Įkraunama...
Įkraunama...

Vasaros peizažai

Sunku net išrinkti pačią pačiausią. Deja, bet dauguma nuotraukų tokios standartinės... Bet... g.gif
Atsakyti
Labai gražios nuotraukos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 20 rugpjūčio 2006 - 09:26
Žiūriu, kad katils kaip visada verda lotuliukas.gif

Man patinka saulėlydžio/saulėtekeio nuotraukytės, tačiau šiame konkurse į jas beveik neatkreipiu dėmesio, nes tokių nuotraukų daug ir visos daugmaž vienodos...

Va šita irgi iš tos serijos, bet man labai patiko stulpai su paukščiais thumbup.gif kažkokia ,,gilesnė" nuotrauka... 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Man labai grazi, kur mergyte sedi ir ziuri, vaizdas is Kernaves. Orginali wub.gif
Atsakyti
bandysiu ir as dalyvauti smile.gif
Atsakyti
jei nuotrauka nebus patvirtinta - kaip aš tai sužinosiu? g.gif ar taip ir liks stovėt prie nepatvirtintų? mastau.gif m? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2006 08 20, 12:33)
jei nuotrauka nebus patvirtinta - kaip aš tai sužinosiu? g.gif ar taip ir liks stovėt prie nepatvirtintų? mastau.gif m? smile.gif

g.gif aha, man ir idomu? per kiek laiko patvirtina? kaip suzinoti?
Atsakyti
Jau nuotraukyte su Traku pilimi ezere thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif kiek daug graziu foto... Su saulelydziais grazios, bet visos panasios.
Man patinka ta kur mergaite sedi ant kalno ir su vaivorykste..
Atsakyti
Kadangi visos nuotraukos labai grazios,ir butu sunku atrasti kriteriju, uz kurias balsuoti, tai nusprendziau buti "ziauri" lotuliukas.gif ir balsuoti uz tas nuotraukas, kurios atitinka "Vasaros peizazai" pavadinima. Na, kad matytusi, jog tikrai vasara. Visi saulelydziai, juros, dangus, dar keli peizazai,nevardinsiu garsiai - labai puikiai galejo buti nufotografuoti pavasari, rudeni, ar net ziema ax.gif (jura)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinacea: 21 rugpjūčio 2006 - 08:31

QUOTE(Krisliukas @ 2006 08 19, 19:57)
O man ši nuotrauka patinka.

user posted image

Gražiausios man nuotraukos su saulėlydžiu

thumbup.gif man irgi thumbup.gif

QUOTE(baltic*girl @ 2006 08 20, 20:15)
Jau nuotraukyte su Traku pilimi ezere thumbup.gif

g.gif reiškia galima ir spec. programomis pakoreguotas nuotraukas siųsti?
Atsakyti
QUOTE(Starbust @ 2006 08 19, 17:46)
Aurėja, o į savo klausimėlį gausiu atsakymą?  ax.gif

atsiprašau, tik peržiūrėjus iš naujo visą temą nuo 1 psl. radau, kad 2 komentarai buvo likę neperskaityti doh.gif

QUOTE(Starbust @ 2006 08 19, 12:21)
Tik va vieną kartą labai sumažintą buvau įdėjusi. Ar tikrai nebegalima jos siųsti tvirtinimui šiame konkurse. Na man jinai tokia PATI PATI  ax.gif

Jei ta foto kažkurioje forumo temoje yra ir dabar demonstruojama, parašykit man asmeninę žinutę su aktyvia nuoroda į tą temą ir komentaro nr. Galiu padaryti tą nuotrauką su visu komentaru laikinai nematoma. O po konkurso vėl atslaptinti. Jei dar kažkas susiduriat su analogiška problema, taip pat parašykite men asmeninę žinutę ir viską sutvarkysim.

Na, o jei tos temos forume net ir nebėra, tuomet tikrai galima.

QUOTE(Mama_Tania @ 2006 08 21, 09:37)
g.gif reiškia galima ir spec. programomis pakoreguotas nuotraukas siųsti?

šioje temoje jau anksčiau buvo rašyta apie tą patį ir dėl tos pačios foto - dėl šios nuotraukos natūralumo buvo išsiaiškinta dar prieš patvirtinant ją konkursui. Taisyklė nesikeičia - jokių kompiuterinių manipuliacijų.

QUOTE(Lindra @ 2006 08 20, 14:33)

QUOTE(grange @ 2006 08 20, 18:58)
g.gif  aha, man ir idomu? per kiek laiko patvirtina? kaip suzinoti?

Ši tvarka aiškinama konkursų taisyklėse, jas rasite va čia: Pateiktas "Dažniausiai užduodamų klausimų sąrašas" bei atsakymai į juos. Žr. klausimus nr. 5 ir 6.
Atsakyti