QUOTE(Keit @ 2006 08 25, 12:16)
Kaip manot ar visos konkurso nuotraukos tikrai iš asmeninių fotoalbumų, o ne iš interneto paiimtos? Nes kaikurios nuotraukos atrodo lyg darytos profų, kaip pvz. geležinkelio stotis, vienatvė (tiksliai nebeprisimenu pavadinimų).
Nors gal čia renkasi ne vienas profas
Ne tau vienai toks įtarimas buvo kilęs, bet jis nepasitvirtino. O dėl kitų - kas čia žino? Šitas konkursas, kuris turėtų būti pats objektyviausias, nes negali pažinti žmonių ir balsuoti už pažįstamus, yra ir dėkingiausias tokiems "pasiskolinimams"
Bet geros nuotraukos nebūtinai turi būti darytos profų. Užtenka ir truputėlio išmanymo, geros akies, dėkingos situacijos ir sėkmės
Aš tai turiu dar vieną klausimą - kituose konkursuose galima dėti ir studijines profesionalų darytas nuotraukas. Kur nufotografuota mama, juk irgi nuotraukos autorius tada kažkas kitas.
O kaip čia? Ar galima dėti kažkieno kito darytą nuotrauką? Aš, pvz., turiu krūvą gražiausių nuotraukų, fotografuotų tėtės, nors ir aš pati tuo pat metu fotografavau. Bet jų nedėjau, nes visai nenorėčiau klausytis pagyrų už ne savo darbą
Įdomu, kaip kiti į tai žiūri