Įkraunama...
Įkraunama...

Vasaros peizažai

O aš rolleyes.gif jau prabalsavau 4u.gif Savo balsus atidaviau lietuviškiems vaizdeliams thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif ir aš prabalsavau - ir už lietuviškus, ir už užsienietiškus peizažus 4u.gif
Atsakyti
Esu baisiai nepatenkintas protest.gif nes vakar iš ryto išsiunčiau savo fotografiją, bet kaip suprantu - jos, deja, tarp konkursinių nėra. Cool. Daugiau ir nebandysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princiupesa: 31 rugpjūčio 2006 - 09:18
Aš irgi prabalsavau thumbup.gif Visi trys balsai atiteko vakare fotografuotiems vaizdams ax.gif
Atsakyti
A taip pat jau savuosius balsus atidaviau. O siaube, kaip sunku buvo išsirinkti tris gražiausias doh.gif Bet nuotraukos visų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(princiupesa @ 2006 08 31, 10:18)
Esu baisiai nepatenkintas  protest.gif nes vakar iš ryto išsiunčiau savo fotografiją, bet kaip suprantu - jos, deja, tarp konkursinių nėra. Cool. Daugiau ir nebandysiu.

reikėjo galvoti ankščiau, šaukštai po pietų tongue.gif
Atsakyti
Savo balsus jau atidaviau. Už taip išgirtąją "Gyvenimas yra gražus (Kernavė)" nebalsavau. Ji man laaabai graži, tačiau manau, kad šiai temai netinka schmoll.gif . Balsavau už lietuviškus vaizdelius-jie man mielesni lithuania.gif
Atsakyti
Mano balsai jau taip pat atiduoti 4u.gif Laukiam rezultatu
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 08 17, 14:01)
Gera įdėja naujam konkursui  bigsmile.gif Siūsti gyvūnų foto  biggrin.gif
Aha.  mirksiukas.gif Pirma mintis tokia iškart kilo  ax.gif Įdėja įdomi. O foto vis daugėja. Yra į ką akytes paganyti  thumbup.gif

Labai gera mintis galėtume savo augintinius parodyti, jie pas mus šeimos nariai
Atsakyti
Gyvūnėliai ax.gif
http://www.supermama...onview&conid=16
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 08 31, 21:17)

O kodėl nesurengus konkurso, kuriame būtų siunčiamos tik naminių gyvūnų foto be lialiukų g.gif Juk nebeta jau mintis būtų g.gif
Atsakyti
Yra net ir aprašymas seniai paruoštas tokiam konkursui, tik jis dabar laukia savo eilės mirksiukas.gif
Atsakyti