kaip žadėjau, mano atvelykio margučiai
Nuostabu Kokias dažais dažei? Labai gražios spalvos
Aniliniai- tai medvilnei skirti dažyti?
QUOTE(Matelyk @ 2009 04 19, 13:12)
kaip žadėjau, mano atvelykio margučiai
oi, kokie nerealus!!!!!! labai labai saunu!!!!
o as, kol krovesi foto, tai net pagalvojau, kad ir tie serveteliniai - pacios dazyti....
QUOTE(zuzanele @ 2009 04 19, 20:01)
Aniliniai- tai medvilnei skirti dažyti?
tie patys
Nu labai labai Vis pasižiūriu tų vaškuotų margučių, ir vis gundausi grįžti prie šios technikos- mat buvau ją metusi gana ilgam, nes atradau kitų, kurioms susidomėjau, o be to sunkiai sekėsi gražiai nuimti vašką- merkiant į vandenį, kaitinant žvake ar orkaitėje- nublukdavo spalva, atsirasdavo balzganų plėmų, apsitrindavo fono spalva- tai būdavo abidna, kai stengtasi kruopščiai raštus sudėlioti. Tai nuskusdavau vašką peilio ar skutimosi peiliuko galu- bet taip labai daug darbo.
Aš tai šiemet skutinėjau margučius- žiūriu jau čia aprimę, bet gi atvelykis buvo, tai nejau niekas nedažė- man tai taip dar norisi akis paganyti, pasidžiaugti tais margučiais- kažkaip labai greit pradunda tas dažymo laikas, nespėju aš atsidžiaugti ir atsižiūrėti į visokias foto su margučiais- man labai malonūs tie vaizdeliai- galėčiau žiūrėti ir žiūrėti Dėkit kas turit
Jau, žiūriu, dauguma pamiršo šitą temą ir ji jau turbūt neaktuali- tai nežinu ar savuosius bedėti- bet gal ir įdėsiu po dienos ar dviejų- kai bus kaip ir kuo nufotkinti. Kažkaip aš įsivaizdavau kad tema ilgiau bus atuali ir skaitoma, ir kad netaip greit po švenčių išsilakstys temos dalyvės, tai neskubėjau fotografuot
Aš tai šiemet skutinėjau margučius- žiūriu jau čia aprimę, bet gi atvelykis buvo, tai nejau niekas nedažė- man tai taip dar norisi akis paganyti, pasidžiaugti tais margučiais- kažkaip labai greit pradunda tas dažymo laikas, nespėju aš atsidžiaugti ir atsižiūrėti į visokias foto su margučiais- man labai malonūs tie vaizdeliai- galėčiau žiūrėti ir žiūrėti Dėkit kas turit
Jau, žiūriu, dauguma pamiršo šitą temą ir ji jau turbūt neaktuali- tai nežinu ar savuosius bedėti- bet gal ir įdėsiu po dienos ar dviejų- kai bus kaip ir kuo nufotkinti. Kažkaip aš įsivaizdavau kad tema ilgiau bus atuali ir skaitoma, ir kad netaip greit po švenčių išsilakstys temos dalyvės, tai neskubėjau fotografuot
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 04 19, 23:18)
dek dke labai idomu pasiziureti... ir kitiems metams kaupti idejas
Matelyk, wow
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.