Įkraunama...
Įkraunama...

Vasaros peizažai

QUOTE(ejeva @ 2006 08 25, 16:03)
Tai kartoju klausimą - ar žmonos gali dėti savo vyrų-profų darytas nuotraukas? Tai tada ir tėvo-profo tinka?  g.gif

A kas žino, kas tą nuotrauką darė tongue.gif cool.gif Gi parašo ant nuotraukos nėra. cool.gif biggrin.gif

Supratau, - svarbiausia, ką žino ar gali sužinoti kiti, o ne ką pats žinai smile.gif Kaip visada - sąžinės reikalas cool.gif

Šita nuotrauka puiki:
http://www.supermama...053_0008451.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elge: 25 rugpjūčio 2006 - 16:20
Nu man ant tiek visos nuotraukos su gamtos vaizdeliais grazios ,kad isskirt nei vienos negaleciau schmoll.gif .Nuo tokiu vaizdu tiesiog lydausi wub.gif
Atsakyti
o as turiu dvi favorites: juodkrantes vaizdas ir pamario vaizdas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Man juros vaizdai patys paciausi good.gif
Atsakyti
Grazu. drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 08 22, 10:48)

siaip man ji labai eiline...
Jau man ta juodkrante su jachtom nereali...
Atsakyti
ax.gif Pasirodo, kad mano nuotrauka buvo ne peizažas. Taip man atsakė Aurėja. Supratau. Dabar tai jau tikrai peizažinę įkėliau. Bet man tai ir ta buvo nereali: Joninių naktį ant delno žybsintis jonvabalis bigsmile.gif Aš tai įžvelgiu savotišką peizažą. Gaila, bet Jūs nepamatysite unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryteb @ 2006 08 26, 01:55)
ax.gif Pasirodo, kad mano nuotrauka buvo ne peizažas. Taip man atsakė Aurėja. Supratau. Dabar tai jau tikrai peizažinę įkėliau. Bet man tai ir ta buvo nereali: Joninių naktį ant delno žybsintis jonvabalis bigsmile.gif  Aš tai įžvelgiu savotišką peizažą. Gaila, bet Jūs nepamatysite unsure.gif

Tai įdėk tą nuotrauką į šią temą ax.gif
Atsakyti
Vakaras Joniškyje
aš gyvenu prie pat joniškio.ir nesugebu pastebėti tokio žavingo vakaro blush2.gif maniau,kalnuose,prie jūros tik taip būna
Atsakyti
ir man Juodkrantė su jachtom patiko thumbup.gif (tik tiek, kad jachtos jau nebegamtovaizdis) g.gif ar?...

ir dar viens pastebėjimas (nei neigiamas, nei teigiamas) - kad - kur ežeras, ar jūra - tarkim su kokiu mažyčiu laiveliu, gulbytėm, gal ir dangaus šviesuliu - taip paėmus - juk tai tik vanduo - tik variacija spalvose g.gif

ai, ir ta su žolėm nelabai į peizažą neša schmoll.gif na, bet kiekvieno čia skonio reikalas biggrin.gif

beje, o nebus padidintas balsų skaičius? toookie nuostabūs vaizdai, o tik už tris tegalima balsuot? g.gif gal padidins? a? bigsmile.gif
Atsakyti
Šios nuotraukos labai originalus pavadinimas ax.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Tame nieko "trenkto" nematau,jog nesiojames foto aparatus rankinese,manau tai liuksiska ir tarpkitko labai naudinga,daznai kada prireikia ypac jei salia vaikas,juk jie tokie nenuspejami thumbup.gif clap.gif photo.gif photo.gif photo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bleira: 27 rugpjūčio 2006 - 11:36