Įkraunama...
Įkraunama...

Vasaros peizažai

QUOTE(Patieška @ 2006 08 24, 21:57)
Paspauskit CTRL + F5 mygtukus ir tada pažiūrėkit  4u.gif Kad ir su padidinimo stiklu  lotuliukas.gif

liuks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 08 24, 20:57)
Paspauskit CTRL + F5 mygtukus ir tada pažiūrėkit  4u.gif Kad ir su padidinimo stiklu  lotuliukas.gif

g.gif man nieko nesigauna.
Atsakyti
QUOTE(svistute @ 2006 08 24, 19:27)
NU jau kaip man juokinga! Tikriausiai neturit ka veikti, jei su padidinimo stiklu kiekviena nuotrauka tyrinejat!  doh.gif

Gi ji dabar istaisyta, paskaityk puslapiu atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 08 24, 21:57)

o kas turi būti (gautis)?
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 08 25, 08:40)
o kas turi būti (gautis)?

Buvo iš naujo įdėta foto, kai paspaudi Ctrl+F5 atsinaujina vaizdas.

O man šita kokia graži foto mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetab @ 2006 08 25, 08:51)
Buvo iš naujo įdėta foto, kai paspaudi Ctrl+F5 atsinaujina vaizdas.

O man šita kokia graži foto  mirksiukas.gif  thumbup.gif

doh.gif aišku, man iškart atidaro gerą nuotrauką ir nieko nereikia spausti, todėl ir nesupratau ax.gif
Atsakyti
Kaip manot ar visos konkurso nuotraukos tikrai iš asmeninių fotoalbumų, o ne iš interneto paiimtos? Nes kaikurios nuotraukos atrodo lyg darytos profų, kaip pvz. geležinkelio stotis, vienatvė (tiksliai nebeprisimenu pavadinimų).
Nors gal čia renkasi ne vienas profas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2006 08 25, 12:16)
Kaip manot ar visos konkurso nuotraukos tikrai iš asmeninių fotoalbumų, o ne iš interneto paiimtos? Nes kaikurios nuotraukos atrodo lyg darytos profų, kaip pvz. geležinkelio stotis, vienatvė (tiksliai nebeprisimenu pavadinimų).
Nors gal čia renkasi ne vienas profas  g.gif

Ne tau vienai toks įtarimas buvo kilęs, bet jis nepasitvirtino. O dėl kitų - kas čia žino? Šitas konkursas, kuris turėtų būti pats objektyviausias, nes negali pažinti žmonių ir balsuoti už pažįstamus, yra ir dėkingiausias tokiems "pasiskolinimams" rolleyes.gif

Bet geros nuotraukos nebūtinai turi būti darytos profų. Užtenka ir truputėlio išmanymo, geros akies, dėkingos situacijos ir sėkmės smile.gif

Aš tai turiu dar vieną klausimą - kituose konkursuose galima dėti ir studijines profesionalų darytas nuotraukas. Kur nufotografuota mama, juk irgi nuotraukos autorius tada kažkas kitas.
O kaip čia? Ar galima dėti kažkieno kito darytą nuotrauką? Aš, pvz., turiu krūvą gražiausių nuotraukų, fotografuotų tėtės, nors ir aš pati tuo pat metu fotografavau. Bet jų nedėjau, nes visai nenorėčiau klausytis pagyrų už ne savo darbą schmoll.gif
Įdomu, kaip kiti į tai žiūri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2006 08 25, 13:16)
Nors gal čia renkasi ne vienas profas  g.gif

yra ir tokių, bet dažniau dalyvauja jų žmonos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 08 25, 14:03)
QUOTE(Keit @ 2006 08 25 @  12:16)
Nors gal čia renkasi ne vienas profas

Tai kartoju klausimą - ar žmonos gali dėti savo vyrų-profų darytas nuotraukas? Tai tada ir tėvo-profo tinka? g.gif
Atsakyti
[quote=elge,2006 08 25, 16:57]
[/quote]
Tai kartoju klausimą - ar žmonos gali dėti savo vyrų-profų darytas nuotraukas? Tai tada ir tėvo-profo tinka? g.gif
[/quote]

A kas žino, kas tą nuotrauką darė tongue.gif cool.gif Gi parašo ant nuotraukos nėra. cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
as suzaveta thumbup.gif
nesvarbu ar tai profo ar ne, bet i ka pasiziureti yra. uz ka balsuoti net neisivaizduoju g.gif
Atsakyti