Įkraunama...
Įkraunama...

Vasaros peizažai

QUOTE(princiupesa @ 2006 08 31, 08:18)
Esu baisiai nepatenkintas  protest.gif nes vakar iš ryto išsiunčiau savo fotografiją, bet kaip suprantu - jos, deja, tarp konkursinių nėra. Cool. Daugiau ir nebandysiu.

tai kad jau per velai sumastei turbut.. reikia anksciau siusti 4u.gif

As ir prabalsavau..Labai daug panasiu foto, sunku issirinkti.
Man su aguonom buvo pati mieliausia mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš net nebalsuosiu biggrin.gif Tieeeeeeeeeeeeek pasakiškų vaizdų, kad net sunku, ką ir išrinkti rolleyes.gif bigsmile.gif Nuostabios nuotraukos thumbup.gif Ir visos vertos aukščiausio įvertinimo bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi turėjau mintį nebalsuot, nes visos nuotraukos tikrai labai fainos, kiekviena verta gauti po balą, arba po 5 thumbup.gif
Ale prabalsavau už tokias gal labiau išskirtines fotkes, bent jau mano akim tokios blush2.gif Ir lygtais kad tai buvo visi lietuviški vaizdeliai. Iš užsienio irgi baisiai gražūs, bet kaip bebūtų lietuviški arčiau širdies wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 09 01, 08:18)
Yra net ir aprašymas seniai paruoštas tokiam konkursui, tik jis dabar laukia savo eilės  mirksiukas.gif

Aišku, ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
viena fotkė tai labai panašu, kad kokiu tai brudu ar programa apdorota... Aišku, čia tik mano nuomonė rolleyes.gif

Šiaip nuotraukos labai gražios, ale vėl gi - saulėlydis vienaip, saulėlydis kitaip doh.gif Debesiukai mėlyni, debesiukai rožavais krašteliais... Nu , moteros, jūs ne tik į dangų žiūrėkit hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 09 01, 14:01)
Debesiukai mėlyni, debesiukai rožavais krašteliais... Nu , moteros, jūs ne tik į dangų žiūrėkit hihihi.gif

irnesakyk.gif kai stogas pavažiuoja tai dangus matosi geriausiai hihihi.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 01 rugsėjo 2006 - 13:51
QUOTE(Agotukas @ 2006 09 01, 13:01)
O dar viena fotkė tai labai panašu, kad kokiu tai brudu ar programa apdorota... Aišku, čia tik mano nuomonė  rolleyes.gif

Kokia fotkė. g.gif Čia jau merginos diskutavo apie "apdirbimą" fotkių kompiuterio pagalba. Bet nepagalvojote, kad tose nuotraukose buvo nustatyta funkcija fotografuojant. Pvz. paryškinti, pašviesinti, paryškinti pasirinkta spalva (kad vaizdas išryškėtų). Fotokonkurso taisyklės tą leidžia mirksiukas.gif
Atsakyti
bent ta nuotrauka apie kurią buvo diskutuota anksčiau šioje temoje, kompiuteriu nebuvo apdorota, autoriui visa pavyko išgauti fotografavimo momentu.
Atsakyti
Na,ir as jau prabalsavau uz pacias paciausias thumbup.gif
Su nekantrumu lauksiu rezultatu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2006 08 31, 07:27)
O aš  rolleyes.gif  jau prabalsavau 4u.gif Savo balsus atidaviau lietuviškiems vaizdeliams thumbup.gif

IR AŠ mirksiukas.gif
Atsakyti
Kalbu apie šitą unsure.gif

user posted image

Nors gal ir klystu g.gif Šiaip labai gražu, bet kažkaip labai jau pvz bangos išplaukę...
Atsakyti
Dar kaip ir trūko dviejų balsų unsure.gif
Atsakyti