUOTE(Agotukas @ 2006 09 01, 19:55)

user posted image

Nors gal ir klystu  g.gif Šiaip labai gražu, bet kažkaip labai jau pvz bangos išplaukę...

Labai jau netikroviškai atrodo schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Man visos nuotraukos tikrai nuostabios, kelias parsisiunciau sau biggrin.gif Tikiausi autoriai nesupyks 4u.gif
Atsakyti
Ir man tas mažius tarp ramunių,labai labai patiko wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 09 01, 14:01)
Nu , moteros, jūs ne tik į dangų žiūrėkit hihihi.gif

Kas kur nori tas ten žiūri tongue.gif Man gal maatote nepatinka kai žiūri į dobilieną... tongue.gif
Atsakyti
nu bral kox visu nuotrauku grazumas. nezinojau uz ka net balsuoti. oij chia bus sunku man atrodo ishrinkti nugaletojus:) man kiekviena nuotrauka atrodo turetu laimet pirma vieta. tiesiog nerealios nuotraukos.
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2006 09 01, 21:01)
Ir man tas mažius tarp ramunių,labai labai patiko  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Koks mažius, kokios ramunės... unsure.gif

Balsavau ir aš, nors žadėjau nebalsuot ax.gif Ale už tris pirmas pasitaikiusias ir patikusias... tongue.gif
Atsakyti
Balsavau. Gražu. Tik... viena foto negavo mano balso, nes... buvo data ant nuotraukos doh.gif Ranka nebekilo paspausti TAIP blush2.gif Negadinkim nuostabių kadrų, ką biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Prabalsavau ir aš už labiausiai patikusius lietuviškus vaizdelius wub.gif Kai kurie tokie šilti ir taip primena ką tik pasibaigusią vasarėlę, kad net graudu darosi bežiūrint verysad.gif
mažius tarp ramunių thumbup.gif Čia jam iš karto pirmą vietą subalsuotųme 4u.gif
Atsakyti
Fotografuojant peizažus kartais naudojami filtrai, praleidžiantys mažiau šviesos ir tuomet gaunami netipiški vaizdai - ten vanduo būna lyg rūkas, arba į vatą panašus.
Papildyta:
QUOTE(Lindra @ 2006 09 01, 20:13)
(čia apie tuos 3+2 :mirkiuskas: )

3 + 2 būna, kai nuotraukų konkurse būna virš 200 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 09 02, 11:47)
Fotografuojant peizažus kartais naudojami filtrai, praleidžiantys mažiau šviesos ir tuomet gaunami netipiški vaizdai - ten vanduo būna lyg rūkas, arba į vatą panašus.

Ačiū už ats ax.gif
Kadangi aš nieko nesuprantu apie tai, tai ir nežinojau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti