Įkraunama...
Įkraunama...

Vasaros peizažai

labai daug gražių nuotraukyčių atsirado... ax.gif

sunku bus išsirinkti ax.gif

Šita man savotiškai graži...tokia raminanti....user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 27 rugpjūčio 2006 - 14:27
QUOTE(Cikadelė @ 2006 08 27, 14:16)
labai daug gražių nuotraukyčių atsirado... ax.gif

sunku bus išsirinkti ax.gif

drinks_cheers.gif tkri labai sunku apsispręsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(svistute @ 2006 08 25, 23:33)
siaip man ji labai eiline...
Jau man ta juodkrante su jachtom nereali...

O kas nusprendė kad tai Juodkrantė? g.gif
Nu kiek buvau neteko matyt tokios daugybės jachtų. Ir tokios prieplaukos.
Atsakyti
aš esu apakus blink.gif blink.gif blink.gif Visos nuotraukos teisiog nerealiai gražios blink.gif Bet kadangi tik vienintelėj žmogutis matosi,ši labiausiai ir įstrigo rolleyes.gif Kitaip išrinkti būtų tiesio neįmanoma schmoll.gif
Atsakyti
protest.gif likviduoti nuotrauką su žmogučiu protest.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
JUOKAUJU mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Visos fot super....... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o man patinka
šią bei šią, be to ir pavadinimas gerai tinka, o čia tai negaliu atplėšt akys: kiek grožio, vešlios supančios žalumos, -atrodo tobulas gamtos paveikslas
Atsakyti
"gyvenimas grazus" (kernave) superine foto balsas garantuotas thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
o man jau atsibodo laukt,kada šis konkursas pasibaigs unsure.gif , jau atsibodo žiūrinėt tas nuotraukas, nuododu tapo blush2.gif , niu gražios tos nuotraukos, bet jau noriu kito konkurso su daugiau veiksmo biggrin.gif , tie peizažai jau labai panašūs visi (ne visi bet ... ), ai vienu žodžiu jau nedaug liko, pakentėsiu tongue.gif
Atsakyti
Ryt (30 d.) - paskutinė diena atsiųsti foto į šį konkursą. Primename taisyklę:

"Jei tai paskutinė nuotraukų priėmimo diena, pasistenkite išsiųsti nuotrauką patvirtinimui dar iki darbo dienos pabaigos (17 val.). Vėliau atsiųstos nuotraukos paskutinę dieną prieš balsavimą nebetvirtinamos. "

photo.gif
Atsakyti
pokalbiai apie vieną iš konkursų taisyklių perkelti į temą "fotokonkursų taisyklės" va čia:

bye1.gif
Atsakyti
Linkiu visiems dalyviams SĖKMĖS! victory.gif second.gif third.gif
Atsakyti